Bebeği aldırmalı mıyım? lütfen yardım edin?

Aldir. 20 yasinda yaptigin bi hata tüm hayatina mal olmasin. Cocuga günah aldirma diyenler bu cocuk bir kaosun kargasanin icine dogacak. Annenin psikolojisi zaten alt üst olmus daha da olacak, zaten daha cok kücüksün bu hatayi ortadan kaldir ve hayatina temiz bi sayfa ac. Ayrica bu cocuk o adamin da cocugu olcak ve o adamin genlerini bir sonraki nesile SEN tasimis olcaksin. Rasyonel düsün. 20li yaslarda insan sacma seyler yapar önemli olan gec olmadan hatalarini telafi etmektir

uc ay gecmis konu sahibi coktan vermistir kararini.

Aynı böyle düşündüm doğup o çocuk eziyet çekicek , üstüne 20 yaşında daha okulu bitirmemiş iş sahibi olmayan biri nasıl bakıcak? Allah yardım edermiş, e tamam eder de o da bi yere kadar doğur diyenler düşünmüyor bu kız nasıl bakıcak bu çocuğa diye hele günümüz Türkiyesinde bu ekonomik krizde üstüne babasız çok mu kolay olacak? Dediklerinize katılıyorum.

Bu konuyu önceden de okumuştum çok kötü biri durum naptıgını merak ediyorum senin yerinde olsam çaresizlikten ben hiç bişey yapamazdım aileme de söyleyemezdim sen ne yaptın o çocuga ne oldu aceba

Size alsir yada aldirma diyemem. Ama kendimi koyuyorum yerinize Ben olsam aldiririm. Su halinizle o cocuga saglikli bir gelecek zaten saglayamayacaksiniz çünkü

Canim seni niye yargilayalim durumun zaten çok zor birlikte olduğun adama durumunu anlat eğer yok falan derse ailesine söyle çözüm bulsunlar yoksa git aldır derim ama o bebeginde günahı var ve ilk hamilelik dahs sonra gerçekten evlendiğinde çok zor olur çocuğun benden söylemesi

Bir insan kolay yetısmıyor. Bakımı, egitimi..
Marifet Dogurmak degıl, ona insan gibi bir yasam ve gelecek sunmakta.

Eger kendıne guvenıyorsan dogur tabıı kı. Sonucta sen emek verıp gecenı gündüzüne katıp bakacaksın .

8 ay da evli olduğunu nasıl öğrenemedim hayret . Bide çevresiyle görüşmüşsün . Bence evli olduğunu biliyordun burdan eleştiri almamak için bilmiyordum diyorsun . Takıl kafana göre hayat senin ablacım . Baştan hayatını bitirmişsin zaten gencecik kızsın 20 yaşındasın ve içinde olduğun duruma bak . Ailene danış en iyisi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…