Ozluyosun bızı demekkı
Güzel menu herzamankı gıbı :)
Bak bugün fena olmamış.. Böyle böyle atlatacan yarıyıl tatilini..
Hadi bakalım.
Biz bağımlılık yaparızda ondan
Valla konserve şeftalide şeker ilavesi yoksa iyi..
Gerisi güzel..
İnanmıyoruuumAsya ekmek yemiş huuuuu
Kızlar duydunuzmu?
Börekleri götürüp bide su içmezsen olacağı o canım. Su iç su..
Canım şartlarına gore gayet güzel bir menü
Bağımlılık yaptik deme canan çok uzaklaşmadin he he hemenunde gayet guzelll
Asyacim her zamanki gibi gayet güzel menun
Defnecim menün gayet güzel sen nasıl olsun ya ilaçlar falan etki ettiği toplanmıştır biraz
Menün gayet guzel ekmekleri de erken yemisinn o çok sknti diil makarna da hem az hem erken canim
Ah ah bu çocuklarla spor yapmak cok zor yaa.. biri dursa biri durmuyor. Esimle beni perisan ettiler. Hic oyuna doymuyorlar. Cikmadim yürüyüşe ama olsun ip atlayacam
acıktım been
ayran içsem mi kiii
Canim tavugun miktarı onemli. Bir de gec saatte yemissin sanki
Geç oldu ya oglan hasta ya yapamadim bisey eşim dışardan getirdi
Bugun.kendime dilimlibcavdar ejmegi aldim. Hakkaten.ozlemimm yaaa migdwmde bulaniyi ageimda varrr di sukur hallettimÇok gecmıs olsun canım
Emel kabızım dıyosun nsıl yedın pıdeyı ben hafıf yememe ragmen kabızlık sıkıntısı benı zorluyor kılo vermeyı + gecıyorum baska sıkıntılar yasatıyor sıvıyı yukselt katı seyler yeme ozaman kullandıgın ılaclar ısr yarar dıkkat et canım bır sure sonra kabızlık mıgde bulantısı sancı falanda yapıyor kendıne dıkkat et
Izinde bana gore supr bir menu. Onemli olan aksamlari hafif tut yeter.
mvallahi şu 3 gündür hiç tutmuyor elektriğimiz kedi köpek gibi olduk sonumuz hayrolsunn
Geçmiş olsun bitanemBenim oglan da sabahtan beri kusuyor ilk avmde kuştu hemde baya doğum günü için bir gömlek alcaktim yanı hemen çıkmayı planımız ama yine gömleğini aldım başka gün cikamam çünkü neyse orda kabani botu hep pislendi çıkardım yedek bisiyler giydirdim arabada ayrı kustu bende mahvaldum odailk.kez dışarda böle bisey yaşadık umarım son olur ordan doğru hastaneye balgam varmış ateşi yok şükür boğazda ve kulakta kızarıklık yanı ole maalesef Dr dıyor olur bu çocuk
Şimdi basindayim kimildayamiyorum birakmio zar zor yoğurt çorbası yapıyorum oglusum içi çok sever
Çok kötü sayılmaz cnm hamurişi ve tatlıdan uzak durmaya çalış yeterSln kizlar menumu yazayimmm
MENUM
KAHVALTİ 09.30 1 parmak sosis 1simit buyuklugu pide ekmek 1.5 kk kasar peynir
OGLE 13.30 2 avuc patlamis misir tek sekerli t.kahvesi
SAAT 16.30 1 fincan salep
AKSAM 17.30 1 biber dolma 1 domates dolma 1 kase cacik
Su 2 lt tamamlarim
Dönüp dolaşıp buraya geliyorum Tatlıcım kürkçü misalineden buraya bakmadan duramıyorum
Seninde kötü sayılmaz cnmsabah 1 dlm ekmek patateali yumurta 4 kaşık 1 çorba k.tahin pekmez. peynir 3 zeytin
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase tarhana börülcerli.6kaşık mantar kavutma 1 dlm ekmek 6 kaşık şrftali konserve
Herzamanki gibi güzel cnmmenüm
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
1 haşlama yum
yeşilçay
ara
1 havuç bir elma
öğle
1 tabak kadar kabak
pide ekmeğin ucundan biraz aldım eşim sobada ısıttı ısrarcı davranınca uzatmadım
ara
1 havuç bitkiçayı
akşam brokoli salatası
az peynir
su 1,5 lt
spor yok
böreklerle artı olman normal şekercimBen geldimmmmm
Kizlar 100 mb internet geldi hediye kontor yukledim diye ama paketten hala ses yok bu arada 69.5 olmusum fena stres yaptim ya moralim bozuldu :-(
Su icmedim 2 gundur borek falan yedim
Hepsi güzel cnmMenüm:
10,00
2 dl kız kep.ekmeği/1 yumurta/1 tatlı kaşığı tahin pekmez
14,00
1 yumurta/yarım dl ekmek
17,00
1 kepçe tarhana çorbası/1 kepçe taze fasulye/2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş.
Pazar için kötü sayılmaz cnm Sadece 1 dil Ekm fazla olmuşBen de menümü yazayım
Sabah 7 de
1 bardaj tarçınlı süt
Saat 11 de
yarim portakal
1 dilim ayva
12 de kahvalti
3 dilim ekmek_fazla oldu
salcali yumurta. Salca tuzluydu bayagi sormayin
1 kk peynir
2 yk tahin pekmez
ara
1 kupa şekersiz nescafe
aksam 17.30
1 tabak ispanakli yoğurt
2 catal makarna
Ara cayin yaninda 1 ceviz + 2 kayisi yerim
30 dk kondisyon bisikleti surdum. Eger cikabirsem aksama yürüyüş yapacam. Yoksa ip atlayacam
Seninde güzel olmuş Özlemimİyi akşamlar bende menumu verıyım
12 gıbı ton balıklı sandevüç
16;00 sade türk kahvesi
18:20 2 kepce sarı mercımek çorbası,ekmeksız kofteden fırın patates
Bir bardak ayran
Yeşil cay
Su 2 lt
Gayet güzel MavişimMenümcüm
Sabah/Öğle: 2 yumurtadan omlet, 4 yeşil zeytin, 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı bal (11:45)
Ara: 1 mandalina (13:00) , 1 kutu Activia (15:45)
Akşam: 1 tane fırında uskumru, salata, 1 kase ezogelin çorbası, yarım dilim ekmek (18:30)
Su ölçemedim 1.5 olmuştur.
Menü güzelde tatlımİyi akşamlar kızlar normalde hafta sonu giremiyorum ama eşim markete gitti menumu yazıp cikicam bu hafta sonu sıfır kacamakla geçti yarın tartı beni sevindirir inşallah
Sabah 11:00
1 bardak ılık limonlu su
Kahvalti11:30-12:00 civarı
1 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
Maydonoz-roka
1 fincan yeşil çay
1 dlm beyaz peynir
Akşam 17:00
4 tane mercimek köfte
Baya marul
1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor
30 dk bisiklet
Sabah güzelde cnm Akşam kuru olmuş salata ayran türü bişey güzel olurduBende yapabilirim arık
10:30 menemen
2 dlm.ekmek
3 zeytin
Peynir
20:00 ızgara tavuk
1 dlm ekmek
Suyunu olcrmedim
Geldim bebeğim dışardaydıkMefkurem zuhal ablaaaaaaaaa neredesinnnnnnn
Oylr cnm ya annemle ayni mahallede otrmak bile kesmioo:) ayni apartman olsn oh mis:)He iyi bari canım ev işleriyle ilgilenmek biri var en azından yaaaaa insanın annesinin yakınında olması ne güzel
Zuhal ablamcok olmss ya bole yaparsan daha cok arti olrsn:))) abla saka bi yana kndine brz iskence ediosun sanki. Bu menu cok cok az.Pazar menüm
Bugün çok artı olduğum için böyle oldu
12.00 __2 yumurta 1 kş yulaf kepeğiyle krep, peynir
16.00 __1 bar kefir
20.30 __ 1 bar kefir
Dayanamazsam 1 bar süt içerim
Su 2 lt
Bugün dışardaydık başsağlığına gittik spor yok
Biliyorum cnm Ama dün fazla kaçırınca bugün çok artım olmuşZuhal ablamcok olmss ya bole yaparsan daha cok arti olrsn:))) abla saka bi yana kndine brz iskence ediosun sanki. Bu menu cok cok az.
Yarısı anca gider heraldeZuhal abla menun az demicem cunku sen.eniyisini biliyosun. :)
İnsallah + lar gitmistir ablam.
Senin vücudunu en iyi sen bilirsin tatlımMefkurem bende detojs gibi bise yapiyim diyorum yazin secenek coktu kiko vermek daha yicek daha cok secenek vardi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?