Bebbegimin yaninda esimden şiddet gordum, demek boyle oluyormus, kalbim paramparca...

yatılı bakıcıdan hallice bir koca.
ne güzel.

Şu mesajınız olmasa stres patlaması olarak görüyordum ben de. İki çocuklu hayat kolay değil, sesler yükselebiliyor, bir de öfke kontrolü sorunlu ise bu yaşadığınız durum oluşuyor, çare tedavi olması.
Ama sizin eşinizin strese girecek bir durumu yokmuş ki, baya baya keyifçi, neyine sinirleniyor da patlıyor.

Ee bu adama iki çocuklu ev hayatı tabi zor gelir
Hiç bir işe elini sürdüğü yokki
Ödemeleri ayarla ver eline o ödesin
Çocukların dr kontrollerini haftasonuna al beraber götürün
Evin alışverişini haftasonundan ona yaptır
Arada bebeği bir iki saat bırak büyükle dışarı çık ya da o büyük kızı gezdirsin
Usta bulmak nedir allasen
Niye ustayla muhattap oluyosun bu kadar işin gücün arasında
Şurası yapılacak de çekil kenara yaptırmazsa tekrar tekrar söyle
Öyle getir parayı çekil kenara olmaz

Okuyarak ilerliyorum diğer sayfalara ama burada tabir edilen adam öfke kontrolü olmayan bi adam değil ki.
Evet öfkeli ama kontrol yöntemini bulmuş ve yaptığının ve yapacağının yanlış olduğunu bilen bir adam.

Abartmışsin. Egon mantığından önce gelmiş. Kocan da öfke problemi yaşıyor. Stresten uzak durun diyeceğim ama bu ülkede imkansız.

Canım 13 yıllık evlilik de bir anlık sınırleriniz patlamış geçmiş olsun dilerim bir daha yaşamazsın. Bebeğin küçük lohusa döneminde sin sağlıklı düşünmek zor şu an senin için sakın ol. Bunun için bosanma ki sana bosan ya da bosanmarama demek gibi hakkımız yok bizim bebeklerin küçük mesleğin statün de olsa 2 çocuğa bir anne tek yetmez baba da pişman olmuş. Biraz daha burnundan getir ama uzatma ortada çocuk var onlara yazık olur onların psikoloji si daha fazla etkilenir Allah yardımcın olsun bende yıllardır şiddet görüyorum eşim bazen iyi bazen kötü benim 8 aylık bebeğim var bende bazen böyle kalıyorum ne yapacağımi bilmez halde Allah yardımcın olsun

Pardon oyuncak fırlatmak nedir?

Tartışmanın yörüngesini siz belirlemişsiniz bu hareketi başlatarak ;karşı da ki de sizin yaptığınız gibi erdemli davranamayıp aynı şekilde cevap vermiş .
"Çok sinirlendim bi an da fırlattım " diyorsanız aynı cevap onun içinde masum kalır o zaman ..

Bir de bebek sonrası her çift inanılmaz yıpranıyor hele ikinci gelen bebek ile beraber hiç kolay değil tam büyüdü çocuğum derken sil baştan yeniden merhaba bi bebeğe daha .Demem o ki tek suçlu eşiniz değil bunun bilincinde olun derim .

Ve bazen insan ruh eşim dediği eşe sahıp değilse;ne yapılırsa yapılsın olmuyor.. Kolay atlatılan en basit bir şey bıle oldukça zorlaşıyor ..Aile desteğiniz yok ise sırf gururunuz için ayrılmayı şuanlık düşünmeyin ,eşinizle mesafenizi koruyarak en azından bebeğinizin toparlanmasını bekleyin derim ben .

Ama hep böyle sınır krızleri geçirip oyuncak felan fırlatacaksanız hıc beklemeyın o zaman tekrar tekrar yaşanabilir çünkü aynı tablonuz .

Son düzenleme:

dayak olayı olmasa bile bu evlilik normal değil ki. herşeyin sorumluluğu sizdeymiş.

iki taraf da suçlu bence. kadının da öfke kontrolü yok. olayların birikimi demiş bu nedenle eskiden neler oldu yazın diye sormuştum. şiddet affedilemez ama bu adamın derdi şiddet göstermek değil, karşısındaki aşırıtepkiye karşı tepki göstermiş. çocuğun uyumaması sonucunda sinirli ve yorgun, hıncını babadan çıkaran bir anne. başka türlü ise konu sahibi yazın lütfen çok net şeyler yazmıyorsunuz ve yanlış yorum yapıyor olabiliriz.

Hanımlar şaka mısınız gerçekten? Kadın doğum yapmış, ufacık bebek var, diğer çocuk var, bütün sorumluluk kadında. Onu da geçtim adam alıp oyuncağı fırlatıp bıraksaymış, tokat atmış,ellerini burmuş, koluna yumruk atmış. Oyuncak atınca hakedersin mi demek istiyosunuz, bu neyin kafası? Utanmasanız kadına hakettin diyeceksiniz ya. Ben sizde bir sorun görmüyorum konu sahibi. Taş olsa çatlardı siz alt tarafı bir oyuncak fırlatmışsınız. Böyle konuşanlara aldanıp " oyuncak atmasaydım olmazdı" diye sakın kendinizi suçlamayın. Lütfen...

Karşılıklı öfke kontrolunuz yok gibi..Birbirinize tahammülünüz kalmamış.
Ayrılmadan önce bir aile terapisti ile görüşmeniz daha sağlıklı

Bence sizin evliliğiniz aile terapisi ile güzel bir yola girebilir. Durusunuz cok yerinde, terapiste gitmeyi önerin. Kabul ederse bir şans verin. Hem çocuklarınız hem kendiniz için. Allah kolaylık versin.

En büyük sorun kocanin sorumsuz ve keyif düşkünü olmasi.Tüm sorumlulugu kadina yükle kadin sinirlenince siddet uygula.kadinin siniri hic yok mu.Alttan alsa olmaz miydi.hep sorumluluk duygusuzdan yoksun erkeklerin sucu bu durumlar

Merhaba benim de bi bebegim var. Bebek sonrasi esimle aramiz resmen sogudu. Kavgalar sacma bi hal.aldi.. bi gun esim,bebek oturma odasnda besikte uyurken kavga ettik ve elindeki tepsiyi yere caldi,tabak.kirildi blmem ne.. hadi bebege sicrasaydi bi parcasi,hadi tepsi direkt cocuga dusseydi..bi kavgamizda da kapilari duvarlari yumrukladi.. iyce ofke patlamasi yasar olmustu yani. Halbuki bebek.oncesi yani nasil.diyim ailesine kufur etsem bisey demez sakinligi korur bi adam,oyle olmustu birden bire..zaman gecti simdilik ustunden. Bebege alisma sureci diye birsey var bence.. babalar da anneler de bi afalliyo..
Smdi empati yapiyorun. Ben dedigi laflara bile dayanamyorum,bagirmasi bile cok sinirlendiriyo beni.. tokat vurmus olsa parmaklarimi acitsa cok cok uzulurdum ama.. bosanmazdim heralde. Buyuk de konusmak istemyorum da.. onceden olsa bosa gitsin derdim ama.. insanin kiyas yapacagi okadar cok durum oluyor ki.. ben de esime bazen cok snir oluyorum b.k vardi evlendim diyorum ne blym bazen gozume kotu gorunuyo,cekici gelmiyo,her halini bilip gorduktensonra gizemi mi.gidiyor nedir ..bilemiyorum .. Ama bebegim var ve genel itibariyle buyuk bir sikntim yok.. bosanmayi dusunmuyorum. Siddet olsa ne dusunurdum bilemiyorum..Ama yazdiklariniza gore bence siz hazir degilsiniz,siz de su an icin dusunmeyin. Dilerim ki olmaz,ama tekrari olursa dusunun.. bi sans verin. Karsininzda ezilip buzulsun,ozurler dilesjn,seyredin...
Bebegi tek basina yikama konusunda da kendinize guvenin. 4 4luk yikamaya gerek yok. Dus tutun sirtindan omzundan gobeginden kucaginzdayken. Kafasini da geriye yaslayp arkalarinda dusla yikayin. Ustunu de elinizle siyirip alin.. ben de guvenmyordum kendime ama sartlar..masallah diyim kendime nazar degdrmeyim de.. ben becerdiysem herkes becerir bence..

Bu adam dayakçı değil mi?????????????????????????????????????????????????
Allah aşkına kadın oyuncak attı diye tokat mı atması gerekirdi?????? Oyuncak atınca canı mı acımış nolmuş uf mu olmuş??????
Size akıl fikir diliyorum

Benimde basima geldi 13 aylik bebegimin gozu onunde oldu bu olay ustelik hemen babamin evine gittim bebegimi alip aradi pisman oldu ozurler yeminler bende bebegim icin geri dondum yaptiklarini tabiki unutmadim unutulacak gibi de degil her gece uyumadan surekli gozumun onune geliyor ama esim o gunden beri degil tekrari tastirmamaya bile ozen gosterir oldu cocuk olmasaydi tabiki bosanirdim bende ama birebir yasamis biri olarak eger sozune guveniyorsan bir daha yapmaz diyebiliryorsan burnunu surttukten sonra devam edebilirsin bu karari da en iyi sen verebilirsin ama tekrari oldugunda bunun geri donusu olmayacagini iyice anlamali allah yardimcin olsun yasadiklarin cok zor iyice dusun cocuklarin icin en dogru karari verecegine inaniyorum

Allah yardımcın olsun Canm.İnsan ne diyeceğini bilemiyor.Boşanma desem eşin daha da arttırsa,boşan desem çocuk çok ufak.
Bu konunun en kolay yeri bebeği tek başına yıkamak.Köpük file kullanıyorum ben hep yalnız yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…