Kapı orada onu tutan yok ..başka kadın olmadığını biliyorım ..asam huysuz işte huysuz ruh hastasıSizin konularınızı her okuduğumda bu adamın size aşık olmadığını hissediyorum, sanki başka bir kadına aşık da sizinle el mecbur yaşıyor gibi geliyor, kim bilir belki koyacağı isim de o kadına aittir, varsa şayet öyle bir kadın bence altınlarınız da o kadındaydı, sonra getirdi olayların üzerine. Yine ne kurdum ya.Ben olsam bu durumu kabullenmezdim; ama siz kabulleneceksiniz her zamanki gibi, kk'nın sizin durumunuza yardımı dokunabileceğini sanmıyorum.
doğru suçlu sensin.Ya usandım artık yemin ederim ..bak tamam ne isim istiyorsan bırak bari söyle ne olduğunu diyorum bakayım ne tepki verecek diye..onu da söylemiyor..sonra dönüp dedi ki olmayan birşeyi ben sana nasıl söyleyeyğm..e bulmadıysan ne diye 8 aydır benş söyletiyorsun dedim ses yok..git ne yapıyorsan yap ne bırakıyorsan bırak dedi şuan bğtğn suçlu benim
"Aldatsam ne yapardın?" diyen bir adamın, hayatında biri olmadığından, ben olsam emin olmazdım... Benim babamda aşırı derece huysuz biridir, hatta herkese karşı en ufacık şeyde bağırır; ama mesela çocuklarını çok sever ve bize karşı kuzu gibidir.Kapı orada onu tutan yok ..başka kadın olmadığını biliyorım ..asam huysuz işte huysuz ruh hastası
tutan sensin ki. adama yapıştın bırakmıyorsun tüm terbiyesizliklerine rağmen. aldatsa da ayrılmazsın, net.Kapı orada onu tutan yok ..başka kadın olmadığını biliyorım ..asam huysuz işte huysuz ruh hastası
Düzeltemiyorım artık bu saatten sonra. Konuşmuyorsa konuşmasın ben de konuşmuyorum artık haklı olduğum konuda ..haklısın ben böyle değildim asla kendimi ezdirmezdim..hep bana psikolojik baskıyla lafları çevirerek suçlu oldupımı kabul ettirdi ondan bu hale geldim ..doğru suçlu sensin.
adamı tepene çıkardın, indiremiyorsun.
hala küseyim mi diyorsun, evden kovacağına?
senin ciddiye alınacak yönün, karakterin yok ki. kocam kocam diye yok etmişsin kendini, hiç olmuşsun.
kocan duvara yumruk atsa, duvar canını acıtarak bir nevi intikam alıyor.
sen ise her küçültücü davranışa ses çıkarmayarak "ez beni paspas et" deyip duruyorsun.
tabi ki kocan için senin düşüncelerinin, hislerinin, küsmelerinin, sevginin önemi olmaz.
en kötü insan dahi karşısında dik duran, karakteri olan insandan çekinir, saygı duyar.
saygının olmadığı yerde sevgi de kalmaz. alışkanlıklar sevginin yerini alır. kocan ezmeyi, sen ezilmeyi insanlık, evlilik sanıyorsunuz.
evli kalacaksan kal ama artık kendini kurtar bu durumdan. psikolojik yardım al, sosyalleş, bir şeyler yap, kocanı hayatından çıkar. tek vasfı çocuklarının babası olsun.Düzeltemiyorım artık bu saatten sonra. Konuşmuyorsa konuşmasın ben de konuşmuyorum artık haklı olduğum konuda ..haklısın ben böyle değildim asla kendimi ezdirmezdim..hep bana psikolojik baskıyla lafları çevirerek suçlu oldupımı kabul ettirdi ondan bu hale geldim ..
Ne kadar güzel söylüyorsun böyle olmayı çok istiyorum..içim o kadar kararmış ki 25 yaşındayım ama kendimi 60 gibi hissediyorum..beni sürekli suçlu psikolojisine soktu hala devam ediyor ..evli kalacaksan kal ama artık kendini kurtar bu durumdan. psikolojik yardım al, sosyalleş, bir şeyler yap, kocanı hayatından çıkar. tek vasfı çocuklarının babası olsun.
sen kendini onun esaretinden bir kurtarsan, sen bile inanamayacaksın eski senin yaptıklarına.
kır bu zinciri.
Yıllar önce deselerdi biri senin hakkında böyle şeyler konuşacak söyleyecek gülerdim.. ne hale gelmişim insanlıktsn çıkmışımevli kalacaksan kal ama artık kendini kurtar bu durumdan. psikolojik yardım al, sosyalleş, bir şeyler yap, kocanı hayatından çıkar. tek vasfı çocuklarının babası olsun.
sen kendini onun esaretinden bir kurtarsan, sen bile inanamayacaksın eski senin yaptıklarına.
kır bu zinciri.
sen kendini düşünmezsen, hiç kimse düşünmez.Ne kadar güzel söylüyorsun böyle olmayı çok istiyorum..içim o kadar kararmış ki 25 yaşındayım ama kendimi 60 gibi hissediyorum..beni sürekli suçlu psikolojisine soktu hala devam ediyor ..
sen sen olmaktan çıkınca ortada ne kaldı?Yıllar önce deselerdi biri senin hakkında böyle şeyler konuşacak söyleyecek gülerdim.. ne hale gelmişim insanlıktsn çıkmışım
kızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Esin ağır saçmalamış canım ne demek.kimlikte gorursun? Ona de ki karnıma bak bi ben bu çocuğun annesiyim elalem değil. İsmi birlikte koymanız gerektiğini ona anlat. Belki gidip annesinin adını yazdırıp gelcek olur mukızlar eşim bebeğimize isim bulmuş ve bana söylemiyor başta şaka yapıyor sandım ..dün gece sürpriz kimlikte görürsün dedi..ben de sürpriz istemiyorum bana söyle dedim hayır dedi.benşm de sıratım düştü ..bu konuda gayet ciddi..gelip gönlümü almak için seni yemeğe götüreyim dedi çarşamba günü ..ama isim konusunda hala ısrarcı..ben sana küsmedim alındım dedim sadece ne demek bana söylemiyorsun ..buni yine şakaya vuruyor..baktı benim suratım düzelmiyor kendisi bana tavır yaptı hakkıymış gibi ..ben de noluyor dedim sana .sana söylemeden bırakırsam nolur yani niye böyle yapoyorsun dedi küstü ve benimle konuşmuyor ..siz olsanız konuşur musunuz
Benım bır komsum sırf bu yuzden esını terk ettı.
9 ay ayrı kaldıktan sonra bırlestıler cocugun adınıda davayla degıstırdıkten sonra tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?