Ben bogardim herhalde öyle bisey yapsaHepsimi aynı olur allahım benim kv 1 buçuk aylıkken oğlum emzigini bala batirip vermisti ama baya baya bulamisti emzigi hemde vermeden önce yasak allah korusun olebilirmis ebe cigerleri yanar sakin vermeyin dedi dedim inadına emzigi çocuğun ağzına soktu uzunca bi ohh cekip cigerlerin yansin dedi hiç biseyde diyemedim icimde kaldi bugün tursu veren yarin yasak olan başka şeyleri vermeye kalkar amac cocugun tatmasi degil bizlerin delirmesi
Bogamadim ama ondan sonrasinda da ne vermeye kalksa zararlı degilsede müsaade etmedim sorsanız cok sever torununuBen bogardim herhalde öyle bisey yapsa
1 yaşından itibaren gastroentoloji profesörü doktorumuz günde 3 tane kornişon turşuyu suda yıkayıp yedirmemizi söylemişti. Oğlum çok sever turşuyu hatta bardaklaturşu suyu içer. Yani zararlı değil hatta faydalı birşey ama biraz erken olmuş. 3 aylık bebeğe cips 6 aylık bebeğe pasta verenleri duyduktan sonra bu okadar kötü gelmedi bana. Ama annenin şzni olmadan su bile verilmemeli iznsiz verdikleri için haklısınız kızmakta
Ya kızlar çıldıracam
8 aylık bebeğime ben yokken turşu vermişler
Ben napıcam ya
Oğlumda bişey yok ama sinir oldum kayınpeder vermiş
Bide bişey olmaz bizim oğlanlarada veriyoduk diyo
Keşke benimkiler de anlasaBisey olmaz korkma ama uyarini da yap bidaha ben yokken biseyler vermeyin cocuga alarjisi var bazi seylere de benim kaynanada fanta icirmisti dunyanin lafini soyledim o sinirle bidaha da bana sormadan hic biseyy vermedi demekki oyle yapmak lazimmis:)
En nefret ettigim seey ya benim kaynanamlarda yapiyo tuz olayindan buyuk bi kavga cikti bizdede gene anlamadilar artik savasmiycam sizle dedim bende ya bide aciklamaya bak biz verdik kizim hic bisey olmadi ee sen vermisin ben vermiyom arkadaas alalaa gene sinir oldum bak ... valla kardesim ben resmen sinir hastasi oldum artik ugrasamiyorum sende takilma cok gene soyle guzel bi dillede hic anlayacaklarini sanmam ben onun icin yipratma kendini ne diyimAslında ben o kadar özenirken sürekli karışıp sormadan bişeyler vermelerine sinir oluyorum
Ben her gün taze vitaminli çorbalar vs hazırlıyorum
Ardından gelip pirinç unu veriyorlar çocuk doymaz bu ne diye
Bu tuz konusunda da uyardım da hemde bin kere ama onlara göre biz kaç çocuk büyüttük oluyo
Tuzada ihtiyaçları var diyo
Gelde anlat her yedikleri sebzeden o tuzu karşıladıklarını..
Sözde yardımcı olmaya geliyorlar.
Doktorumuz kesin bir sekilde anlattı bende harfiyen uyuyorum, anlattıklarını onlara da anlattım hatta ama
"Aman doktora bir sor çocuğu varmı ki, o ne bilck okulda öğrendiğiyle" karşılıgını alıyorum
Valla bi yolu varmı şöyle bunu engellemenin
Sanki yapma etme dedikce kızıp bağırdıkca iyice yapıyorlar gibi geliyor
Canim esine soyle esin soylesin sende mumkun oldugunca cocugu onlarla tek birakma bisey olsa Allah korusun senin icin yanar. Istahli olunca bebek onlarin da hosuna gidiyor agzina biseyler tikmak bi karismayin yaa bi dokunmayin cocuklarimizaKeşke benimkiler de anlasa
Ben hiç esirgemem lafımı ama anlamak istemiyorlar
Konuyu açtıktan bir kaç saat sonra öğrendimki soda ayran hazır yoğurt dondurma tüm yemeklere bandırılan ekmekler kızartma.. zaten herseyi veriyolarmış
Çocuk iştahlıymış ben engel oluyomuşum gelişmesine
Eşim yok şuan yanımızda zaten onun için geldiler
Yalnız kalmayım diye
Sorun, durduramıyorum
Anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar, anlamamakta inat ediyorlar
İşin güzel yanı benim kendi ailemde de var böyleleri
Hiç bir laf, hareket kâr etmiyor
Dedimki birdaha oğlununda ne yediğinden pek emin olma bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?