Gayet güzel Haticem
Bugün sesin çıkmadı mügem nerelerdeydin
Menünde güzel
Kimin düğünü var tatlım
Dün mercimek köfte bugün kısır bana göre fazla
Sende menülerini bi sağlıklı olarak oturtamadın
Sonra niye veremiyom deme
Bi yılbaşı gelsinde
Bakalım o güne kadar hakedecenmi
Daha 20 gün var
Kızartmayı sevmeyen yoktur heralde
Size bisey itiraf edicem yil basina 2 hafta var sandimdi ondan umitsizlige kapildimdihehehe meger 3 hafta varmis
Tmm anlastik sen benim icin ver 1 kilo dert etmiom tmmKız 1 kiloyumu dert ediyon
Hadi 1 kiloda ben senin için vereyim
Getilme kuzum gayet iyi gdiosun artilari dert etme hcYa birgul mecburum ancak ptesine arti oldugum kisim gitti offf offf bu hastaliklar mahvetti Beni ;-) bakalim ne olucak yarin gerildimmm
Herkes ayrı bı saskın bugun..
ayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.Eme
Emelcim oliyo ole ya stress oldukca daha cok acikio insan en azindan ben ole oglan bende stres yaptimi migdem kaziniyor sanki
Ya napcaz biz bu kilolari anam kilo vermek de almak kadar kolay olsaydi ;-)Getilme kuzum gayet iyi gdiosun artilari dert etme hc
Evet aynen öyle beyine dedim büyük tapirlar varya ondan alalim dedim vaktim. Varken salata mi yapar içine koyarim sonra parça parca yerimayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.
Bi de gozunun onnde yiyip yiyip kilo almayan densizler var:))Ya napcaz biz bu kilolari anam kilo vermek de almak kadar kolay olsaydi ;-)
Aynen napacagn belli olmali ve aklina geldigi an ertelemeden yapmalisin yoksa planin gune gidio:)ayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.
Saskinlar kulubuHerkes ayrı bı saskın bugun..
Bi de gozunun onnde yiyip yiyip kilo almayan densizler var:))
Bugun daha iyiydim abla sagolSlm fıstık
Nasıl oldun
Ameliyat için gün aldınmı
munasebetsizler hihBi de gozunun onnde yiyip yiyip kilo almayan densizler var:))
Kız benim menümü görmedinmiAblacım cevrenın etkısı o kadar buyuk kı anlatamam..
-zayıfladın mı sen
-cok guzel oldun daha verme de alma da boyle cok ıyısın
-daha fazla verırsen cırkınlesırsın suan cok ıdealsın.
ıkı gundur kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım koca bı hafta heba oldu resmen..
Yarını fılan yok ablacım bızım hemen bıseyler yapmamız lazım. Ne sen ne de ben kac haftadır spor yazmıyoruz.
Hadı kaldıralım totoları leslıe 3 mıle yapalım beraber.. bı fıncan yesılcayımmızı ıcelım suyumuzu da pesınden ohh mıss..
Yemek hazır olursa insan acıktığı zaman başka şeylere saldırmazayy al benden se o kadar.insanin gozu donuyor.bir de vakit yoksa en kolayi eline ne gecerse...o yuzden onceden iyi kotu birseyler yapmak lazim.bugun kahbalti hazirlarken esime bir yandan da brokolu haslafim.oglen yedim.yarin oglen de onu yerim diye dusindum.hazir yani su anda.cok rahat ettim.akti ustu hirseyler haslayacagiz aslinda onceden plan yapmak cok onemli kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?