O irade sana tartıda eksi olarak dönecek güzellikevet abla avm ye gittik eşimle ya abla ne çikolata koydu ne kek ne pasta varya irademle savaştımm yaa eşime uysaydım varya yarına +2 çıkardımm
Maalesef abla yoktu tüm gün temizlik yaptık kendime yemek yapma şansım olmadı ama yarın inşallah telafi edicem bu hafta en azından 65 i ucundan da olsa gormeyi istiyorum ilaç içtim kaslarim biraz rahatlarsa bisiklet sürmeye calisicambugünü iyi geçirmişin tatlım
Eksin için tebrikler cnm
Akşam pide olmasa tabiki daha iyiymiş ama başka şansın yoktu heralde
Ben sana Zaten güveniyorum bebişim
Gayet güzel asyam bugün bol sebzeli olmuş
Spor çok güzel cnm
Sabahla akşamda güzel ama bana göre tarhana ve çiğ köfte beraber olmasa daha iyi olurmuş
Tmm cnm Bu hafta hepimiz inşallah bi atak yapalım
Bişey anlamasanda mideye gitti ama sonuçta değilmiAbla o cigkofte ole agzima attim oturupta afiyetle yemedim atistirdim ole biseyde anlamadm zaten
inş ablişş yaza süper olucaz hepimizzzO irade sana tartıda eksi olarak dönecek güzellik
Asyacım senin pek zaman problemin olmuyorkızlar nerdesiniz yaa özleeemmmm yokmusunnn
Bugün daha hiç bisey yemem de yarında dikkat ederim inşallah bitti sayılır ya kayinvalidem biraz pimpiriklidir ütü istemeyen tulleri bile utuletiyo ama bakalım şimdilik sesi cikmadiallah seni abla. Bu arada az olmamismii ablacim
Yumurtayi aksam iyi yiyorsun canim :) menun iyi gibi ama yumurta sabah daha saglam yapmazmi..
Ehh fena degill menun saatleri belirtsen bide guzel olur ilkay ablacim
dolu gecmis ögunlerin ama hafif genel olarak :)
Saatin aksam kapanisin guzel olmus. Pilav da cok kacmamis hic yemesen de guzel olurmus :) menun iyi
Ooo az yemisin ama iyi yapmisin arada az olsun guzrl:)
Pidelerrr ah o pideler :) ama tum gun calismisnz daha yemessen iyi olur.. yeterli olur :) hadi gecms olsun bittyse
Siz zaten oldunuz sayılır cnm az bi yolunuz kaldıinş ablişş yaza süper olucaz hepimizzz
tabi yaparımda genelde eskilere yapıyorum yorumu o da şöyleki hani daha pek tanımadığımız için birbirimizi yanlış anlarlar belki diye ablişim yoksa tabi yaparımAsyacım senin pek zaman problemin olmuyor
Menülerin de gayet iyi bi sürüde kilo verdin
Baya tecrübelisin
Arkadaşların menülerine yorum yaparsan eminim çok faydası olacaktır herkese
Afiyet olsun abla güzel olmuş hem sebze hem protein yapmissinBenim pazartesi menüm
Kalkınca 1kş goji +2 incir ve suyu
11.00 __2 dl tb ekm, 3 kş omlet, peynir, salata
14.15__salata, ayran, 4 köfte (fırında, ekmeksiz yulaf ezmesi kepeği var)
19.00 __brokoli, yoğurt,4 köfte
Su 2 lt geçer
Spor 40 dk bantta yürüyüş
Olurmu bitanem burda hepimiz birbirimizin iyiliğini istiyoruz darılmaca gücenmece olmaztabi yaparımda genelde eskilere yapıyorum yorumu o da şöyleki hani daha pek tanımadığımız için birbirimizi yanlış anlarlar belki diye ablişim yoksa tabi yaparım
Yine sapıtmazsam inşallah şubat sonu korumaya geçerim cnmsana da pek bişey kalmadı ki abliş biraz daha gayret
anladım ablacım zaten hiçbir zaman kırıcı yorum yapmam ben tanıdınız beni de ama huyunu suyunu pek bilediğimiz için yapmıyordum...birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnnOlurmu bitanem burda hepimiz birbirimizin iyiliğini istiyoruz darılmaca gücenmece olmaz
Sonuçta herkes kendine kilo veriyor
Yorum yaptığın zaman o kişiyi düşünüp değer verdiğini gösterir
Böylece bağlarımız kuvvetlenir
O yüzden diyorum herkese birbirine yorum yapsın diye
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun abla güzel olmuş hem sebze hem protein yapmissin
ee bişe kalmamış ablacım yaa o kadar kiloyu verdin bu mu sorun yaratacak halledersin sennYine sapıtmazsam inşallah şubat sonu korumaya geçerim cnm
Benim için 68 bile yeterli olur
Bu hepimiz için geçerli tatlımanladım ablacım zaten hiçbir zaman kırıcı yorum yapmam ben tanıdınız beni de ama huyunu suyunu pek bilediğimiz için yapmıyordum...birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinnn
Inan başlarda bu kadar zorlanmıyodum çok sabırlıydımee bişe kalmamış ablacım yaa o kadar kiloyu verdin bu mu sorun yaratacak halledersin senn
Bu hepimiz için geçerli tatlım
Tabiki birbirimizi eleştiricez
Zaten burda hiç kimsenin üslup sorunu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?