- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi hasretimsinn
-
İnterpol mü ne zıkkım o olmadığı sürece sizce Türkiye'deki polis yurtdışındaki bi insanı Nasıl yakalasın ya hemen döndüyse yaşadığı yere Türkiyeyide terketti bul bakalım belki Türkiye'de yaşasa doğru hemen bulur hem insanlar kendi istekleri ile yetiştirme yurduna çocuk bırakıyo polis diyomuki hayır bırakamazsınpolisin bulamayacağı kişiyi siz nasıl buldunuz?
İnterpol mü ne zıkkım o olmadığı sürece sizce Türkiye'deki polis yurtdışındaki bi insanı Nasıl yakalasın ya hemen döndüyse yaşadığı yere Türkiyeyide terketti bul bakalım belki Türkiye'de yaşasa doğru hemen bulur hem insanlar kendi istekleri ile yetiştirme yurduna çocuk bırakıyo polis diyomuki hayır bırakamazsın
Etik olmayan benim yaptığımmı yoksa onun vicdansızlığımı burda haklısın a bana resim yollayan da benim en yakın arkadaşım sadece Bebek çok tatlı bakarmısın annesi bırakıp kaçtı demesi mi yanlış bu konuda sizi hiç anlamadım benim amacım dedektiflik değil bu aradaYanlış olur. Böyle şeyler size düşmez. Sosyal medyadan sözde ana baba bulup çocuğunuz oldu, alın demek filan... Bir kere emin olamazsınız. Ne bileceksiniz kimin çocuğu. İkincisi o çocuğun öz annesi bile bunları yapmamışken (belki de yaptı ama sonucu bilmiyoruz), siz tam dış kapının dış mandalı bir insan
olarak bunları o insanın izni bile olmadan 3. kişilere ileteceksiniz. Ki kim bu 3. kişiler bilmiyorsunuz bile. Etik değil. Ayrıyeten, arkadaşınızın yaptığı şey hasta gizlilik ihlali. Hastanın fotoğrafını, videosunu çekip paylaşmak.
Olması gereken o hastanenin yaptığıdır. Bir yetiştirme yurdu. Kısa zamanda belki de isteyen bir aileye evlat olur. Dedektiflik oynayıp sizi ilgilendirmeyen meselelere burnunzu sokmaya gerek yok. Baştan aşağı sakat iş.
Onların düşüncesi bebeğe bakmaz Allah korusun çöpe filan atar derdiyle hiç bulaşmamışlar devlet daha iyi ilgilenir diye düşünmüşler. Aslında ben hafife almıyorumdaçocuğu kendi isteğin ile, yasal yollarla bırakmak ayrı
hastaneye terkedip kaçmak ayrı
sanırım siz Türk emniyetini fazla hafife alıyorsunuz
ayrıca
neden kızla-aileyle iletişime geçmeyi düşünüyorsunuz da
Türk yetkililerle iletişime geçmeyi düşünmüyorsunuz?
veya
zaten hastane çalışanı arkadaşınız
o neden polisle paylaşmıyor bilgileri?
sanırım siz haklısınız inşallah iyi bir aile alıro vicdansizlara geri verilecegine birakin esirgeme kurumuna verilsin cunku; bu forumda okuyorum esirgeme kurumumdan evlat edinmek icin coook uzun zaman bekleyen egitimli,kulturlu,vicdanli cocuk hasreti ile yanan bir suru gercekten anne baba olmayi hakeden aileler var. bu yuzden hiic karismayin
Bilemedim, böyle vicdansızlara zorla geri vermektense, belki daha merhametli biri yurtdan onu evlat edinmez mi?
A
Aslında bunu da düşündüm tekrar bırakmayacakları ne malum hem düzgün bakarlar mı ama o bebeğin anne kokusu aile sıcaklığından uzak büyüyecek olması da beni ayrı üzüyor bilemedim ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?