- 6 Eylül 2016
- 787
- 448
- 103
Annesiyle bir sorunum yok ama hem tek çocuk isteyecek hem ismini kendi koyacak benim hiç söz hakkım olmayacak.Ben bu durumu kabul edemiyorum.
İlk evliliğinden de bir çocuğu varSizden 2. çocuğu istememesinin sebebi neymiş paşazadenin !!
İlk evliliğinden de bir çocuğu var
Sonuçta yine kendi bildiğini okur.Gider nüfus kağıdını çıkarır kafasına göreHaklısınız. Sizin de söz hakkınız var.Ortak karar almalısınız ve üstelik sizin de anneniz var.
Ancak nasıl çözülür bu iş bilemiyorum. Aranızdaki ilişki nasıl , diretirseniz sonu nasıl olur bunu siz biliyorsunuz.
Tatlı tatlı ikna etme yolu var mi, ya da rest cekerseniz sonuç alır misiniz ?
Anne baskısı değil aslında.Zeynep ismiisim hosuma gıtse dahı koymam bana ne bence anne baskısı var bu ıste..Kaynananın ısmı ne merak ettim buarada?
Evet söylemişti ben buna takılmıyorum.Tek kızım olacak ona da isim verme hakkım olmayacak.Benim takıldığım konu bu.Evet yaş farkı varTek çocuk konusunu evlenmeden önce konuştunuz mu? Benim zaten bir çocuğum var, senden de yalnız bir tane istiyorum demiş miydi? Beyimiz maşallah her şeye kendi karar veriyor. Oğluna babasının adını koymak için ilk eşini neden ikna edememiş? Muhtemelen büyüktür de sizden epey. Saf bulmuş eziyor gibi geldi.
Kabul etmiyorum ama kendi bildiğini okuyup koyacak.Bu durumda ne yapardınız?Benim merak ettiğim adam böyle söyleyince siz ne dediniz ona?
Susup oturdunuz mu,olur mu dediniz,olmaz mı?
Bana demiş olsaydı eşim ve ben istiyor olsaydım evet,istemiyor olsaydım yok yeaa başka derdin varsa liste yap da ver,sıkıyorsa koy o ismi,seni de yırtarım....diye ufak çaplı bir savaşa başlardım.Bu ufak çaplı olanım benim
Siz öyle olmayın tabi de,cidden ne dediniz eşinize?
O zaman sorun yok, kabul etmişsiniz madem. İsim konusunda anlasmaniz gerek elbette. İkinizin de rıza göstereceği bir isim olmalı. İstemediğinizi söylediniz mi, ne diyor?Evet söylemişti ben buna takılmıyorum.Tek kızım olacak ona da isim verme hakkım olmayacak.Benim takıldığım konu bu.Evet yaş farkı var
Söyledim ama benim fikrimin bir önemi yok.Sinirlenme sebebim bu zatenO zaman sorun yok, kabul etmişsiniz madem. İsim konusunda anlasmaniz gerek elbette. İkinizin de rıza göstereceği bir isim olmalı. İstemediğinizi söylediniz mi, ne diyor?
Sizin istediğiniz bir isim var mı peki?Söyledim ama benim fikrimin bir önemi yok.Sinirlenme sebebim bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?