- 11 Şubat 2020
- 2.253
- 4.176
- 83
Bakan yorulunca diğeri o yorulunca diğerineMerhaba :)
İstişare amaçlı aklımda olan bir soru bu.
Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?
Oluyorsa nasıl çözülüyor? :)
Hanımlar, benimkilerin ikisi de hevesli.
Benim gönlüm annemden yana tabii.
Ama acaba “benim annem baksın” gibi eşler arasında gerilim oluyor mu?
Komik gelebilir ama gördüğüm yakınlarım var
Bana anneannenin bakması daha uygun geliyor nedense.
O malum başkası nerde hakikaten yok epeydir ortada
Çok benziyorlar bakış açısı olarak valla
Ben huylandım
Her güne konu açmalar olmayan şeyleri dert etmeler filan
Siz çok meşgulsünüz, burda sağa sola sataşarak.
Size ne arkadaşım size ne :)
Bir düşünün bakalım sizi ilgilendiren nedir?
Cevabınız yoksa seyirci kalın, bu salça olmak nedir gerçekten.
Ay o isteklilerden istemedigin bana gelsin bebeğime bakmaya. Sen seçemez iken benim ikiside dolu bebek bakıyorlar. Kaldim ortada...Merhaba :)
Bebek doğduğunda annenin çalışması gerekiyorsa, kadının annesi ve kayınvalidenin uzaklığı aynı ise ve ikisi de bakmak için müsaitse bebeğe kim bakmalı?
Bunun kararını kim vermeli? Eşler arasında “benim annem baksın” diye gerilim oluyor mu?
Bu konuda ortada bebek yokNe güzel bir dert. Bebeğe bakacak kişinin bildiğin kişi olması akraba olması güzel gözün arkada kalmaz. Ikisinden hangisi müsaitse o baksın bence. Oturup konuşursunuz dönüşümlü de olabilir. Ben de hamileyim. Kv de uzakta annem yakın ama bakamaz. Akrabalar var bakabilecek ama onlarla da ters istikamette oturuyoruz. Geriye izin kullanma seçeneği kaliyor. Uvretsiz izin kullanacağım bu durumda da tek maaşa düşüyoruz ama yapacak pek bişy yok. Sonra da kreş vs
Sana da dert oldu bu dimi :)Soru(n)lariniz hic bitmiyorduoturdugunuz yerde yeni bir sorun bulamazsaniz, afaki bir soru ile yine aramizdasiniz
teşekkürler canım :) ne güzel yetişiyorsun benim yerimeBu konuda ortada bebek yok
Yooo bana ne? İsterseniz milyon tane konu acin, ben fikrimi soyleyip cekilirim ama bu sekilde devam ederseniz, gercekten yardima ihtiyaciniz oldugunda kimse yardimci olmayacak
Bak yukarda bana ayni alintiyi yaptiginda ben ne demisim? Bana ne demisim di miSana da dert oldu bu dimi :)
teşekkürler canım :) ne güzel yetişiyorsun benim yerime
Yooo bana ne? İsterseniz milyon tane konu acin, ben fikrimi soyleyip cekilirim ama bu sekilde devam ederseniz, gercekten yardima ihtiyaciniz oldugunda kimse yardimci olmayacak
Senin gibi yargı dağıtanlara bu şekilde cevap vereceğim. Bir oku, sen ve senin gibi yarar niyeti olmadan öylesine yorum yapanlara cevabım hep aynı. Başka kimseye bu şekilde cevap vermiyorum. Sen benim cevabımla ilgileneceğine kendi yorumlarına odaklan lütfen.Bak yukarda bana ayni alintiyi yaptiginda ben ne demisim? Bana ne demisim di mibana dert olacak bir degerin kiymetin yok gozumde ama bu sekilde konular acip insanlari azarlamaya devam edersen, ihtiyacin oldugunda burda kimseyi bulamazsin. Zira bu uslubundan sonra cogu insan seni goz ardi edecektir
Daha doğmasina çok var ama şöyle bişey deyim annemin teyzesi önce kızının kızlarına baktı hatta İzmir'e taşıdı evi falan çünkü kızlar bakıcı ile durmak istemedi kaçırdılar kadını istemedikleri içinMerhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?