- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
O kafadasınız. Olmasanız soylarını bebegım devam ettirecek demek aklınıza gelmezdi.İlk cümlenizle ikinci cümleniz pek bağdaşmıyor tabiki soy devamı konusunda o kafada değilim demek istediğim bebeğim onların soyadını taşıyıp onların yanında büyüyecek bunu kastetmek istedim
Canım kesinlikle haklısın ne demek annenler alsın. Sen onların soyunu devamm ettirecek çocukları doğur ama onlar masrafları senin ailene yüklesin. Yok öyle yağma. Paşa paşa alacaklar.Merhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Ben gerçekten kimseden bişey beklemiyorm eşim tek oğulları ve ilk torunda verdikleri bı tepki tuhafıma gitti evlerimiz kapı kapıya benim ailem başka şehirde daha çok sahip çıkmak yerine bu cümle kırdı açıkçası ve kendi babam gerçekten şuan zor durumda bunu biliyorlarCanım kesinlikle haklısın ne demek annenler alsın. Sen onların soyunu devamm ettirecek çocukları doğur ama onlar masrafları senin ailene yüklesin. Yok öyle yağma. Paşa paşa alacaklar.
Sen eksik listeni yap eşinin eline ver gönder. Eğer almazlarsa çocuğu asla gösterme onlara. Fesat falan değilsin .
Çocuk senin değil sadece onların da torunu
Ya benim kız ilk çocuktu ben de en ince eşyasına kadar full ona aldım. oğlan doğarken de gereksiz olan hiç biseye para yatırmadım acaba bizim soy kızdan mi gidecekBen soyumu oğlum devam ettireceği için her şeyin iyisini ona aldım. Kızım da kalan gidenle büyüyor. Soy çok önemli!
İşinize gelince gelenekçi gelmeyince modern olmayın lütfen. Soydevam ettirmek nedir yahu!
Demeniz gereken şu çocuk yapmaya ne size nede babamlara güvenerek karar verdik. Bu yüzden gereken herseyi biz karşılayabiliriz. Doğrusu da bu. Sizin babanız abimize almış beklentisinde düşünürseniz beklentiye girersiniz. Benim çocuğum ve herşeyine ben yeterim derseniz soy kavramıda ortadan kalkacak. Yoksa benim soyumdan diyip çocuğa anneanne zor durumda bakmaz babaanne soyum diyip çocuk üzerinde kendi kararlar verir dünya çekilmez olurMerhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Ayyy hala böyle hesaplar var mı ya gerçekten cok şaşırdım .. kimi içinden ne gelirse odur yani. Bize kimse bi çöp almadı. Boşverin takmayın lafı açılınca da torun sizin torununuz kim ne yaparsa kendine yapar diyin konu bi daha açılmazMerhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Merhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Çok uzatırsa herşeyi kendimiz alacaz deyin ya da hemen alın yani böyle gevşek kv kp hiç sevmiyorum sanane yani benim babam alir almaz.Merhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?