Bebeğe isim konusu ve eşimin düşüncesi

Sizin konularınızı her okuduğumda bu adamın size aşık olmadığını hissediyorum, sanki başka bir kadına aşık da sizinle el mecbur yaşıyor gibi geliyor, kim bilir belki koyacağı isim de o kadına aittir, varsa şayet öyle bir kadın bence altınlarınız da o kadındaydı, sonra getirdi olayların üzerine. Yine ne kurdum ya. Ben olsam bu durumu kabullenmezdim; ama siz kabulleneceksiniz her zamanki gibi, kk'nın sizin durumunuza yardımı dokunabileceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
Aynen boyle baslayan ve sonunda cocugunun kımlıgınde gordugu ısımden memnun olmayan anne dava acıyor ve kazanıyor

Cocugun ismini tekrar degıstırıyor

Esınıze bunu soyleyın

Ablam 3 çocuğunun ismini kendi koymadi ya görümce ya koca koydu düşününce bile sinir olurum. Oyüzden ben hamile kaldiğimda kız olursa şu erkek olursa şu olacak dedim kimse saçma salak yorum yapmasın diye. Ne demek ya 9 ay karnımda taşiyacağım ismi konusunda hakkım olmayacak asla kabul etmem

Kapı orada onu tutan yok ..başka kadın olmadığını biliyorım ..asam huysuz işte huysuz ruh hastası

doğru suçlu sensin.
adamı tepene çıkardın, indiremiyorsun.
hala küseyim mi diyorsun, evden kovacağına?

senin ciddiye alınacak yönün, karakterin yok ki. kocam kocam diye yok etmişsin kendini, hiç olmuşsun.
kocan duvara yumruk atsa, duvar canını acıtarak bir nevi intikam alıyor.
sen ise her küçültücü davranışa ses çıkarmayarak "ez beni paspas et" deyip duruyorsun.
tabi ki kocan için senin düşüncelerinin, hislerinin, küsmelerinin, sevginin önemi olmaz.

en kötü insan dahi karşısında dik duran, karakteri olan insandan çekinir, saygı duyar.

saygının olmadığı yerde sevgi de kalmaz. alışkanlıklar sevginin yerini alır. kocan ezmeyi, sen ezilmeyi insanlık, evlilik sanıyorsunuz.

Kapı orada onu tutan yok ..başka kadın olmadığını biliyorım ..asam huysuz işte huysuz ruh hastası
"Aldatsam ne yapardın?" diyen bir adamın, hayatında biri olmadığından, ben olsam emin olmazdım... Benim babamda aşırı derece huysuz biridir, hatta herkese karşı en ufacık şeyde bağırır; ama mesela çocuklarını çok sever ve bize karşı kuzu gibidir.

tutan sensin ki. adama yapıştın bırakmıyorsun tüm terbiyesizliklerine rağmen. aldatsa da ayrılmazsın, net.

Düzeltemiyorım artık bu saatten sonra. Konuşmuyorsa konuşmasın ben de konuşmuyorum artık haklı olduğum konuda ..haklısın ben böyle değildim asla kendimi ezdirmezdim..hep bana psikolojik baskıyla lafları çevirerek suçlu oldupımı kabul ettirdi ondan bu hale geldim ..

evli kalacaksan kal ama artık kendini kurtar bu durumdan. psikolojik yardım al, sosyalleş, bir şeyler yap, kocanı hayatından çıkar. tek vasfı çocuklarının babası olsun.
sen kendini onun esaretinden bir kurtarsan, sen bile inanamayacaksın eski senin yaptıklarına.
kır bu zinciri.

Senin eşin ruh hastası. Böyle bir adama 2. Çocuğu verdiğin için senin de ondan aşağı kalır yanın yok hani.

Ne kadar güzel söylüyorsun böyle olmayı çok istiyorum..içim o kadar kararmış ki 25 yaşındayım ama kendimi 60 gibi hissediyorum..beni sürekli suçlu psikolojisine soktu hala devam ediyor ..

Yıllar önce deselerdi biri senin hakkında böyle şeyler konuşacak söyleyecek gülerdim.. ne hale gelmişim insanlıktsn çıkmışım

Ne kadar güzel söylüyorsun böyle olmayı çok istiyorum..içim o kadar kararmış ki 25 yaşındayım ama kendimi 60 gibi hissediyorum..beni sürekli suçlu psikolojisine soktu hala devam ediyor ..
sen kendini düşünmezsen, hiç kimse düşünmez.

önce kendini sev, önce kendini mutlu et. çocukların için kendini kurtarmaya bak.

Yıllar önce deselerdi biri senin hakkında böyle şeyler konuşacak söyleyecek gülerdim.. ne hale gelmişim insanlıktsn çıkmışım
sen sen olmaktan çıkınca ortada ne kaldı?
hiçbir şey.
evlilik veya insan ilişkileri asla tek taraflı yürümez.
eşinin yaptıklarını sana komşun yapsa o komşuyla arkadaş kalmaya devam eder misin?
eh be, manyak mıdır nedir der uzak durursun değil mi?
karı koca olmak her şeye eyvallah etmek, her şeye katlanmak demek değil.
karı koca olmak şu kısa ömrü saygı ve sevgiyle, çocuklarınla beraber mutlu, huzurlu geçirmek; birbirini üzmemek, kırmamak için çabalamaktır.

Böyle birsey ne duydum ne gördüm. Bunun suprizi mi olurmus

Esin ağır saçmalamış canım ne demek.kimlikte gorursun? Ona de ki karnıma bak bi ben bu çocuğun annesiyim elalem değil. İsmi birlikte koymanız gerektiğini ona anlat. Belki gidip annesinin adını yazdırıp gelcek olur mu

Klasik kv/kp/eski türk uygarlıklarından aşırı milliyetçilik içeren isim merakı zırvası.

Sakın bebek doğunca kimlik işini eşine bırakma. Doğum belgelerini sakla kendin git çıkarttır.
Ne derse desin güvenme hiç sağlıklı düşünemiyor eşin.

Benım bır komsum sırf bu yuzden esını terk ettı.
9 ay ayrı kaldıktan sonra bırlestıler cocugun adınıda davayla degıstırdıkten sonra tabıkı

Oh çok iyi yapmış. Kadının susup oturacağını düşünmüştür zeka küpü.

Eşim de beni trollüyodu x ismi de ekletecektim de vazgeçtim diye. 'Kesinlikle boşardım seni' dedim.

Benim gibi dogum belgesini alip nufusa kendiniz gidin.
Ben problem yasadigimdan degil esimin muaait olmamasindan gittin gerci ama.
5 gunluk sezeryanli halimle gittim.
Oyle bir problem yasasam haydi haydi giderdim.
Ne demek 9 ay tasiycam babasi kafasina gore "surpriz" isim koyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…