Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

bebeklerim beni bıraktı kızlar kalpleri atmıyor..

esterya canım , sende sonrasında doktora git test falan ol bence ben öyle yapıcam artık bende bir düşük daha yaşamak istemiyorum hemde aynı nedenden dolayı, riske atmamak lazım artık allah hepimize sabır versin, saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almımızı saglasın , ben burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum düşüktensonra mutlaka doktor kontrolünde hamile kalın keşke bende ilk düşükten sorna doktorları dinlemeyip test falan isteseydim belki o zaman ikinci bebgimde aynı nedenden düşmezdi.

merhaba:benim bebegımde 2.5 aylıkken kalp atısı durdugu ıcın alındı hersey yolundaydı cok ıyı gıdıordu ılk ögrendıgımde 1 ay 3gunluktu 20 gun sonra gıttıgmde kalp atıslarını görmustum cok sevınmıstım ıcım ıcıme sıgmamıstı cok hızlı atıordu.. doktorum 1 ay sonra gelmemı ıstedı tekrar kontrole ..ben nedendır bılmem 15 gun gectıkten sonra huzursuzlanmaya baslamıstım ama fızıksel olarak bı sıkayetım yoktu nrmal bı gebelık gecırıodum ama ıcıms ıkılıordu ıste.. dayanamadım gıttım doktoruma .. ne olduysa o zaman oldu zaten doktorum klava:ultrasona aldı benı hıcbı durum yok sadece bı dusuk tehlıken var bı ılac verecegım 2 hafta sonra yenıden gel dedı ama ben suphelendım gecen geldıgımde kalp atısını görmustum sımdı nıe göremıorum dedıgımde cvb vermedı lafı deıstrdı..eve geldım ama o geceyı nasıl gecırdım bırde bana sorun ertesı sabah dayanamadık eşimle baska bı doktora gıttık.. doktor bebegn karnımda ölü oldugunu ve öleli 15 gun oldugunu acılen aldırmam gerektıgını benı zehırleyecek druma geldıgını rahıme yapıstıgını bebegın cürümüş oldugunu söledı:gitme: dunyam yıkıldı ertsı gun aldırdım ama karnımda ölü bi bebegın oldugunu bıle bıle o son geceyı gecırmek nasıl bı duygudur tahmın edın acım hala ıcımde..kurtajım zor oldu ama kazımadan aldı doktor ılk hamılelıgım dıe vakkumla almıs parca kaldı ıcımde 7 8 tane eger kendılgınden dusmesse yenıden kurtaja gırecektım ve bu defa kazıyacaktı cok sukur kı hepsını düşürdüm sımdıde yenıden bebegım olsun dıe dua edıorum YANI DEMEM O KI DOKTOR HATASI YUZUNDEN OLDU HERSEY HIC ILGILENMEDI IHMAL DAVRANDI VE SONUCU BEBEGIME MAL OLDU ve dusunebılıormusunuz bana ne dedı o eskı doktorum AMAN DAHA YASIN KAC KIBU ÖLDÜYSE YENIDEN DOGURUSUN HAYATIN SONUMU SANKI ÖLÜRSE ÖLÜR ?????????????????

Canımcım çok geçmiş olsun üzülme lütfen o doktoruda ALLAH a havale et...Böyleleride var ne yazıkki.....Ama giden geri gelmez sen sağlam olmalısın ve ileriye bakmalısın artık....Umarım tekrar güzel haberlerini alırız buradan..

ay insallah cnm benım..evet ne yazıkkı dunyada böle sorumsuz olan doktorlarda var onlara göre hersey cok normal yada basıt ama bıde anneyı dusun ne hale gelıo annelık duygusu bu kadar kör bişey mı tas mı v ar kalbımız yerıne anlayamıorum.. aılem her zaman motıve ttı benı saolsunlar hayatta bazen bazı seyler bahanedır yasananların karsısında rızgı yokmus dunyada buda bahanesı oldu belkı ama yınede bıseyler göz göre göre olunca acı koyuyor.. 3.ayıma gırdım ama 1 aydır korunmuorum bu ay bıraz suphem var haftaya doktora gıdecegım umarım olumlu olur hersey .. bebek karnımda öldüğü için doktorum önce bı kac testten gececgımı sölemıstı bakalım herseyın hayırlısı canım kı mutlaka paylaşacagım sızınle

Benim de ilk hamileliğim ne kadar acı olay varsa yaşadım ilk başta düşük tehlikesiyle ugrastım hap kullandım 11 hafta ense kalınlıgı yüksek cıktı bebegın esınden parca alındı cvs yapıldı.ne yazık ki sonucları ögrenemeden 7 agustos gunu 3 aylık bebegımın kalbının durdugunu öğrendim resmen şok oldum.kı cvsnın sonucları kotu gelseydı zaten bebegı kurtajla alıcaklardı gene de cok yıkıldım 1 gece karnımda olu bebekle kaldım tabı kı uyumadım butun gun agladım hem bebeın oldugune hemde nasıl kurtaj olucagıma cunku kurtajdan cok korkuyodum.önce hap verildi bi 3 saat bekletilip kurtaj yapıldı.allah bize bi daha boyle acı bı olay yasatmasın.3 ay bekleyın dedı cocuk ıcın ne kadar uzun gelıyo işallah cabucak gecer de tekrar hamile kalıp allahın izini ile sağlıklı bi hamilelik geçiririz.allahım cocuk isteyen herkese nasip eder işallah.

canım Allah sabır versin bende 31 martta ve 1 agustosta bebeklerim gelismedigi ve kalpleri atmadigi icin kurtaj oldum, ust uste yasadigim bu kurtajlar psikolojimi mahvetti. Allah buyuk vardir bir bildigi ..
Sabretmekten baska caremiz yok..

canım Allah sabır versin bende 31 martta ve 1 agustosta bebeklerim gelismedigi ve kalpleri atmadigi icin kurtaj oldum, ust uste yasadigim bu kurtajlar psikolojimi mahvetti. Allah buyuk vardir bir bildigi ..
Sabretmekten baska caremiz yok..

merhaba canım mart anneleri topiginde beraberdik ikimizde aynı tarhte bebegimzi kaybetmişiz kısmet bu topicte bir araya gelmekmiş

7+6 bebeğin hala kalp atışlarını duyamadık. Cumartesi sonkez bakacak hoca ve duruma göre gebeliği sonlandıracak. kendimi en kötüye hazırlamam lazım. Tüp bebek düşünüyoruz artık. Kürtajdan ne kadar sonra başlayabiliriz bilgisi olan varmı?

Çok geçmiş olsun canım, bu sordugun sorunun cevabını en iyi doktorun bilir çünkü önce eger bebegini kaybedersen ki dilerim Allahımdan kaybetmeyesin saglıkla kucagına alasın, ama gebeligin sonlandırılırsada doktorundan neden kalp atımlarını duyamadıgınızı anlaması için gerekli testleri yapmasını iste ona göre size bir tarih verecektir canım.

sirius06 canım biliyormusun nasıl hevesle mart 2010 annelerinin ilk hamilesi olmustum..

9 yıl önce 22 haftalık bebeğim düşük oldu. Uzun protokol tedaviye başladık ilk aşılamaydı şimdiki.

sirius06 canım biliyormusun nasıl hevesle mart 2010 annelerinin ilk hamilesi olmustum..

canım üzülme artık biliyorum çok zor ama umudunu yitirme , yine bir topike hamile haberlerini yazacaksın ben inanıyorum hepimiz adına umudumu yitmiyorum, bak gör aynı topikte hepimiz bebek haberlerimizide yayınlıcaz üzülmeyin arkadaşlar dicez bizde sizin gibi bebegimizi kaybetmiştik ama şimdi kucagımızda minik yavrularımız , umudunuzu sizde yitirmeyin dicez:teselli:

Arkadaşlar Hepinize Merhaba ,
Siteye yeni üye oldum.Aynı sorunları yaşayan insanların birbirine desteğini görmek mutlu etti. Bende Şubat 2010 annelerinden olacaktım. Bebeğimin kalp atışlarını gördük. Ondan sonra genel kontrol için doktora gittiğimde bebeğimin 9 haftalık gelişim gösterip öldüğünü öğrendim. Tam 3,5 haftadır karnımda ölüymüş ve anlamamışım. Pazartesi günü kürtaj oldum. İlk bebeğimizi kaybettik. Korkuyorum sadece ...

Sinemusti merhaba aramıza hoş geldin canım.aynı olayı senin gibi bende yaşadım benim 6 ay oldu bebeğimi kaybedeli.çok zor.alışamıyo ve unutamıyo insan ama takdiri ilahi.sana bu olayın neden kaynaklandığını söyledi mi doktorun.bana ilk bebeklerde normal tutunamama kromozom hatası yanlış şifrelenmeden kaynaklanıyo olabilir dedi.sebebini araştırmaya gerek yok 2 ve daha fazla olursa genetik olarak inceleriz dedi.hem şimdi tekrar bebek düşünüyorum ve başka bir hastanede gittim durumu doktoruma anlatıp baştan sona tahlil oldum.herşey normal çıktı ama genede korkuyorum.inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam.

canim ben de subat 2010 annesi olucaktim ve ben de 9 bucuk haftalik kaybettim, tek fark ertesi gun anladim bebegimin kalbinin durdugunu, biraz kanamam olmustu gecesinde. bebegim bir hafta geriden geliyordu. ama iyiydi doktor sorun yok diyordu. sonra icerde bir kanama olustu. benim de ilk bebegimdi ve cok zor hamile kalmistim. seni oyle iyi anliyorumki, korkularini acini...ben temmuz sonu kaybettim birkac hafta sonra biraz daha iyi hissettim, ilk gunler daha da buyuk bir kabustu. Insallah birkac haftaya sen de biraz daha toplarsin, dun gece bile kabus gordum ruyamda...ama tatlim sadece daha beteri de olabilirdi diye, Allah'im beterinden koru demek zorundayiz. ne zaman istersen yaz bana..........

merhaba, aramıza hoş geldin, bende 2010 annesi olacaktım, ama kısmet değilmiş, 6 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmakl zorunda kaldım, ilk zamanlar çok zor geçiyor, seni çok iyi anlıyorum, ama işte hayat bir şekilde devam ediyor, fazla üzülme, doktorunun korunma önerisinden sonra bence hemen yeniden çalışmalara başla, bak gör kendini daha iyi hissedeceksin...

:CüvCüv:aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşlar bende geçtiğimiz aralık ayında 3 aylıkken muayene sırasında karnımda öldüğünü öğrendim.....ilk bebeğimdi kaybı benim için çok zor oldu....birkaç aydır kendime gelebildim......bu ay kısmetse aşılama yaptıracağım umarım bu mübarek günlerde tutar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…