- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
saraçoğlu zayıflamak için de altınotu falan diyordu kız belki o karşımdır özlemimm yap dene bakalımm işe yaricak mı
ben tv programında dinlemiştim 6 ay kadar oldu tamda dinleyememiştim ama kabızlık için iyi gelicekse bende denerim ne zaman başladın gülümBana spordan bırı onerdı oda kabızlık sıkıntısı yasıyor o soyledı hergun ıc demedı Ama sorarrım
kaç geri döndü gülüm toplaa hemen kendiniSelam kızlar tel arzalıydı tamir ettik döndüm geri ama sizden ayrı olduğum süre zarfında kilolarda geri döndü Nasıl toparlicam bilmiyorum bütün hevesim kırıldı
ben tv programında dinlemiştim 6 ay kadar oldu tamda dinleyememiştim ama kabızlık için iyi gelicekse bende denerim ne zaman başladın gülüm
ayy bide dene bakalım özlem gerçekten işe yaricaksa bende yapayımmDaha yapmadım ark bana ıctıgım gun cok cıktım zorda kalınca yapıyorum dedı hergun yap demedı aliyim yapicam
2 gun icemezdim onderce dedi yaniayy bide dene bakalım özlem gerçekten işe yaricaksa bende yapayımmwc tartıyı o kadar etkiliyor kii
defnem menu su spor bence superrrrr
Afiyettt olsunnn yavruuuuuu :)
İlkayim.yapabiliyosan eger pilav yerine ayran yada yogurt tuket derim canisii
Ozlemmimmm aazcik.kuru olmus ana zaten disari ciksmamisin oyle olmus olsun canim.afiyet olsunnnnnn
Reyhanimmm ben.begendimmm (laf aramizda ben de sosisciyim)
Yeminleeee catlakkkkk vallahi kafa gidik kizimmmm sen.ben den.de suursuzsunnnnkiz okurken gul gul.karnim.agridi catlak yaaaa :)
Ne yapıcan tatlım hemen o hevesi geri getirecen tabi yaza küçük beden Elbiseler giymek istiyosanSelam kızlar tel arzalıydı tamir ettik döndüm geri ama sizden ayrı olduğum süre zarfında kilolarda geri döndü Nasıl toparlicam bilmiyorum bütün hevesim kırıldı
Mügecim menü güzel ama kilo vermen hızlansın istiyosan bi süre bakliyat bulgurdan uzak durman gerekirBen menumu vereyim kacayim hanımlar eşim gribim dio bir nazlar ayyy
9:30 2 haşlanmıs yumurta
3 zeytin
Az peynir
1 dlm ekmek
13:00 1 tbk tavuk mantar sote
1 kase yoğurt
17:30 1/2 kase bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Suyunu olcemedim ama 2 olmuştur
Menü yorumu yapamazsam.mazur gorun eşim sizarsa baştan okurum optum sizi
Kizlar cnm cok sıkıldı ya off
Yatiyorum bos bos cok sıcak bideNeden canım
Dergı gazete yokmu canım yada tvYatiyorum bos bos cok sıcak bide
Valla direk uyudum abla eşimde rahatsız biraz o uzanırken uyumuşum yanında şimdi yoğurt pulbiber limon yaptım onu yiyorum :)Emelim kahvaltıda ekmek biraz fazla olmuş bide halka tatlı olmasaymış iyiymiş
Bugün gayet sağlıklı olmuş cnm
Sabah ekmek olmadığı için patates kabul edilebilir cnm Ama gi si yüksek olduğu için tercih etmesek daha iyi
Bence öğünlerin gayet güzel
yoğurt ye tatlım hatta koyu bi cacıkda olur
Ev ahalisi ben oturana kadar salatayı lüpletmişler :) :)süpersinn gülüm salatayla tavuğu doyunca yeseydin ya gülümm
Kitap okuyom kac saattirDergı gazete yokmu canım yada tv
Kıyamammm oda arkadaşın yokmuKizlar cnm cok sıkıldı ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?