Arkadaşım demekki kimse bebeğini ajansa kaydettirmemiş. Sen umudunu kes artık bu topikten. Ara ara bakıyorum bende acaba cevap varmı, kayıtlı olan bebkler neler yapmış diye ama yooookkk. Üzgünüm.bilmiyorumkismile
bize teklif geldide cesaret edemedim Ankaradayız İstanbula çağrıldık. biri reklamlar içindi.
diğeri bebek gereç tanıtım dergi/katologları içindi.. ama kaldı öyle :)
kızım içinde bi yerden teklif geldi.
daha doğrusu şöyle oldu... ben gırgırına bi yere resmini yolladım bakalım nolucak diye.
ertesi gün aradılar randewu werdiler çağırdılar. bi bebek dergisinin katalog çekimleri için düşündüklerini söylediler.
götürmedik o ayrı tabi. cesaret edemedik...
bende çok merak ediyordum oğluşum 2yaşına girmeden kayıt ettirdim layla şirin ajansa biz çanakkalede oturuyoruz ama benim ailem istanbul da olduğu için sık sık gidip geliyoruz..sürekli çağırdılar şu reklam şu dizi diye ama bi türlü cesaretimi toplayıp götüremedim daha sonra layla ajans geçenlerde tekrar çağırdı ve kendi katalogları için resimler çekti onlara o ara istanbuldaydık ve giittik.o tarz ajanslar fotoları çekiyor diğer firma ve ajanslarda beğenip onlar aracılığı ile seni çekime çağırıyorlar..
10gün sonra falan biz ordayken msj üstüne msj geldi işte kastevim ajansı yörsan reklam filmine çağırdırezaletti çağırmışlar nerdeyse 40-50çocuk heryaş her tipten neymiş reklam filmi kalabalık olucakmış iyi de kardeşim daha seçiceksin herkese saatli randevu ver bak seç beğen daha sonra karar ver...offf canımız çıktı oralarda üstelikte hamileyim ben bi de oğlum 3yaşında düşün 12.30 da çağırdılar çekim 3te yapıldı kafasına göre çağırıp foto çekiyorlarmış herkes isyan çocuklar açıktı uykuları geldi tam bi rezillikti bi daha mı büyük konuşmayayım ama aslaaa neyse ki seçilmedik orda annelerle de konuştum bazıları anlattı başka reklamlara katılanlar çok çok uzun sürüyo çocuklar ziyan zebil oluyo dediler hep hele biri ariel de oynamış sadece kostüm provası sabah8 akşam 8de bitmiş düşünün çocuğun oradaki halin değil çocuk koca insan dayanamaz ve verdikleri para 250tl gibi komik bi rakam hoş milyar verseler çocuğuma o eziyeti yaşatmam işte böle güzelim çok uzattım ama çok açıklayıcı oldum sanırım:)))
benim oğlusada ne teklifler geldide biz kabul etmedik:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?