Bebeği hastanede bırakıp kaçtı!! Akıla ihtiyacım var..

hasretimsinn

Yusuf'un annesi :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
999
71
123
Mrb herkese, benimle ilgili bir durum değil ama içim rahat etmiyo fikire ihtiyacım var. Benim arkadaşımın çalıştığı hastanede bir bayan sezeryan ile doğum yapıyor bir erkek bebek hemen o gece vicdansız bebeği hastanede bırakıp kaçıyor. Arkadaşımda bana resimlerini videolarını yolladı. Doğum yapan kızın adından faceni filan bulmuşlar kız yabancı benimle aynı ülkede hatta aynı şehirde yaşıyormuş ve erkek arkadaşı tahminimce Türk zaten Türkiye'de doğum yapma fikri ordan gelmiş olabilir. Şimdi ben bu kıza yada sevgilisine yada Türk bir kaç arkadaşı varmış onlara faceden mesaj atmak istiyorum ama doğru mu olur Nasıl olur bilemiyorum kaç gündür içim rahat etmiyor belki pişman olur alırlar yada bi şekilde ailelerine mi ulaşsam benim de bebeğim var hemde çok zor anne oldum o bebeğin yetiştirme yurduna verileceği aklıma geldikçe mahvoluyorum bana bir akıl verin bebek cuma günü yetiştirme yurduna verilecekmiş mecburen ne yapsam???

madem öyle, haber vermen daha iyi.

Ayyy kiyamam ben ona biz ne çabalar gosteriyoruz yapmak için boylesi bırakıp gidiyor yazıklar olsun boylesine. Bence ulaşabiliyorsan arkadas aile yardimci olabilecek kim varsa ulas belki ailesi bakmak ister

Ne desem bilemedim
Zaten onu bir kez gören birskamazdi
Demekki ne deseniz almayacak
Yinede şansınızı deneyin bence bu bi vicdani sorumluluk

Sizin zorunuzla ya da ailesine haber vererek belki de onların zoruyla yanlarına alacakları bir bebeğe sizce daha mı iyi bakacaklar? Ne psikopat anneler var. Belki de o kadının anne olmaması bir hayırdır o bebek için bilemeyiz ki.

Bilemedim, böyle vicdansızlara zorla geri vermektense, belki daha merhametli biri yurtdan onu evlat edinmez mi?

Ben kendimi tutamazdım yakınlarına ulaşırdım. Belki de bu kız sonradan pişman olacak . Pişman olup çocuğuna kavuşmak isteyecek , o zaman da şartlar zorlaşacak. Bence yakınlarına ulaşın. Bir umut işte..

ama sizin ulaştığınız bu bilgilere devlet zaten ulaşmıştır, ulaşmamış mıdır?
devlet zaten önce anne-baba ile iletişime geçer, geçmiyor mu?
benim bildiğim sizden önce hukuki yollarla aile bulunur zaten
iş neden size kalmış, onu anlayamadım...

eğer ki devlet ulaşamamışsa, sizin yapmanız gereken bireysel hareket etmek değil
yetkili mercilere bebeğin anne-baba, akraba bilgilerini ulaştırmanız bence

gerçekten durumu anlayamadım

A

Aslında bunu da düşündüm tekrar bırakmayacakları ne malum hem düzgün bakarlar mı ama o bebeğin anne kokusu aile sıcaklığından uzak büyüyecek olması da beni ayrı üzüyor bilemedim ne yapmalıyım

Bu bilgilerin polisin elinde olması ve onların sorumluluğunda araştırılması gerekir
Bence kendiniz iletişime geçmeyin, kim nedir altında ne vardır bilemezsiniz
Ayrıca doğurduğu evlada merhamet göstermeyip onu hastanede bırakıp kaçan şerefsizlerden insanlık beklemek de ne kadar doğru ? Başınıza iş açmadan durumu polisle paylaşın bence

Ben bu konudaki prosüdürü bilmem başıma geçmediki bu yaşadığım ülkede olsa adrese kadar hastene bilgi alır ama Türkiye'de ki özel hastane sezeryan ücreti almışlar isim soyisim bu kadar hem yurt dışında yaşayan birini polis nasıl bulsun

Sosyal hizmetler gelmiş zaten ama anladığım kadarıyla kızı bulma çabasına düşmemişler

polisin bulamayacağı kişiyi siz nasıl buldunuz?

Allah herkese çocuk vermesin ya.
Gerçekten böyleleri hak etmiyor.
O kadar kişi yıllarca bebek için uğraşırken...

Bebeği istemeyen bir anne geri alsa bile ne kadar faydalı olabilir ki ona. Bırakın yurda gitsin onlarca aile var bebek bekleyen, onların yuvasında mutlu bir aileyle büyümüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…