kızlar merhaba,
ben geçen ay kürtaj oldum.6+5 iken kalp atışı durduğunu 8. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde öğrendim.
doktor 3 ay korun dedi. ama ben bekleyemeyeceğim. birde 36 gün olmasına rağmen hala adet olmadım. normalde 28 gündü..
ne dersiniz ikinci kez denemek için acele mi ediyorum..
bu arada birde (dert bitermi) bebeğimin kesesini görmeye gittiğimde 7 cm kistimlede tanıştım. doktor sen nasıl hamile kaldın dedi!!!
kistim kürtaj sonrasında gittiğim kontrolde 4,5 cm düşmüş...
görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..[/
selmas canım geçmiş olsun, 3 ay korunmana gerek yok bildiğim kadarıyla, rahim ilk reglini olduktan sonra kendini toparlıyor yani ilk reglinden sonra denemeye başlayabilirsin, psikolojik olarak hazırsan tabi, benim doktorumun dediği buydu, ayrıca rahim gebeliğe hazır değilse ne kadar denesen de tutmuyor zaten, hani ilk düşüğün ardına hamile kalan ve doğuranlar var ya onlar da rahim hazır demek ki tutmuş oluyor, doktor yorumlarından anladıklarım bunlar canım, bozma moralini, folik acide devamopuyorumnanaktan
arkadaşlar meraba
bende 13 gun once 2.bebegımı kalp atışı duyulmadıgı ıçın 12. haftada kurtajj oldum.9. haftada kalp atışı durmuş.İlk gebelıgımde kalp atışı olmadıgı için kurtajla sonlanmıştı.şuan moralım çok bozuk.tekrar başa dönmek.kalp atışını görmüşken tekrar çift çizgiyi görmek için uğraşmak insanı çok yoruyo.allah hepimizin yardımcısı olsun.
buarda genetık ınceleme de araştırılan nedır?Yaptıran var mı?lutfen aydınlatırsanız çok sevınırım.
HERKESE SELAM.Ben de 3 ay önce 33 haftalık kızımı kaybettim.karnımda öldü.normal doğum yaptım.Daha iyimiyim inanın bilmiyorum.son kontrolümde gülmüştü.herşeyini hazırlamıştık.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.benim son adet tarihim8 mayıs.
:çok üzgünüm:
kizlar 31 martta 8+6 iken gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. simdi yine hamileyim bugun yani 7+3 te doppler e girdim ikiz bebeklerimde kalp atısı goremedik..
yine ayni seyi yasiyor olacagım korkusu beni cok uzuyor kızlar.. ikiz oldugu icin belkide gec gelisiyor diye dusunuyorum ama gerçekten cok uzuluyorum 1 hafta daha bekliyecez. dualarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?