Oyuncakları saklayıp bir hafta sonra yenilerini çıkarıp dönüşüm yapın. Alisacak ağlasın birazOyunparki aldik hiv bi masraftan geri kalmadik ve seviyor fakat yalnız durmak istemiyor orda.. cok oyuncağı var birazini kenara klyucam. Hep beni istiyor yanında. Olmayknvada hemen agliyor, wcye bile zor gidiyorum çoğu zaman..
Benim bebeğim de 15 aylık 5 yaşında da kızım var.Aynı durumun iki katı bende var.Tek çocuk hiç çocuk derlerdi inanmazdım.Beterin beteri var müsterih olunArkadaslar 10,5 aylik bebegim var ilk bebeğim benim canim kizim. Dogumum acil sederyanla gerçekleşti evimiz küçük olduğu için eşimle yalnız baktık. Annemin yemek yardımı oldu ilk 1-2 ay eşim gidip alirdi. Kv yakın ama mesafeliydik oyuzden pek yardımı olmadı. Niye kimse yatılı kalmadı derseniz biri kalsa öburude isticek o darilicak o gucenicek tarzı şeyler olucakgiki o dönem herkes lojusaydi zaten ve bende doğum sonrası depresyonla beraber dahada alingandim oyuzden çok görusmedim.
Sorum şu, nasıl yetisiyorsunuz? Bebegim
Hareketlendi iyice ve heeyerde etrafımda. Camasir sepeti her hafta full tasiyo, evi bk göturuyorrobot süpürge var ama onu kullanmak için herseyi kaldırmam gerekiyor onuda bebekle yapqmiyorum. Bebegim gündüz şekerlemelerde her kucağımda veya yanımda veya bebek arabasıyla yürüyüş yaparken uyuyor. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama yetmiyo.. Anca kizimin camasirlarina birde hızlıdan 2 makina anca yetiştiriyorum , alışveriş, yemek ve kızım çok hareketli olunca dahada yorgun olmaya başladım… hergun gidiyoruz yürüyüşlerle , haftada 1-2 başka bebeklerle oynamaya yoksa baş edemiyorum . Kendim haftada 2 gün bi 1-2 aaat spora gidiyorum eşim bakaeken. Yemek yaparken 2 gun yeticek kadar yapmaya çalışıyorum..
Eskiden çamaşır vs bebek olsada yapiyodum kolaylıkla şimdi yalnızken imkansız..
Kv bazen diyo götueuyum 1 saat fln diye cesaret edemiyorum açıkçası, sürekli yorgun bitkinim. Güçlü ve pozitif olmaya çalışıyorum bugünler geri gelmicek ama yok olmuyo..
Böyleyse 2 çocuk nasıl düşünücem
4-5 ay sonra tekrar çalışmaya başlıyorum Ozaman eşim kızımla kalicak yaza kadar…
Erkan göstermiyorum.
Spor gecmisim var ve o 2 gün soirada giymesem kafayi yerim heralde :)
Bebek uyudugunda ortalık toplama süpürme hallediyordum. Gündüz 3 uykusu vardı toplam 2-2,5 saatlik yemeği eşim gelince yapıyordum. Gece uyusu 9 da geçerdi evi toplar çamaşır ütü vs yapardım . iki kızım okula gidiyordu gündüz tektim . Gün için de mutlaka dışarı çıkardım . Ayına uygun oyuncaklarla oynardık kartlar vs. Mutfakda ona ait cekmece vardı plastikler oynayabileceği kaşık tencere koyardım orayı açardı yada yemek hazırlarken eline meyve verirdim. Şarkı açardım beraber soylerdik.Arkadaslar 10,5 aylik bebegim var ilk bebeğim benim canim kizim. Dogumum acil sederyanla gerçekleşti evimiz küçük olduğu için eşimle yalnız baktık. Annemin yemek yardımı oldu ilk 1-2 ay eşim gidip alirdi. Kv yakın ama mesafeliydik oyuzden pek yardımı olmadı. Niye kimse yatılı kalmadı derseniz biri kalsa öburude isticek o darilicak o gucenicek tarzı şeyler olucakgiki o dönem herkes lojusaydi zaten ve bende doğum sonrası depresyonla beraber dahada alingandim oyuzden çok görusmedim.
Hareketlendi iyice ve heeyerde etrafımda. Camasir sepeti her hafta full tasiyo, evi bk göturuyorrobot süpürge var ama onu kullanmak için herseyi kaldırmam gerekiyor onuda bebekle yapqmiyorum. Bebegim gündüz şekerlemelerde her kucağımda veya yanımda veya bebek arabasıyla yürüyüş yaparken uyuyor. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama yetmiyo.. Anca kizimin camasirlarina birde hızlıdan 2 makina anca yetiştiriyorum , alışveriş, yemek ve kızım çok hareketli olunca dahada yorgun olmaya başladım… hergun gidiyoruz yürüyüşlerle , haftada 1-2 başka bebeklerle oynamaya yoksa baş edemiyorum . Kendim haftada 2 gün bi 1-2 aaat spora gidiyorum eşim bakaeken. Yemek yaparken 2 gun yeticek kadar yapmaya çalışıyorum..
Kv bazen diyo götueuyum 1 saat fln diye cesaret edemiyorum açıkçası, sürekli yorgun bitkinim. Güçlü ve pozitif olmaya çalışıyorum bugünler geri gelmicek ama yok olmuyo..
4-5 ay sonra tekrar çalışmaya başlıyorum Ozaman eşim kızımla kalicak yaza kadar…
Erkan göstermiyorum.
Bebeğiniz yatağında kendi başına uyumuyor mu ? Eğer öyleyse zaten iş yapamazsınız. Önce ona alıştırın daha geç olmadan. En azından uyurken yemek rahat yapılıyor. Ben o aylarda mutfak masasına oturağa oturtup karşısında işimi yapardım. Yada ana kucağına koyardım eline bişey verip. emeklediği için hep peşime gelirdi banyoda makineye çamaşır atacaksam o da gelirdi tuvalete de onla gidiyordum. Kurutma makinesinden çamaşırları sepete koyardım akşam uyuyunca katlardım yada eşim yapardı. Temizlik evi sil süpür onun dışında detaylı bir şey yapmıyorum hala ev zaten hep dağınık ortalık oyuncak dolu ben sorun etmiyorum.Arkadaslar 10,5 aylik bebegim var ilk bebeğim benim canim kizim. Dogumum acil sederyanla gerçekleşti evimiz küçük olduğu için eşimle yalnız baktık. Annemin yemek yardımı oldu ilk 1-2 ay eşim gidip alirdi. Kv yakın ama mesafeliydik oyuzden pek yardımı olmadı. Niye kimse yatılı kalmadı derseniz biri kalsa öburude isticek o darilicak o gucenicek tarzı şeyler olucakgiki o dönem herkes lojusaydi zaten ve bende doğum sonrası depresyonla beraber dahada alingandim oyuzden çok görusmedim.
Erkan göstermiyorum.
Ekran göstermemeye devam edin . Ben de göstermedim 18 aya kadar şuanda da haftada birkaç defa . Kızım 26 aylık günlük haftalık aylık listeler yaptım o listelere göre hareket ediyorum böylelikle neyi ne zaman yapacağımı düşünmüyorum zaman kazanıyorum. Yemek listem var genellik uyuyorum buzluğa hazırlık yapıyorum böreğinden köftesi ne doğranmış sebzeleri koyuyorum soğan biber vs yemek yaparken tek tek doğramakla uğraşmıyorum.Arkadaslar 10,5 aylik bebegim var ilk bebeğim benim canim kizim. Dogumum acil sederyanla gerçekleşti evimiz küçük olduğu için eşimle yalnız baktık. Annemin yemek yardımı oldu ilk 1-2 ay eşim gidip alirdi. Kv yakın ama mesafeliydik oyuzden pek yardımı olmadı. Niye kimse yatılı kalmadı derseniz biri kalsa öburude isticek o darilicak o gucenicek tarzı şeyler olucakgiki o dönem herkes lojusaydi zaten ve bende doğum sonrası depresyonla beraber dahada alingandim oyuzden çok görusmedim.
Erkan göstermiyorum.
O yüzden kanguruda, sırtımda taşımaya başladım. Halledersiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah.Kanguruyu seviyor bebeğim ama evin içinde takmamaya çalışıyorum yemek yaparken bıçak fln eli geli verir mazalöah. Bazen yemek sandslyesinr otuttutup küçük meyve dilimleri vs veriyorum ama heryerde benimle olmak istiyor. Kuruyucu özelligide var makinanın, daha çok yikayabilmek icin kisa programa atiyoruz bizimkileri ama kurutucuyla beraber direk bitirmek daha iyi. Yapicak bisey yok. Yinede bebegimle herseye yetişmeye calisiyorum
Önemli olan onun mutluluğu, gelişmesi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?