bebeklerim beni bıraktı kızlar kalpleri atmıyor..
Canımcım çok geçmiş olsun üzülme lütfen o doktoruda ALLAH a havale et...Böyleleride var ne yazıkki.....Ama giden geri gelmez sen sağlam olmalısın ve ileriye bakmalısın artık....Umarım tekrar güzel haberlerini alırız buradan..
canım Allah sabır versin bende 31 martta ve 1 agustosta bebeklerim gelismedigi ve kalpleri atmadigi icin kurtaj oldum, ust uste yasadigim bu kurtajlar psikolojimi mahvetti. Allah buyuk vardir bir bildigi ..
Sabretmekten baska caremiz yok..
7+6 bebeğin hala kalp atışlarını duyamadık. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve duruma göre gebeliği sonlandıracak. kendimi en kötüye hazırlamam lazım. Tüp bebek düşünüyoruz artık. Kürtajdan ne kadar sonra başlayabiliriz bilgisi olan varmı?
sirius06 canım biliyormusun nasıl hevesle mart 2010 annelerinin ilk hamilesi olmustum..
sirius06 canım biliyormusun nasıl hevesle mart 2010 annelerinin ilk hamilesi olmustum..
Arkadaşlar Hepinize Merhaba ,
Siteye yeni üye oldum.Aynı sorunları yaşayan insanların birbirine desteğini görmek mutlu etti. Bende Şubat 2010 annelerinden olacaktım. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Ondan sonra genel kontrol için doktora gittiğimde bebeğimin 9 haftalık gelişim gösterip öldüğünü öğrendim. Tam 3,5 haftadır karnımda ölüymüş ve anlamamışım. Pazartesi günü kürtaj oldum. ılk bebeğimizi kaybettik. Korkuyorum sadece ...
Arkadaşlar Hepinize Merhaba ,
Siteye yeni üye oldum.Aynı sorunları yaşayan insanların birbirine desteğini görmek mutlu etti. Bende Şubat 2010 annelerinden olacaktım. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Ondan sonra genel kontrol için doktora gittiğimde bebeğimin 9 haftalık gelişim gösterip öldüğünü öğrendim. Tam 3,5 haftadır karnımda ölüymüş ve anlamamışım. Pazartesi günü kürtaj oldum. İlk bebeğimizi kaybettik. Korkuyorum sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?