Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diledikleri gibi yapsınlar siz de aileniz de o insanların kuklası olmadığınızdan ve yetişkin insanlar olduğunuzdan onların direktiflerini uygulayacak değilsiniz nasıl olsa.Tabiki de öyle ben kimseden bişey beklemiyorm sadece bir tarafın diğer taraftan özellikşe beklemesine kızıyorm eşime kimseden bişey istemediğimi belirttim zaten konu onlar alsın yada babam alsın değil sadece onların bunun hesabını yapması
Ben zaten kimseden birşwy istemediğimi ve beklemediğimi eşime de belirttim kimin elinde varsa içinden geliyorsa yapmak istediğini yapar ama benim ailem bile olsa ben yaptım kvler niye yapmıyor diyemez aynı şey de eşimin ailesi için geçerli biz yaparız da gelinin ailesi ne yapacak diye sormak hiç hoş değilcocugun ana babası herseyını alır
hedıye almak ısteyen de gonlunden kopanı alır
cocuk sızın sız zaten cocugunuza herseyı almak yapmak zorundasınız dunyaya sız getırıyorsunuz e halıyle kım ne alacak kavgasına gerek kalmıyor degıl mı ?
bebegınız hayırlı olsun bu arada
Konu o değil benim babam zaten alır ama bunu demek onlara düşmez demek istediğim bu ben bebeği babamın kapısından getirmedim neden babamı öne sürerlerse babam maddi manevi hep destek çıkar zaten soy konusu yanlış anlaşılmış
Çünkğ hep herşeyin hesap kitabına düşüyor bu durum canımı sıkıyor eşime istemediğimi belirttim boşver babam bu yapsa da yapmasa da ben yaptım diye anlatmayı sever huyu bu yapma diyemem dedi bende lafı olacaksa kesinlikle istemediğimi belirttim ama huyu buKusura bakmayın ama sanıyorum kayinpederiniz biraz zevzek, nerde nasıl konusulacağını bilmiyor. Bu zamana kadar zaten tanımışsınızdır adamın da görgüsü demek ki bu kadar. Madem beklentiniz de yokmuş ne diye sözlerini ciddiye alıp mesele haline getiriyorsunuz?
oyle dedıklerınde sızde onlara nıye yarıs mı yapacaksınız ? neden soruyorsunuz herkes gonlunden ne koparsa onu hedıye eder boyle seylerın konusulması ayıp bır kere dersınız :)Ben zaten kimseden birşwy istemediğimi ve beklemediğimi eşime de belirttim kimin elinde varsa içinden geliyorsa yapmak istediğini yapar ama benim ailem bile olsa ben yaptım kvler niye yapmıyor diyemez aynı şey de eşimin ailesi için geçerli biz yaparız da gelinin ailesi ne yapacak diye sormak hiç hoş değil
Yoo gayet de bebek kimin soyunu devam ettiriyorsa, hediye almak da onun şanındandir(!) diye düşünüyorsunuz. Her kelimenizden belli oluyor bu.Fark ettiyseniz ben ondan bişey beklemiyorm sadece onun benim babamdan bişey beklemesine şaşırdım benim babam içinden ve elinden geleni zaten yapar ama bu derde onun düşmesi hiç mantıklı değil büyüklerden bişey beklemiyorm ama illa beklenecekse kimin elinde varsa o yapar
Çünkğ hep herşeyin hesap kitabına düşüyor bu durum canımı sıkıyor eşime istemediğimi belirttim boşver babam bu yapsa da yapmasa da ben yaptım diye anlatmayı sever huyu bu yapma diyemem dedi bende lafı olacaksa kesinlikle istemediğimi belirttim ama huyu bu
Evet, kendi kiz cocuklarina kendileri deger vermeyip sonra elin oglundan niye saygi deger gormuyoruz oluyo?Şu soy devam ettirme olayını bi bırakın artık. Ne yani, erkek soyu devam ettireceği için değerli herşeyi alalım, kız nasılsa evlenecek ona birşey almayalım mı? Bu mudur yani? Mantık bu mu?
Bence de çok haklısın.Canım kesinlikle haklısın ne demek annenler alsın. Sen onların soyunu devamm ettirecek çocukları doğur ama onlar masrafları senin ailene yüklesin. Yok öyle yağma. Paşa paşa alacaklar.
Sen eksik listeni yap eşinin eline ver gönder. Eğer almazlarsa çocuğu asla gösterme onlara. Fesat falan değilsin .
Çocuk senin değil sadece onların da torunu
Kendi değerinizi hiçe sayan, kadını ikinci sınıf vatandaş yerine koyan bu cümleyi bir kadın olarak kurduğunuza inanmak istemiyorum. O yüzden konunuza odaklanamadım kusura bakmayın.
Anlamadım neden sizin bebeğinize aileler bir şeyler almak zorunda.Ayrıca onların soyadını taşıyor onlar alsın demeniz de değişik.Ne alaka soyadı taşıyınca sadece onlara ait mi olmuş oluyor.Benim annem kendisi jest yaptı bebeğimin odasını aldı.Babam da görüntülü telsiz aldı.Kv bebek arabası alacağım siz secin ben taksitlerini göndereyim dedi sonra vınn unuttu gitti ben ödüyorum taksitleri.Bunun lafını bile açmadım ne eşime ne kv.Siz de bence açmayın bu tarz şeyleri.Zaten kimseden bir beklentim yok seve seve bebeğime her şeyin en iyisini aldım her şeyi tamam kendisinin gelmesi kaldı tekMerhaba arkadaşlar hamileyim. Bunu eşimin ailesine ilk söyledik hemen sevinip biz bunu alırız senin baban da bunu alır gibi muhabbetlere başladılar. Geçen kv kayınpedere torununa ne alacan dedi kayınpeder ben ne alıyorm gelinin babası alsın dedi ben kimseden bişey beklemezken onlar şimdiden benim ailemden bişey bekler oldular benim babam da abimlere yaptı sonuçta bebeğim onların soyadını taşıyacak onların yanında büyüyecek bu duruma çok sinirlwndim eşimle konuşup iki aileden de bişey istemiyorm demeyi düşünüyorum ama eşimde ailesi söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor hep onlar haklı ben fesat oluyorm benim yerimde siz olsanız kırılmaz mısınız babama nasıl deyim falan şeyi sen al diye durumu varsa içinden gelirse alır ama onlar kwndi aralarında benim babamın ne alacağını kararlaştırıyorlar. Bu arada benim ailem uzakta benim bebeğim onların yanında büyüyecek
Kv onceden doldurmustur kp yi yada daha onceki gelinlerden tecrubeyle sabittir benceKusura bakmayın ama sanıyorum kayinpederiniz biraz zevzek, nerde nasıl konusulacağını bilmiyor. Bu zamana kadar zaten tanımışsınızdır adamın da görgüsü demek ki bu kadar. Madem beklentiniz de yokmuş ne diye sözlerini ciddiye alıp mesele haline getiriyorsunuz?
Kocasi soyler bence cunku ailesini onemsiyormusTamam işte eşiniz de biliyor babasının huyunu. Bakarsınız birileri hediye alıyorsa alır almazsa ne eksikse siz alırsınız. Sizin babanıza karışan olur da baban şunu alsın denirse, tartışma olsun istemiyorsanız, heee dersiniz geçersiniz sonra babanıza söylemenize bile gerek yok gider kendiniz alırsınız babanızdan fatura mı isteyecek? Zaten babam da destek olur diyorsunuz gerekirse onun aldıklarını abartır, gözlerine sokarsınız kp de üsteleyemez. Boşverin siz demissiniz adamin huyu bu.