Adam sana sorma gereği bile duymuyor 9 ay karnında taşıdığın çocuk için. Sence tek sorun anasının adını mı koyması gerçekten?Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Adam sana sorma gereği bile duymuyor 9 ay karnında taşıdığın çocuk için. Sence tek sorun anasının adını mı koyması gerçekten?Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
benim cocugum olsa idi asla kv kp nin ismini koymazdım. koydurmazdım.Herkese merhaba.Hepinizin fikirlerine ihtiyacım var.21 haftalık hamileyim kısmetse kızım olacak.Eşim bana söz hakkı bırakmadan, sormadan kızıma annesinin ismini koyacağını söylüyor.İlk evliliğinden de bir oğlu var.Ona babasının ismini koymamış.Şimdi erkek olsa babasının ismini koyacağını söylüyordu.Kız olunca annesinin ismini koyacağını söylüyor.Bu arada başka çocuk da istemiyor.Siz olsanız ne yapardınız? Tepkiniz ne olurdu?
Kv adi ne merak ettimKoymam.
Bu ara soyadı babadan alıyo isim hakkı annenindir diye bir şey çıkardılar. Saçma ama ordan yürümeyi dene.
(Kvnin ismi çok güzel benim, istedim ilk çocuğuma, eşim o zaman annemin adı kötü ya olmaz dedi. Geçen ikinciye olabilir aslında dedi. Dedim ben lohusayken annene sinir oldum koydurmam geçti o günler)
Annesiyle bir sorunum yok ama hem tek çocuk isteyecek hem ismini kendi koyacak benim hiç söz hakkım olmayacak.Ben bu durumu kabul edemiyorum.Annesiyle aranız nasıl ? Ismi birakilabilir bir isim mi ?
ZeynepKv adi ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?