ben bunu görmüştümmm ya evet hatun devrim yapmışş günlük yarım saat koşmuş sadece spor olarak ama hiç aksatmamış kızz şok olmuştum ben gördüğümdehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rtta-baslayan-sabrim-iste-size-fotosu.724399/
Evrımmı desem.. Ne desem bılemedım sızde bakın azıcık gaza gelın
ben bunu görmüştümmm ya evet hatun devrim yapmışş günlük yarım saat koşmuş sadece spor olarak ama hiç aksatmamış kızz şok olmuştum ben gördüğümde
CUMAYA mi tartilalim simdi
Evet cnm cuma kilo bildirimiCUMAYA mi tartilalim simdi
nasıl yapmış peki neler yapmışşbugün benimde başıma çok komik bişey geldi ama moralsizim kendime gelince anlatırım ya canım sıkkın olmassa aslında kahkahayla karşilicağım bir durumdu
ben bunu görmüştümmm ya evet hatun devrim yapmışş günlük yarım saat koşmuş sadece spor olarak ama hiç aksatmamış kızz şok olmuştum ben gördüğümde
Huu Huuu ne yapıyosunuz
Ben T.kahvemi içip spora başlıcam akşama kalmadımı daha rahat oluyor
muska77
Defne sen bugün gelicem denemişmiydin cnm
evettt kesinlkle eşim diyor nazar değmesin diye seni kısıtlıyorum gülüm dedim hıııı eminim ondandırr en son itiraf etti zatenHıc sorma basta ınanamadım ama gercekten aynı kız
Kocasından bosanmıs ozel sebepler fılan bılemem ama manken gıbı bısey olmus zaten
Bende erkek olsam catlarım herhalde..
Bızı bu halımızle bıle kıskanıyolar. Oyle bı fızıgım olsa cınayet sebebı
yine adet olamıyorum sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyorKuzum neden moralsizsin?
Bende de sadece yarım saat yürüyüşle kilo verecek bünye olsa keşke...
yine adet olamıyorum sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyorhalbuki yumurta 11 mm e kadar olmuştu o yum adet olmam gerekirdi ama olmuyor 2 gündür böyle bugün bantta hem yürüdüm hem ağladım yeter artık bıktım böyle olmaktan
kadınlar normalde etrafımda kiler yani bir kaç gün günü geçince bir şikayetlenip sinir olurlar yahu olduğunuza şükür edin be ya...biz gibi insanlar neredeyse ilaçsız olamayız oluncada normal bir kadının olması gereken in yarısı kadar bile olmayızz..ben çok yorgun düştüm artık bu konuda ya bıktım bıktımKıyamam ya aynı durumdayız kuzum.
Ben de ilaç kullanmadan rahat adet olamıyorum
Ben de az önce internetten test sonuçlarıma baktım.
Hala Lh hormonum Fsh'tan biraz yüksek.
Muhtemelen pko tedavisine başlayacak artık
kadınlar normalde etrafımda kiler yani bir kaç gün günü geçince bir şikayetlenip sinir olurlar yahu olduğunuza şükür edin be ya...biz gibi insanlar neredeyse ilaçsız olamayız oluncada normal bir kadının olması gereken in yarısı kadar bile olmayızz..ben çok yorgun düştüm artık bu konuda ya bıktım bıktım
Seni en iyi ben anlarım kuzum.
7 sene adet olabilmek için doğum kontrol hapı kullandım.
Bırakınca eski haline döndü.
1 senedir de progesteron hormonu kullanıyorum adet olmak için.
İnşallah bir gün biz de bu sıkıntıdan kurtuluruz inşallah canım.
kurtulamayız gülüm bu hastalığın köklü tedavisi yok tek çözüm d kontrol hapı ee o da çocuk istiyoruz kullanamıyoruz böyle öldürmeyip süründüren bişey polikistik over adet olunca insanın vucudu rahatlıyor sakinleşiyor bu şekilde patlicak gibi hissediyorum kendimi
zayflayınca etkisi azalıyor deniyor adet olamayınca mübarek kiloda verilmiyorCanım umutsuz olma.
Pko %95'e kadar tedavi edilebiliyor.
İnşallah bizde de en aza kadar iner kuzum.
Haklısın adet olamamak çok kötü.
Çarşamba sabaha aldk uçak biletini inşallah gelcekTmm cnm
Teyzen geldimi sana
zayflayınca etkisi azalıyor deniyor adet olamayınca mübarek kiloda verilmiyorama koydum kafama 60 a kadar inicem ben
hormonlarıma bakıldı gülüm sıkıntı yok hormonlarda sanırım tek nedeni pcos..işte aynı şeyi yşıyorum 74 te adet olmadım 2 ay arkadaş gram gitmedi ya gitmediibu gdişimde daha detaylı konuşucam dr la bunun yolu yokmu hiç yani bazen kendimi kanser hastası gibi falan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?