- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Borderline12
Bebiş istiyorum diye azaltmıştım kahveyi özlemişim valla yaptım hemen![]()
Bende bebiş istiyorum ama günde 2yi geçmeyecek şekilde olursa bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş istiyorum diye azaltmıştım kahveyi özlemişim valla yaptım hemen![]()
Hemşireyim ben de çalıştığım doktor kahve mineral eksikliği yapıyo azalt dedi ben de azalttım ama günde 2-3 tane sigara içiyorum ahh onu bi bitirsem iyiydiBende bebiş istiyorum ama günde 2yi geçmeyecek şekilde olursa bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorumAfiyet olsun ❤
![]()
Evlenmeden çocuk yapman yanlış ama şimdi yanlışları konuşarak çözüme varılmaz. Evlenme imkanınız varsa hemen evlenin. Nolursa olsun o senin bebeğin ve şu an yaşıyor. Yine okursun hayatın yine devam eder. Bebeği olan anneler hayattan kopmuyorlar 3 çocuguyla üniye başlayıp bitiren de var yeter ki isteLütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Şimdi ben küçüğüm o 34 yaşında diyorsunuz da hamile kalmadan önce de o yaş farkı vardı sonuçta??? Tek suçu o masummu çözüm ölmesimi??Evli olduğunu bilmiyordum boşandığını dul olduğunu biliyordum öz kendi çocuğu ile bile tanıştırdı kardeşleriyle ailesiyle tanıştırdı bir hafta önce öğrendim daha boşanmadığını evli olduğunu ve hemen ayrıldım asla görüşmedim ama bugün hamile kaldığımı öğrendim ve oda bana boşanma davası açtığını söyledi bebek için yalvardı ve onu affetmem için
Kendimi tutamıycam artık kimsede alınmasın.Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Hiç kimse seni yargılamaz ama soylediklerin çok anlamsız. Allah herkese hayırlısını versin o cana kıyınca daha mı mutlu olacaksın? Bak bakayım burda kaç kişi var çocuk sahibi olmayı bekleyen. 20 yaşında gencecik kızsın ailen bilmiyor ne işin var senin çocuklu bi adamla? Hadi oldu böyle bişy ne işin var aynı yatakta ailenin haberi yok. Rabbim hiç bir annenin babanın evladına yaşatmasın bu kadar mı iman zayıflığı var içinde çok üzüldüm okurken senin adına. Ama bir çıkmaza girmişsin madem o canı aldırıp hepten kendini çıkmaza sokma derim ben. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.Lütfen yargılamadan cevap verin Çok çıkmazdayım 20 yaşındayım sevgilim 34 yaşında ve 8 aydır ilişkimiz var bana daha önceden bir evlilik yaşadığını çocuğunun olduğunu söyledi çocuğuyla tanıştırdı beni ailesiyle bile tanıştırdı birkaç hafta önce öğrendimki aslında daha boşanmamış hani hala evli ama birlikte yaşamıyor pek ben bunu kendime yakıştıramadım ilişkimi bitirdim peşimi bırakmadı kendimden soğutmak için çok şey yaptım dava açtığını söyledi affettirmek için herkesle konuşturdu beni ama istemedim ve ben bugün ondan hamile kaldığımı öğrendim benden yaşça büyük ve şu an boşanma davası açılıyor olsada kimlikte evli ve ben daha küçüğüm okuyorum derslerim çok iyi türkiyede sıralamaya girecek sevideyim ben sizce ne yapmalıyım sonuçta o şu an evli bir adam ve yeni öğrendim sayılır ben ise daha genç bir kız
Onun günahını sen ödemeyeceksin yaparken sorumluluk sahibi oluyor da neden bakmaya sıra gelince sorumsuz oluyor? Allah herkese böyle kolay evlat vermiyor verdiyse imtihanı odur kolaylık vericektir. Böyle saçma sapan şeyler yazıp iyice çıkmaza sokmayın kızcağızıOlan bebeğe olucak yazık cidden. Yaş farkı sorum değil bence benim de sevgilimle aramda yaş farkı var ama çocuğu olsa yani öyle bir sorumluluğun altına giremeyeceğim için başlamazdım ilişkiye, yaşınız çok genç ve bilinçsizsiniz böyle bir durumda bebeğe bakabileceğinizi sanmıyorum. Duygusal açıdan da çok üzücü fakat mantıklı olalım lütfen hanımlar, bu bebek doğarsa ona iyi bir hayat sunamayabilir zavallı yavrunun hayatı mahvolur. Çocuk çok büyük bir sorumluluk, o yavruya hayatı adamak gerekiyor. Siz daha kendi ayaklarınız üstünde duracak seviyete gelmemişsiniz. En mantıklısı aldırmak olur ne yazık ki.
o adama yazık ki evli ve senle yatağa giriyor. Seni sevdiğini mi sanıyorsun? Ailen doğru soylüyor onların rızasını al o adamdan kurtul biran önce cocugu da aldırma allahtan korkun düşüncesi bile nasıl giriyor aklınızaBeni reddederler asla affetmezler zaten sevgilimide yaşından dolayı istemiyorlardı sen daha ergensin senin gençliğinden yararlanıyor aklına giriyor diyip istemiyorlardı bide okuduğum için çok beklentileri var benden yani öğrenseler ben ailemle yaşamaya devam edemem sevgilim dediğim adamda boşanma davası açtı yeni bebeğe zarar vermemem için yalvarıyor affetmem için
Din kurumu çocuğu aldır mı diyecek? Tabiki hayır. Allah herkese böyle kolay evlat veriyor mu? O bi batağa girmiş aldırıp hepten kendini batağa sokacak!! İmanınız bu kadar mı zayıf hayretle okuyorum bir cana kıymak nedir? Evlat özlemi çeken kadınlar anlarKürtaja karşıyım. Hem dinen hem vicdanen ama o bebeği doğurup berbat bir şekilde büyütecekseniz hiç doğurmayın.
Ama ben fetva veremem. Eğer inançlıysan en yakın din kurumuna gidip durumu anlatıp fetva isteyebilsin.
Belki doğrudur belki yalan belkilerle yaşayamazsın insan olsaydı böyle bi duruma sokmazdı seni.Boşanma davası açıyor bebeği aldırmamak için gece gündüz kapıma geliyor ben bunu istiyordum senden çocuğum olsun istiyordum seninle evlenmek yuva kurmak istiyorum ikinizede sahip olurum gibi şeyler söylüyor aklıma girmek gibi işte tekrardan