- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Ben zaten tartışmaya girmedim, ama neden bu kadar üstüme gelindi anlam veremiyorum. Haklısınız net olmak lazımBu konuda tartışmaya girmeyerek kesin tavrınızı alın başınız ağrımasın daha da laf ederlerse “ben önlemimi alayım da gerisi Allah’a kalmış “deyip kısa kesin hangi konu da fazla konuşursak kimse anlamıyor kısa laflar daha öğretici oluyor nedense
Evet bende paranoyak değilim sonuçta, ama herkese de çocuk verilmez ki. Mesela kv dediği gibi eğer amcası çıkarmak isteseydi sadece, ona verebilirdim gönül rahatlığıyla. Çünkü çok ilgili çok dikkatli davranır her zaman. Eşime söylicem sanırım ama önce kv yalnızken konuşmak istiyorum tavrı beni incittiBen olsam bahsederdim suçlamadan, dolduruşa getirmekle ilgisi yok.
Tabii ki doğru olanı yapmışsınız.
Güvendiğiniz biri olsa gitsin hava alsın derim ama pur dikkat olmayacak biriyle asla gönderilmez.
iyi akşamlar kk hanımları..
benim ki çok dert sayılabilecek birşey değil belki burdaki birçok konuya nazaran ama içimi kemiriyo bu konu bikaç gündür, fikirlerinizi almak istedim..
Benim 9 aylık bir bebeğim var, aile binasında yaşıyorum. Gelen giden sık oluyor yani. Birde eşimin kuzenleri var, yatılı geliyorlar kv’ye sürekli. İki gün önce kv’de otururken, kv “amcası dışarı çıkarsın biraz bakkala gitcek o da gitsin” dedi. Daha ben bişey söylemeden eşimin kuzeni atladı “ben çıkarıyim” diye. Bende biraz ani bi çıkışla yok gerek yok dedim. Çünkü bu lafa atlayan kuzen kişisi çocuğumu ne zaman sevmeye yeltense bi elinde cep telefonuyla ilgilendiği için çocuk ya düşüyor ya ağlıyo bi şekilde. Doğru düzgün kucağında tutamıyo, ilgisini tam olarak vermiyo. E bebeğim de şuan çok hareketli, emekliyo ve sürekli bi yerlere tırmanıyor, dengesini tam sağlayamıyor vs. Yani kısacası bana çocuk emanet edilebilecek güveni vermiyor. Neyse ben öyle diyince konuyu üsteleyen olmadı.
Ertesi gün tekrar aynı konu gündeme geldi ve kv bana “biz eskiden çocukları 2 yaş büyüğüne emanet ederdik” diye başlayıp bana dokundurmalar yaptı. Kuzen kişisi de “sen bana vermedin çocuğunu” dedi. Bende daha çı küçük olduğunu içimin rahat etmediğini babasının da bu konuda hassas olduğunu söyledim ama kv nedense konuyu uzattıkça uzattı. Normalde aramız çok iyidir, yeğeni alınmasın diye mi benim üzerime o kadar geldi bilmiyorum.. Sakınılan göze çöp batar bile dedi. Bu kadar korumicakmışım.
Ben hata mı yapıyorum? Ve bu muhabbetten eşimin haberi yok, öyle olup biteni eşine yetiştiren annesiyle alakalı dolduruşa getiren bi kadın değilim. Ama bahsetmeli miyim sizce?
Ben güzellikle anlatmaya çalıştığımı düşünürken daha da çok eleştirildiğimi fark ettim de oğlumu büyütürken hep tartışmaya dönüyordu sonun da bu yüzden dedim tamamen tecrübe ettiğim konu olduğun dan aslında herkes herşeyin farkında da yinede ısrar etmeyi seviyorlarBen zaten tartışmaya girmedim, ama neden bu kadar üstüme gelindi anlam veremiyorum. Haklısınız net olmak lazım
Hah bide kuzen kişisi “anne olunca böyle mi oluyo hamilelikten kurdun mu kendini kimseye vermicem” diye falan dedi. Bende içgüdüsel bir durum olduğunu söyledim. Ama insanların gereksiz ısrarı beni delirtiyo sanırımbence eşinize şimdilik birşey demeyin. kayınvalidenizi de 'evet anneciğim herkesin farklı huyu var, sizin zamanınızda öyleymiş, ben böyle daha rahat hissediyorum yeni doğum yapmış anne olarak hassasiyetlerim var' diyip geçin.
Açık açık reddetmeme rağmen bi ısrar bi eleştiri söz konusu. Anlam veremiyorumSiz annesiniz.
Bebeğinizi kimseye vermemek en doğal hakkınız.
Hele ki ağzı beş karış havada birine vermemek en doğrusu.
Ben anne olsam herhalde dokundurtmam bile.
Kim ne derse desin..
Açık açıkta söyleyin.
Bunda çekinecek birşey yok.
İstedikleri kadar söylensinler bi süre sonra alışacaklarAçık açık reddetmeme rağmen bi ısrar bi eleştiri söz konusu. Anlam veremiyorum
Herkes her konuda bilir kişi nedense.. Kimse rahat vermiyor ki herkes kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirsin. 9 ayda bezdimBen güzellikle anlatmaya çalıştığımı düşünürken daha da çok eleştirildiğimi fark ettim de oğlumu büyütürken hep tartışmaya dönüyordu sonun da bu yüzden dedim tamamen tecrübe ettiğim konu olduğun dan aslında herkes herşeyin farkında da yinede ısrar etmeyi seviyorlar
Bahsedicem eşime sanırım, zaten o benden daha da hassas bu konuda ama annesine ters bişey der diye çekindimSonuna kadar haklısın. Benim bebeğim neden güvenemediğim birine emanet ediyım ki. Allah göstermesin ya düşürse bebeği sonra sen üzüleceğine bırak laf soksunlar kendi aralarında.
Ayrıca eşimede soylerdim bir elinde cep telefonu var ben nasıl emanet ediyim çocuğu ya birşey oluraa falan fisman
Hayatım ama sakın annenlere birşey söyleme yüz yüze bakıyoruz sonuçta. Hemen sana yetiştirmişim gibi oluyor ben zaten söyleyeceğim herşeyi söyledim ama birdaha böyle bir şey olursa o zaman. söylersin annelere. İkide öpücük oldu bittiBahsedicem eşime sanırım, zaten o benden daha da hassas bu konuda ama annesine ters bişey der diye çekindim
Çocuğunuzun düşüp canının acimasindansa bırakın onlar kırılsın hangisi daha önemli sizin için onu düşününiyi akşamlar kk hanımları..
benim ki çok dert sayılabilecek birşey değil belki burdaki birçok konuya nazaran ama içimi kemiriyo bu konu bikaç gündür, fikirlerinizi almak istedim..
Benim 9 aylık bir bebeğim var, aile binasında yaşıyorum. Gelen giden sık oluyor yani. Birde eşimin kuzenleri var, yatılı geliyorlar kv’ye sürekli. İki gün önce kv’de otururken, kv “amcası dışarı çıkarsın biraz bakkala gitcek o da gitsin” dedi. Daha ben bişey söylemeden eşimin kuzeni atladı “ben çıkarıyim” diye. Bende biraz ani bi çıkışla yok gerek yok dedim. Çünkü bu lafa atlayan kuzen kişisi çocuğumu ne zaman sevmeye yeltense bi elinde cep telefonuyla ilgilendiği için çocuk ya düşüyor ya ağlıyo bi şekilde. Doğru düzgün kucağında tutamıyo, ilgisini tam olarak vermiyo. E bebeğim de şuan çok hareketli, emekliyo ve sürekli bi yerlere tırmanıyor, dengesini tam sağlayamıyor vs. Yani kısacası bana çocuk emanet edilebilecek güveni vermiyor. Neyse ben öyle diyince konuyu üsteleyen olmadı.
Ertesi gün tekrar aynı konu gündeme geldi ve kv bana “biz eskiden çocukları 2 yaş büyüğüne emanet ederdik” diye başlayıp bana dokundurmalar yaptı. Kuzen kişisi de “sen bana vermedin çocuğunu” dedi. Bende daha çı küçük olduğunu içimin rahat etmediğini babasının da bu konuda hassas olduğunu söyledim ama kv nedense konuyu uzattıkça uzattı. Normalde aramız çok iyidir, yeğeni alınmasın diye mi benim üzerime o kadar geldi bilmiyorum.. Sakınılan göze çöp batar bile dedi. Bu kadar korumicakmışım.
Ben hata mı yapıyorum? Ve bu muhabbetten eşimin haberi yok, öyle olup biteni eşine yetiştiren annesiyle alakalı dolduruşa getiren bi kadın değilim. Ama bahsetmeli miyim sizce?
söyle canım yıllarca beslediğin büyüttüğün dünyanın en uysal ev hayvanı bile evladına tehlike geleceğini sezerse pençelerini çıkarır de. niye dem vurmadın önceki olanlardan? kendimi kurmadım senin kucağına yavrumu verdim sen bir elin telefonda olduğu için kuzumu ağlattın daha dikkatli olursan yine veririm tabii de önce ikna olmam lazım de.Hah bide kuzen kişisi “anne olunca böyle mi oluyo hamilelikten kurdun mu kendini kimseye vermicem” diye falan dedi. Bende içgüdüsel bir durum olduğunu söyledim. Ama insanların gereksiz ısrarı beni delirtiyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?