Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

mrb arkadaslar hepinize çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten
benim ilk gebeliğimde bebeğim 6 haftalıkken düşmüştü kürtaj oldum
2.gebeliğimde geçen pazar 11 .haftadayken bebegimin kalbinin durdugunu 8+4 de kaldığını öğrendim ve yıkıldım 2 hastaneye gittik aynısını söylediler doktor hiç çocuğum olmadığı için yani rahmin sıkı olduuğu için suni sancı ile düşük yapmamı ve kürtaj olmamı söyledi suni sancı verdilercnm çok yandı ama kendiliğinden düşmedi mecburen kürtaj oldum su an aileminde desteği ile yeni yeni düzeliyorum en azından her telefonla birlikte aglamıyorum.siz ne gibi tahliller yaptırdınız nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim benim patalojim daha çıkmadı ben özel bir genetik tanı merkezinde de tahlil istedim onu da bekliyoruz.
tekrar çok geçmiş olsun RABBİM rahman ve rahimdir ...

gecmis olsun, anliyorum icindeki acini, ben de aynisini yasadim..sabirli ve inancli olmak zorundayiz. ben kan pihtilasmasi testini yaptirmayi dusunuyorum. senin ikinci kaybin oldugu icin kesinlikle yaptirmalisin. doktorunla kan pihtilasmasi testi hakkinda konusmani tavsiye ederim. ben de genetik sonucunu bekliyorum bu bebegime yapilan genetik test ama kendime ve esime de yaptirmak isterim fakat ilk kayibim oldugu icin sanirim zor ancak ozelde yaptirirsam. tahminimce senin iki kaybin oldugu icin doktorun bu testi sana vercektir. Insallah hersey gonlunce olur, sonuclarin temiz cikar.

tesekkür ederim özlem buradaki devlet hastaneleri de 3 ve 4 ten sonra araştırma yapıyorlar özelde yaptırırım herhalde .bakalım herşeyin hayırlısı mevlam çaresiz dert vermesin

slm kızlar bende 13 ay önce yani 24 temmuz 2008 tarihinde 22 haftalık bebegimi kaybettim ilk 3 ay korundum ve tekrar bebegim olmasi için ugraslara basladim ama malesef hic bir sonuca ulasamadim bu son 3 aydirda klomen tedavisi gördüm ama olmuyor yapılan testlerde hic bir sorun yok ama iste cok korkuyorum ben bebis sahibi olamıcam diye ama biliyorumki bir melegim var beni bekleyen.. hepinize allahtan sabır diliyorum allahım tez zamanda bizimde dualarimizi ve sesimizi duyar arkadaslar...herkeze basarilar

selam kizlar, ben de yaklasik 3 hafta once 23 haftalik bebegimi kaybettim,doktora kontrole gittigimde artik kalp atisi olmadigini soyledi ve suni sanciyla dogum yapmak zorunda kaldim,canim cok yandi ama psikolojik kismi cok daha zor tabi sonucta fiziksel aci gecip gidiyor.Bebek geldikten hemen sonra da plesantayi almak icin kurtaj yaptilar.Gercekten cok aci,hep ilk 3 ay riskli deniyor,o yuzden 3 aydan sonra cok rahatlamistim,ama hersey takdiri ilahi sanirim,olacak olandan kacilmiyor.
Burada ki bir cok mesaji okudum ve bebeklerini kaypedip daha sonra tekrar hamile kalip, sonunda bebegini saglikla kucagina alanlari gordukce umutlarim artti,kendimi daha iyi hissettim,insallah hepimiz bir gun bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz.

Son düzenleme:

canim 10 aydir deniyorsun yani bence normal, yasadiklarinin etkisini de dusunursen cok normal. ben 22 ayda hamile kalmistim tum testlerimiz yapilmisti hersey fazlasiyla normaldi benimkisi gercekten uzun bir ornek ama bir yil saglikli bir cift icin cok normal. yumurtlama gunlerini duzenli takip ediyor musun. klomen gb ilaclari eger yumrutlaman duzenliyse kulllanmana gerek yok bence gereksiz hormon yuklenmesi. tabii tedavini bilmiyorum ama hemen olsun diye kullaniyorsan diye yazdim. aslinda ben buraya normal hamile kalmis ne yazikki bebegini kaybetmis arkadaslarimizin bilinclati korkularindan dolayi su an kolay kalmadigina inaniyorum. o kurku artik bende de olustu gorduyse yukarda ben de 3 aylliga yakin gunlerde kaybettim. simdi ben bir yandan rahatladim hamile kalabiliyorum diye bir yandan da cok korkuyorum yine aynisi olur diye...
psikolojik boyutunu sundn yazdim cunku ben o 22 ayda kafaya takmadigim rahat oldugum tek ayda hamile kalmistim. ne olursa olsun 10 ay cok normal bir sure lutfen buna uzulme bebeginin eli kulagindadir birkac aya gelir Insallah, kimbilir belki de su an seninledir hatta.

Selam arkadaşlar.Bende belirli aralıklarla 3 tane düşük yapmıştım.En sonuncusu yaklaşık 2 sene önceydi.Sonra Özel bir hastanede tanınmış bir dr gittik bir sürü testler yapıldı. inanılmaz ama hiç bir şey bulamadılar.Eşimle ben çok tatmin olmadık.Bir arkadaşımızın vasıtası ile Çapada Prof. Cemil Akgül'ün Nişantaşı muayahanesine gittik.Yaptırdığımız testlere bakarak yaptırmış olduğumuz bu testlerin hiç birinin düşük istenilen testler olmadığını kendiside bir takım testler istedi.Arada 3 ay geçti bizde biraz ihmal ettik ve ben tekrar hamile kaldım hemen doktoruma gittim.Tabi bana doğal olaraktan kızdı hemen testleri yaptırdık.Ve inanılmaz bir sonuç kanda inanılmaz bir pıhtılaşma çıktı.Test sonuçlarını bekleme aşamasında da pıhtılaşma olabileceğini tahmin ederek bana kan sulandırıcı hap verdi.Test sonucunda da doğum yapana kadar hergün iğne oldum arkadaşlar.Doktoruma çok teşekkür ediyorum.Onun sayesinde harika bir kız çocuğu dünyaya getirdim. Allah herkese bu sevgiyi nasip etsin.

merhaba arkadaşlar hadi kararlı bir şekilde ilerleyelim tekrar..
benim adet tarihim 15 eylül.....

Allah sabır versin arkadaşım , seni çok iyi anlıyorum...Bende 37+5 de bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim...Bebeğim kakasını yapmış karnımda senin yaşadıklarının aynısı yaşadım , sadece ben sezeryan oldum , en az 6 ay beklememi söylediler .Ama ben 4 ayı doldurur doldurmaz korunmayı bıraktım...İlk denememizde olmadı...Bu ay 2. denemem...Beklenen adet 11 eylül...İnşaallah bebeşim bu ay sağlıkla gelir diye dua ediyorum...En kısa zamanda buradaki herkes sağlıklı bebeklere kavuşur inşaallah...

merhaba arkadaşlar hadi kararlı bir şekilde ilerleyelim tekrar..
benim adet tarihim 15 eylül.....

Liste yapalımmı tatlım , benim 11 eylül...Topiği baştan sona kadar okudum ve bir kişi bile henüz hamile haberini vermemiş...Hadi bir liste yapalım ve arka arkaya hepimizden iyi haberler alalım...Birbirimize umut olalım...

Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül

hadi kızlar listemize buyurun..zemuszemus

ınşallah bakalım en son rahim filmi bile çektirmiştim temiz çıkmıştı çok şükür..

Beni de alin listeye lutfen , yazdiginiz gibi insallah guzel haberler veririrz birbirimize.
Ben dogum-kurtaj ustune 1 ay gecti ama adet olmadim henuz insallah bu 1-2 hafta icinde olurum,gerci 2 ay bekleme surem var ama olsun..

Merhaba arkadaşlar...
Bende 2 hafta önce 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmaması nedeniyle kürtaj oldum..
Allahım kimselere böyle acı vermesin çok kötü çok zor çok acı birşey bu..
Ben yurtdışından geldim ve bu benim ilk kontrolümdü, ultrasona girmek için gitmistik ki birde ne duyayım
3 haftadir kalp atişları yokmuş bebeğimin

1 ay öncesi ögrenmistim hamile oldugumu 1+1 gün sonrasida bebeğimin icimde öldügünü ögrendim
Ertesi gün kürtaja aldilar, yavas yavas kendime geliyorum ve doktorum (sanirim farkli farkli seyler söyluÿorlar) ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi
Fakat suandada hic korunmuyorum Allah hayirlisini versin yeterki
Korkuyorum sizin gibi, acaba yine aynisi olurmu acaba benimde saglikli bir bebegim olurmu diye endiseler duyuyorum ama sanirim herkesin psikolojisinde yatan birsey bu..
Allahim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine biz bebek bekleyen arkadaslara saglikli eli ayagi düz hayirli saglikli bebişler versin Insallah tez zamanda..

Gec olsun güc olmasin demisler..

Insallah burada acimizi paylasirken hep birlikte hamile kaldigimiz günleride yasar anilarimizi paylasiriz..

Üzülmeyin arkadaslar, ben aglamaktan bi hal oldum ama ne care Hayirlisi buymus Allah büyük yeterki saglikli bebişlerimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…