- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Yok cnm değilzuhal abla + nin sebebi kacamakmi
Tmm cnmZuhal qbla ya tel de netim bitmek üzere paketim yarın akşam yenilenecek akşamları tabletten giriodum haftasonu eve gec gelince giremedim e oğlan uyanıkken tableti anlamıyorum elime ama az kaldı yanı bugün le yarın netim olcak sonra
Hoşgeldin cnmMrb arkadaslar ben geldim.bazi sorunlardan dolayi giremedim tekrar araniza katilabilirmiyim ?
Çok tesk :) tabikiayni zamanda Uctu kilolarHoşgeldin cnm
Eğer düzenli paylaşım yapacaksan tabiki katılabilirsin
Mrb arkadaslar ben geldim.bazi sorunlardan dolayi giremedim tekrar araniza katilabilirmiyim ?
H.b canimHoş geldin canım.
Mrb arkadaslar ben geldim.bazi sorunlardan dolayi giremedim tekrar araniza katilabilirmiyim ?
Iyi de lafmı bebek ne güzel haftaya eksiyle başladın Eğer dikkat edersen cuma nur topu gibi güzel bi Eksin olurKusura bakmayin kzilar bildirm icin gec kaldim kahvaltiya dalmisim:)
Cuma 78.4
Bugun 78.3
-100
Hic yoktan iidir sanirm:)
Kendini tekrar hatırlatsana cnmÇok tesk :) tabikiayni zamanda Uctu kilolar
Hg verdınmı kılo ne kadar gıttı :)
Evet fransa 3 cocuk annesiyim yas 29 daha once dukan yapmistim 80 d'en 70 dusmessem. Sonra buraya takilip 68 hatta 67 gordum.ve 1 bucuk ay oldu giremedim.suan 72 yim.Kendini tekrar hatırlatsana cnm
Benim hafıza çok zayıf
Bi fransada olduğunu hatırlyıorum
Kilo durumların ne alemde
Hoşgeldin fıstığımSelamlar herkese.
En son kilo bildirimim 22 ocaktı yanlış değilsem
22 Ocak 86
Bugün 86.6
600 gram artıdayım ama cumaya kesinlikle eksiye düşücem inşallah.
Baya uzun bir ara vermek zorunda kaldım, elimde olmayan sebeplerden. Ama tekrar burdayım. Diyete devam. Zaten memlekete gittim herkes zayıflamışsın dedi. En son görmelerinden sonra 8 kilo verdim herkes farketti
HosbulduK canim bazi problème etden dolayi giremedim.kilo durumu berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?