Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam o an direkt söylerdim kim ne almak istiyorsa onu alsın diye ya da neden böyle bişey yapiyosunuz diye sorardım söyleyeceğim laflara girmek için. Kendileri almaya gonullulerse alsınlar a başkasının gönlüne karismasinlar.Merhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Konu o değil benim babam zaten alır ama bunu demek onlara düşmez demek istediğim bu ben bebeği babamın kapısından getirmedim neden babamı öne sürerlerse babam maddi manevi hep destek çıkar zaten soy konusu yanlış anlaşılmışKayinpederinizin babanizin ne alacağına karışması doğru değil de keşke biz kimseden bir şey beklemiyoruz isteyen gönlünden geçerse alır deseydiniz. Bu konu yüzünden boş yere eş ailesine bilenip aranızı bozmayın. Belki adam kötü niyetle bile söylemedi.
Soy konusunda aileniz de sizin gibi düşünüyorsa bence en azından siz bu düşünceden çıkın, normal olan sizin babanız nasıl içinden gelip abilerinizin çocuklarına bir şeyler aldıysa sizin bebeğinize de almalı. Size almazsa ayrımcılık yapmis olur.
Eee yanii onlarinda torunu sizin anne babanizinda torunu. Ben sizide, esiniz ailesinide tuhaf buldum. Kayinvalideniz ve kayinpederenizle buyuyecekse cocugunuz ozaman sizin ailenizde maddi destekte bulunsun madem yaninizds degiller. Sizin dusuncenizden yola cikarsak bu daha adaletli olur. Manevi yonden destek olamayan maddi olarak destek olsun ozaman.İlk cümlenizle ikinci cümleniz pek bağdaşmıyor tabiki soy devamı konusunda o kafada değilim demek istediğim bebeğim onların soyadını taşıyıp onların yanında büyüyecek bunu kastetmek istedim
bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim
eşim tek oğulları
Nerede büyürse büyüsün,kimin soy ismini taşırsa taşısın iki ailenin de torunu olacak çocuğunuz,bu sebeple böyle muhabbetlere girmeyin derim.İlk cümlenizle ikinci cümleniz pek bağdaşmıyor tabiki soy devamı konusunda o kafada değilim demek istediğim bebeğim onların soyadını taşıyıp onların yanında büyüyecek bunu kastetmek istedim
Herkes torununa neyi layık görürse onu alçak diyin. Sizde bebeğin ne ihtiyacı varsa kendiniz alın. Soran olursa eksiği varmı diye söylersiniz. Uzulcek şeyleri düşünmeyin. Karninizda taşıdığınız mükemmel bebeğe odaklanınMerhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Hala esim tek oğulları diyorsunuz. Tek olunca daha mi guclu devam ediyor soy? Insallah bebek erkektir. Korkarim kiz olsa, negatif ayırırsınızBen gerçekten kimseden bişey beklemiyorm eşim tek oğulları ve ilk torunda verdikleri bı tepki tuhafıma gitti evlerimiz kapı kapıya benim ailem başka şehirde daha çok sahip çıkmak yerine bu cümle kırdı açıkçası ve kendi babam gerçekten şuan zor durumda bunu biliyorlar
Öyle deme bi royal family kolay yetişmiyorŞu soy devam ettirme olayını bi bırakın artık. Ne yani, erkek soyu devam ettireceği için değerli herşeyi alalım, kız nasılsa evlenecek ona birşey almayalım mı? Bu mudur yani? Mantık bu mu?
Ya kız olursa iki tarafında soyunu sürdürmeyecek bu bebek eeee nolacak o zamanHala esim tek oğulları diyorsunuz. Tek olunca daha mi guclu devam ediyor soy? Insallah bebek erkektir. Korkarim kiz olsa, negatif ayırırsınız
Sanırsın İngiltere kraliyet ailesine prens yetiştiriyorlarÖyle deme bi royal family kolay yetişmiyor![]()