karalxixm Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2008 156 0 96 40 İstanbul 1 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi karalxixm #1 slm benım 2 yaşında kızım var kabızlık cekıyor doğdugundan berı doktorlar parça almamız gerekıyor dedıler bagırsaklarından ama bende korkuyorum bır zararı olurmu acaba dıye aranızda bunu bılen yada yasayan varsa cevaplarınızı beklıyorum:ecrin_bebek:
slm benım 2 yaşında kızım var kabızlık cekıyor doğdugundan berı doktorlar parça almamız gerekıyor dedıler bagırsaklarından ama bende korkuyorum bır zararı olurmu acaba dıye aranızda bunu bılen yada yasayan varsa cevaplarınızı beklıyorum:ecrin_bebek:
miskokulum canlarım...Kağan&Kerem Kayıtlı Üye 19 Aralık 2008 13.816 429 448 1 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi karalxixm #2 canım dr diyorsa doğrudur ama su ver,lifli gıdalar yedir.1 tatlı kaşığı zeytinyağı verebilirsin.Debridat diye bir şurup var,işe yarar,dene bence.Sabah aç karnına kuru incir,kayısı ver.hepsini denedim dersen...geçmiş olsun Son düzenleme: 1 Ocak 2009
canım dr diyorsa doğrudur ama su ver,lifli gıdalar yedir.1 tatlı kaşığı zeytinyağı verebilirsin.Debridat diye bir şurup var,işe yarar,dene bence.Sabah aç karnına kuru incir,kayısı ver.hepsini denedim dersen...geçmiş olsun
yesilim Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2006 8.868 19 158 Antalya 1 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi karalxixm #3 İçerik nedeniyle konunuz “ Bebek Sağlığı ve Hastalıkları “ bölümüne taşınmıştır Editör arkadaşımın da bilgisine
İçerik nedeniyle konunuz “ Bebek Sağlığı ve Hastalıkları “ bölümüne taşınmıştır Editör arkadaşımın da bilgisine