- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Borderline12
-
Ne olursa olsun o bebeğin bir suçu yok kıyma ona.Burada binlerce kişi var hamile kalmayı isteyen senin durumun farklı belki ama olayda tek masum karnındaki mucizeLütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Bebeğe yazık olur o küçücük bir canlı ve kalp sesini duyduğun anda zaten direk duygusallık çöküyor insana. Ailen bebeği öğrendiğinde ne tepki verir ve onlarla mı yaşıyorsunuz?
Anladım. Çok zor gerçekten ailen içinde senin içinde Allah yardımcınız olsunBeni reddederler asla affetmezler zaten sevgilimide yaşından dolayı istemiyorlardı sen daha ergensin senin gençliğinden yararlanıyor aklına giriyor diyip istemiyorlardı bide okuduğum için çok beklentileri var benden yani öğrenseler ben ailemle yaşamaya devam edemem sevgilim dediğim adamda boşanma davası açtı yeni bebeğe zarar vermemem için yalvarıyor affetmem için
Hı mucize çocuk diyorsun yaniEmin olabilirsin düzenli yasmin hap kullandım hergün hep dikkat ettim sürekli doktora giderdim ama ilaçlara bile karşı koymuş hiç anlam veremedim birden öğrendim zaten
ben o yasta evliydim. Gayet evde camasir bulasik yemek ütü temizlik takilip teknik üniverstede okuyordum. Isteseydim de cocugum da olurdu, önce okulumu bitireyim dedim.He okuyorsunuz sıralamaya girecek sevşyedesiniz 20 yaşında bir kızsınız şimdi de hamilesiniz. Ya neden peki, neden. Sevdim deme o yaşta okuyan kız çocuğu en fazla sevgilisiyle kafede limonata içer. Bebek bu oyuncak mı. Günah değil mi şimdi ona, adam evli olmasa bile, neye geç kaldın bu kadar. Evlendim doğurdun diyelim senin de aldatışmıcagın, kocamdan dayak yemiceğin ne malum. Neyine güvenip te o zaman boşanıcam sın. Yapma ya valla Allah akıl fikir versin, o ananıza babanıza da yapmayın. La havle ya
Ailesiyle tanıştırdı çocuğu ile tanıştırdı bana dul olduğunu söyledi anlamadım evli olduğunu ve bir iki hafta önce öğrendim daha boşanmadığını hemen ilişkimi bitirdim asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim eğer bana yalan söylemiş olmasaydı evli olmasaydı bu çocuğu direk doğururdum asla aldırmayı düşünmezdim zaten
Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Turkiye de siralamaya giriyorsun ama bak yetmiyor demek kiLütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?