Bebeği aldırmalı mıyım? lütfen yardım edin?

Borderline12

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
10
1
6
26
Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız

Aldırcılar gelir şimdi gelmeden söyleyim lütfen kıyma o cana.. Birilerinin yanlışları olacak diye başka bi canın yaşama hakkını 2linden almayın. Siz aldırıp hayatınızı yaşamaya devam edeceksiniz ama o can hayat hakkı 2 serseri yüzünden elinden alınacak. Yapma aldırma git bul başka bi yol ama aldırma

Keşke bunları o adamla arkadaşlık etmeden önce düşünseydin bu duruma gelmezdin kardeşim madem başarılısın ne işin var o yaşta evli biriyle

Evli olduğunu bilmiyordum boşandığını dul olduğunu biliyordum öz kendi çocuğu ile bile tanıştırdı kardeşleriyle ailesiyle tanıştırdı bir hafta önce öğrendim daha boşanmadığını evli olduğunu ve hemen ayrıldım asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim ve oda bana boşanma davası açtığını söyledi bebek için yalvardı ve onu affetmem için

Aldirma bence de . Ailen biliyor mu sevgili oldugunuzu ve de hamile kaldığını

Yaşın 20 yaşı 34 dul çocuklu yakışmıyo yan yana bilemedim yani. Allah hayırlısı neyse onu versin hakkında

Aldirma bence de . Ailen biliyor mu sevgili oldugunuzu ve de hamile kaldığını

Daha bilmiyorlar ben evli olduğunu öğrenince bana yalan söylediğini öğrenince ayrıldım ondan ama bugün hamile kaldığımı öğrendim oda boşanma davası açtığını söylüyor bebek için yalvarıyor ve affetmem için

Kusura bakma ama o adamla ilişki yaşarken biliyordun yaşını çocuğunu, şimdi gelip yok ben genç bir kızım o 34 yaşında deme. Seks yaparken düşünmediysen fazla bir sorun teşkil etmiyor olmalı. Birşeyleri yaşadıktan sonra düşünmeye başlamayacaksın, önce düşünüp tartıp öyle yaşayacaksın.

Peki ne yapmayı dusunuyorsun bu satten sonra sonucta iicinde bir can var. Ben 1.5 senedir ugrasiyorum o cani karnimda gormek icin ama nafile .bence çocuğuna zarar verme derim sana rabbim nasip etmis.ama cok gencsin daha ya kuzum sen . Peki adam bosanirsa evlenicek misin onunla

He okuyorsunuz sıralamaya girecek sevşyedesiniz 20 yaşında bir kızsınız şimdi de hamilesiniz. Ya neden peki, neden. Sevdim deme o yaşta okuyan kız çocuğu en fazla sevgilisiyle kafede limonata içer. Bebek bu oyuncak mı. Günah değil mi şimdi ona, adam evli olmasa bile, neye geç kaldın bu kadar. Evlendim doğurdun diyelim senin de aldatışmıcagın, kocamdan dayak yemiceğin ne malum. Neyine güvenip te o zaman boşanıcam sın. Yapma ya valla Allah akıl fikir versin, o ananıza babanıza da yapmayın. La havle ya

Ailesiyle tanıştırdı çocuğu ile tanıştırdı bana dul olduğunu söyledi anlamadım evli olduğunu ve bir iki hafta önce öğrendim daha boşanmadığını hemen ilişkimi bitirdim asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim eğer bana yalan söylemiş olmasaydı evli olmasaydı bu çocuğu direk doğururdum asla aldırmayı düşünmezdim zaten

Önce Bi oku bitir okulunu eline mesleğini al,heryer adam dolu gider evlenir cocuk yaparsın. Hem de başın dik olur, güçlü olursun. Ban ben şiddet gördüm boşandım, annemi de kaybettim, kardeşlerim okuyo.pardon ama mesleğim olmasa ne b.k yerdim. 2 bucuk sene evliyken güvenip hamile kalmadım. Sen neyine güvendin. Vallahi çok sinirlendim. Nedir bu sevilme merakı gencecik insanlarda ya. Olacak o da olacak ama zamanı gelince.

Ama sen 20 yasindasin daha bula bula dul mu buldun erkek mi kalmadi yasina uygun biri yok muydu

Bu is burdaki yormlarla olmaz cnm snin karar vermen lazm buna biz ne o canin yasama hakkini elnden alablrz nede senin gelckde neler yasayacagni bile bilirz hayat snin sen mantkli dusunp karar vercksn

Yargılıcak çok insan var bari siz olmayın kimse kimsenin hayatında o noktaya getirecek ne yaşadığını bilemez bu kadar önyargılı kınayarak bakmayın başınıza yada bir sevdiğinize tanıdığınıza gelirse anlarsınız. Burası azarlama hor görme yeri değil Öneri sunma fikir verme yeridir.

Ben daha küçüğüm diyen sen, ben bir genç kzıım diyen sen. Ama hamile kalan yine sen. Adamm gelmiş kaç yasına ne öle 20 yasında kıza göz koymuş. Terbiyesiz adam. Benim de kardeşlerim 20li yaşlarda böle bişiy duysam Allah korusun o adamı paralarım.

Ha tabi doğru kaç yaşında insanla sevişmeye nasıl bir sebep götürdü acaba seni. Okuyun okuyun bak okuyun hayat çok zor. Kimse kimseye zorda kalınca Bi tas çorba bile vermio.

Boşanmayı yeni öğrenmiş olabilirsin ama ilişki yaşarken yaş farkını bilmiyormuydun? Korunma yöntemleri hakkındadamı bilgin yoktu? Bebeğe gelince,keyfi kürtaja karşıyım.

Emin olabilirsin düzenli yasmin hap kullandım hergün hep dikkat ettim sürekli doktora giderdim ama ilaçlara bile karşı koymuş hiç anlam veremedim birden öğrendim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…