mrb arkadaslar hepinize çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
benim ilk gebeliğimde bebeğim 6 haftalıkken düşmüştü kürtaj oldum
2.gebeliğimde geçen pazar 11 .haftadayken bebegimin kalbinin durdugunu 8+4 de kaldığını öğrendim ve yıkıldım 2 hastaneye gittik aynısını söylediler doktor hiç çocuğum olmadığı için yani rahmin sıkı olduuğu için suni sancı ile düşük yapmamı ve kürtaj olmamı söyledi suni sancı verdilercnm çok yandı ama kendiliğinden düşmedi mecburen kürtaj oldum su an aileminde desteği ile yeni yeni düzeliyorum en azından her telefonla birlikte aglamıyorum.siz ne gibi tahliller yaptırdınız nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim benim patalojim daha çıkmadı ben özel bir genetik tanı merkezinde de tahlil istedim onu da bekliyoruz.
tekrar çok geçmiş olsun RABBİM rahman ve rahimdir ...
gecmis olsun, anliyorum icindeki acini, ben de aynisini yasadim..sabirli ve inancli olmak zorundayiz. ben kan pihtilasmasi testini yaptirmayi dusunuyorum. senin ikinci kaybin oldugu icin kesinlikle yaptirmalisin. doktorunla kan pihtilasmasi testi hakkinda konusmani tavsiye ederim. ben de genetik sonucunu bekliyorum bu bebegime yapilan genetik test ama kendime ve esime de yaptirmak isterim fakat ilk kayibim oldugu icin sanirim zor ancak ozelde yaptirirsam. tahminimce senin iki kaybin oldugu icin doktorun bu testi sana vercektir. Insallah hersey gonlunce olur, sonuclarin temiz cikar.
slm kızlar bende 13 ay önce yani 24 temmuz 2008 tarihinde 22 haftalık bebegimi kaybettim ilk 3 ay korundum ve tekrar bebegim olmasi için ugraslara basladim ama malesef hic bir sonuca ulasamadim bu son 3 aydirda klomen tedavisi gördüm ama olmuyor yapılan testlerde hic bir sorun yok ama iste cok korkuyorum ben bebis sahibi olamıcam diye ama biliyorumki bir melegim var beni bekleyen.. hepinize allahtan sabır diliyorum allahım tez zamanda bizimde dualarimizi ve sesimizi duyar arkadaslar...herkeze basarilar
merhabalar,siteye bugün üye oldum ama uzun zamandır msjları takip ediyordum..yaşadığım acının büyüklüğünden aylardır toparlanıp yazma cesaretini bulamamıştım kendimde..bugün,artık bütün yaşadıklarımı geride bırakıp zor da olsa yeni umutları kovalamam gerektiğine karar verdim..yaklaşık 10 ay önce 39+5 haftalık hamileyken yani doğumuma birkaç gün kala bebek hareketlerim durduğu için hastaneye başvurdum.NSTye bağlandığımda bebeğin kalbinin durduğunu söylediler..ultrasonda da bakıldığında kesinlikle ölü olduğunu öğrendim..dr doğum yapacağımı söylediğinde yaşadıklarımı kelimelerle anlatmam mümkün değil.3 saatlik suni sancının ardından normal doğum yaptım.yalnız doğumun son anında anestezi istedim,bebeği görürsem çok kötü olacağımı düşündüm..eşim ve ben yıkılmıştık..düşünün bugün yarın doğacağını beklerken hastaneden eve elimiz boş döndük..ben suni sancı aldığım sırada bebeğin odasını toparladı eşim.aldığımız herşeyin üstünü kapattık,bütün hayallerimiz yıkılmıştı..Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın.düşünün ki sadece birkaç haftalık hamileyken kürtaj olmuş çoğu arkadaşımız ve yaşadıkları psikolojik travma ne kadar kötüyken ben doğuma yakın kaybettim bebeğimi ve psikolojim alt üst oldu..kızımızı babası gördü ve elleriyle götürüp gömdü..şimdi bazen keşke baksaydım diyorum..doğum sonrası kakasını yaptığını öğrendik çok az miktarda ama maalesef ölümüne sebep oldu..bu senenin başından beri bebek için uğraşıyoruz,normal doğum yaptığım için dr korunmama gerek olmadığını söyledi..bebek diye yanıp tutuşurken artık umutlarımı yitirmek üzereyim.bu zaman zarfında 2 ay serophene kullandım ama olmadı.olmayınca olmuyor işte,belki vaktini bekliyor ama benim beklemeye gücüm kalmadı artık..eşimle çok mutluyuz,herşey yolunda ama bebeğimiz olmadığı için sanki herşey yarım kalıyor,denemediğimiz şey kalmadı.yumurtlama zamanı gün aşırı ilişki,ovulasyon testleri,vs.vs.vs...artık çok yoruldum,stres belki de geciktiriyor bu kadar ama elimde değil..düşünmemek için kendimi zorluyorum ama olmuyor..bebek gördüğümde kızım yaşasaydı o da böyle olurdu,şimdi dişi çıkardı,şimdi şöyle olurdu diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim..burada en azından benimle aynı şeyleri yaşayanların yazılarını okuyunca biraz da olsa teselli oluyorum..bu da bir imtihan ama inanın çok ağır :'( Allah hepimize sonsuz sabır versin,en kısa zamanda yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin...
merhaba arkadaşlar hadi kararlı bir şekilde ilerleyelim tekrar..
benim adet tarihim 15 eylül.....
Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
hadi kızlar listemize buyurun..zemuszemus
Aminnn canım bakalım hayırlısı benim ilk ayım daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?