Bebeği hastanede bırakıp kaçtı!! Akıla ihtiyacım var..

İstemediği halde dünyaya gelen çocuklarına dünyayı dar eden anneler biliyorum. O yüzden hiç haber vermeyin.

Yanlış olur. Böyle şeyler size düşmez. Sosyal medyadan sözde ana baba bulup çocuğunuz oldu, alın demek filan... Bir kere emin olamazsınız. Ne bileceksiniz kimin çocuğu. İkincisi o çocuğun öz annesi bile bunları yapmamışken (belki de yaptı ama sonucu bilmiyoruz), siz tam dış kapının dış mandalı bir insan olarak bunları o insanın izni bile olmadan 3. kişilere ileteceksiniz. Ki kim bu 3. kişiler bilmiyorsunuz bile. Etik değil. Ayrıyeten, arkadaşınızın yaptığı şey hasta gizlilik ihlali. Hastanın fotoğrafını, videosunu çekip paylaşmak.

Olması gereken o hastanenin yaptığıdır. Bir yetiştirme yurdu. Kısa zamanda belki de isteyen bir aileye evlat olur. Dedektiflik oynayıp sizi ilgilendirmeyen meselelere burnunzu sokmaya gerek yok. Baştan aşağı sakat iş.

Ben olsaydım söylemezdim annelik kanına işlememiş onun belli yoksa bırakıp gitmezdi
Böylelerini haberlerde gördükçe duydukça keşke benim kapıma bıraksalar diyorum

polisin bulamayacağı kişiyi siz nasıl buldunuz?
İnterpol mü ne zıkkım o olmadığı sürece sizce Türkiye'deki polis yurtdışındaki bi insanı Nasıl yakalasın ya hemen döndüyse yaşadığı yere Türkiyeyide terketti bul bakalım belki Türkiye'de yaşasa doğru hemen bulur hem insanlar kendi istekleri ile yetiştirme yurduna çocuk bırakıyo polis diyomuki hayır bırakamazsın

alsa bile iyi bir anne olacağına inanmıyorum ben...annelik yapacak biri olsaydı o bebeği bikez görmüş olması yeterli olurdu ona...hakkında hayırlısı yavrumun...

çocuğu kendi isteğin ile, yasal yollarla bırakmak ayrı
hastaneye terkedip kaçmak ayrı
sanırım siz Türk emniyetini fazla hafife alıyorsunuz

ayrıca
neden kızla-aileyle iletişime geçmeyi düşünüyorsunuz da
Türk yetkililerle iletişime geçmeyi düşünmüyorsunuz?
veya
zaten hastane çalışanı arkadaşınız
o neden polisle paylaşmıyor bilgileri?

Etik olmayan benim yaptığımmı yoksa onun vicdansızlığımı burda haklısın a bana resim yollayan da benim en yakın arkadaşım sadece Bebek çok tatlı bakarmısın annesi bırakıp kaçtı demesi mi yanlış bu konuda sizi hiç anlamadım benim amacım dedektiflik değil bu arada

Annesi tarafından bayramda evde bırakılan bebeği hatırlayın. Açlıktan ölmüştü zavallım annesi günlerce gelmeyince.
Hastanede bırakıp gidebilen insana ulaşıp al bebeğini deseniz belki daha kötü olacak o bebek için. Belki bakamayacak maddi manevi,belki ailesi istemeyecek,o bebek orada burada sürünecek.
Bilemedim ben herşey olabilir. Zorla güzellik olmaz gibi geliyor bana.
Her doğuran maalesef anne olamıyor.

o vicdansizlara geri verilecegine birakin esirgeme kurumuna verilsin cunku; bu forumda okuyorum esirgeme kurumumdan evlat edinmek icin coook uzun zaman bekleyen egitimli,kulturlu,vicdanli cocuk hasreti ile yanan bir suru gercekten anne baba olmayi hakeden aileler var. bu yuzden hiic karismayin

Onların düşüncesi bebeğe bakmaz Allah korusun çöpe filan atar derdiyle hiç bulaşmamışlar devlet daha iyi ilgilenir diye düşünmüşler. Aslında ben hafife almıyorumda
sanırım siz haklısınız inşallah iyi bir aile alır

bence bu konu KK'ya uygun bir konu değil
o bebek için neyin iyi olacağını kimse bilemez
kız baskıyla mı bıraktı bebeği, isteyerek mi kimse bilemez
iyi bir anne olur mu olmaz mı kimse bilemez
zaten etik olmayan olaylar da var
burası yeri değil

Sende haklısın ben aradığım cevabı buldum herkese teşekkür ediyorum vakit ayırıp cevapladıkları için

Sen mesaj atsan bile çocuğu alsalar bile gene bırakırlar. En azından hastanede güvenilir sıcak karnı doyacağı yerde bırakmışlar.

Artık böylelerine bile saygı duyuyorum ben. Bakamayacağı ı anlayıp bebeği emin ellere teslim ediyorlar.

Wcde boğmuyorlar sokağa atmıyorlar. Buna şükür diyorum.

Bebeği istemiyorlarsa gene kurtulurlar ondan, o uüzdeb karışma. Bebek yeni doğmuş olduğu için hemen bi aile alır onu, hasretle özlemle bekleyen..

Ben olsam bebeğin mutlu olacağı sevileceği aileye gitmesni isterdim.

ailelerine ulaşmak mı? yetişkin insanlar, ailesine ulaşmak da nedir. bebeği unutmuş, kaybetmişler gibi konuşmussunuz.bırakan zaten istemiyor ki bırakmış. idare, hastane, yetkililer gerekeni yapacaktır

Hayır sen mesaj falan atma devlet elinde çok daha güvende o çocuk. İllaki kaydı küreği vardır. Yetkili merciler gereken işlemleri uygular. Evlat hasreti ile yanan yuvadan gelecek bebeğini gün sayarak bekleyen binlerce aile var. Doğurmakla ana olunmuyor. Bebeğini terkeden bir kadına zorla geri verilir mi hiç el kadar masum yavrucak.

İnşallah evlat edinilebilir diye Rıza gösterirler de minik en kısa zamanda gerçek ailesine kavuşur

Peki orda polis falan araştırma yapmıyor mu? Hastane bilgilerinden onlar aileye ulaşmıyor mu?

Kimseye iyilik etmiş olmazsın.Kadın zaten çocuğu gözden çıkarmış.Zorla kucağına tutuştursan ne olacak ?
Belki hamile olduğunu sakladı,belki ailesi bilmiyor.Belki birilerine yazarsan çok kötü sonuçları olacak.
Öyle veya böyle eninde sonunda zaten çocuk esirgemeye gidecek.

Gelip ben alayım diyesim geldi bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…