Aynen öyle canım. Ne demek bir şey almamak. Ben 9ay karnında taşıyayım kilo alayım bir sürü sıkıntı çekeyim ne için onların soyu devam etsin diye. O yüzden ben ne istersem almak zorundalarŞu soy devam ettirme olayını bi bırakın artık. Ne yani, erkek soyu devam ettireceği için değerli herşeyi alalım, kız nasılsa evlenecek ona birşey almayalım mı? Bu mudur yani? Mantık bu mu?
Hatta doğum hediyesi olarak kadına Rolex saat, bebeğe de lüks Rolls Royce araba alınmalı. Bunlar soy devam etmesi için olmazsa olmaz hediyelerdir C Calcifer 'cım. Yoksa sana alınmadı mı?Aynen öyle canım. Ne demek bir şey almamak. Ben 9ay karnında taşıyayım kilo alayım bir sürü sıkıntı çekeyim ne için onların soyu devam etsin diye. O yüzden ben ne istersem almak zorundalar
Bana arsa tapusu verdiler. Malum ailenin ilk erkek torunun ilk erkek çocuğunu doğurdum. Paşa o paşa. Dedesi korona bitsin çırağanı tutup sünnet düğünü yapacak. Siz de bedavadan çocuk doğurun
Hala esim tek oğulları diyorsunuz. Tek olunca daha mi guclu devam ediyor soy? Insallah bebek erkektir. Korkarim kiz olsa, negatif ayırırsınız
[/QUOTE böyle birşey asla yok yanlış anlaşılıyorm hep kız olsun istedim kız olsun diye dua ettim ama erkek sonra erkek olmasına da çok sevindim herşeyden önemlisi sağlıklı sadece demek istediğim insan elinin altındaki çocuğuna yanımıza bir neşe geliyor diye ekstra sevinçli olur içinden birşeyler gelir bu kasteddiğim
Burada defalarca yazdım, yine yazıyorum. Sen kadın olarak ilk önce kendine saygı duycaksın. Ne demek soyu devam ediyor. O çocuk benim karnım da, benim kanımla beslenecek ama ben geri planda kalıcam onun soyu olcak. Yok ya. Başlarım soyunaKendi değerinizi hiçe sayan, kadını ikinci sınıf vatandaş yerine koyan bu cümleyi bir kadın olarak kurduğunuza inanmak istemiyorum. O yüzden konunuza odaklanamadım kusura bakmayın.
Tabiki de öyle ben kimseden bişey beklemiyorm sadece bir tarafın diğer taraftan özellikşe beklemesine kızıyorm eşime kimseden bişey istemediğimi belirttim zaten konu onlar alsın yada babam alsın değil sadece onların bunun hesabını yapmasıKendinize dert arıyorsunuz. Kimse torunu olacak diye herhangi bir şey almak zorunda değil. Durumu var ise gönlünden geçer ise alır hediyesini gelir. Bebek için karar verildiğinde zaten sorumluluk anne babaya aittir.Destek olmak isteyen de şunu da biz alalım diye gelir.
Siz anne baba olarak gücünüz yettiğince karşılayın. Hediye etmek isteyen de gelsin .
Hay kayinpederinin agzini opiyim (sozum meclisten disari) Senin soyundan deyip herseyi ona yikacaktiniz ama adam akilliymis iste..Kestirip atmis.O bebek kocan ve senin sorumluluğunda..Kimse bisey almak zorunda degil..Hediye ederler sadece..Of cok ezik ve geleneksel buldum sizi..Gelistirin biraz kendinixi yav
Tabiki de öyle ben kimseden bişey beklemiyorm sadece bir tarafın diğer taraftan özellikşe beklemesine kızıyorm eşime kimseden bişey istemediğimi belirttim zaten konu onlar alsın yada babam alsın değil sadece onların bunun hesabını yapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?