Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

sağolun kızlar:))) ya bu piskolojik birşey sanırım. hamileliğe o kadar adepte olmuştum ki şimdi bir boşlukta hissediyorum kendimi folik asitim bile yarım kaldı..ne zor bir durum Allah hepimize sabir ve irade versin..

O folik asit meselesini hiç açma kaç defa yarım bıraktım ben başla bırak...((

arkadaşlar meraba
bende 13 gun once 2.bebegımı kalp atışı duyulmadıgı ıçın 12. haftada kurtajj oldum.9. haftada kalp atışı durmuş.İlk gebelıgımde kalp atışı olmadıgı için kurtajla sonlanmıştı.şuan moralım çok bozuk.tekrar başa dönmek.kalp atışını görmüşken tekrar çift çizgiyi görmek için uğraşmak insanı çok yoruyo.allah hepimizin yardımcısı olsun.
buarda genetık ınceleme de araştırılan nedır?Yaptıran var mı?lutfen aydınlatırsanız çok sevınırım.

filizim teşekkür ederim çok sagol.
ankarada bu durumlarda gidilebilcek en ıyı hastane ve doktor kımdır yardımcı olabılırmısınız?
açıkcası her doktorun kendınce yontemlerı var kımı korun kımı korunma dıyo,bu duygu boşlugunda kıme guvenecegını ınsan bılmıyo.
benım kürtaj sonrası.13.günüm ılk adetımden sonra korunmucam. 3. hamılelık fakat ılk bebegım olcak
bılıyorumkı rabbım ısteyene verır.allahım hepimize isteyen herkese verır ınş

Canım Ankarada emine sernur yorulmaz var kızılayda ben çok memnunum.

canım bemim yaşadığın şey çok üzücü biliyorum ama ..çok yakın bir tAnıdığım 1 sene için de 3 kez sdüşük yaptı aynı sebepten bu çok normalmiş..3 ten sonra araştırıyorlarmış..genetik bi sebep olmayabilir...yüce rabbim bebek kusurlu doğacağına böyle olmasını istiyo herhalde..tanıdığım yılmadan devam etti..4 . de güzel bi hamilelik nur topu gibi bi kızı oldu.........sende yılma..allah hayırlısından ayırmasın

slm gurbet gelini bende yeni kürtaj oldum 1 ay oluyor ilişkide kanaman kesildikten sonra adetinde 4 hafta sonra olur geçmiş olsun canım

Aynı durumdayız... bende 3 ay bir hafta önce 33 haftalık canım kızımı kaybettim benimde karnımda kalbi durdu ama ben sezeryan oldum durumum riskli idi çünkü iç kanama geçirdiğimi söylediler hastanede benimde son kontrolümdeki ultrason resmi var elimde yüzünü görmedim... Bazen pişmanım görmediğim için ama geçti artık geri dönmek mümkün değil ama gittikçe daha çok acı çekiyorum sanki yarın bir psikiyatriste gideceğim... Yeni bir doktora gitmeye başladım "kırkım çıktıktan sonra bir kez muayene için"gittim 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi hamile kalıncada ona devam edeceğim kısmetse ben antalyadayım umarım bu sefer bir terslik olmaz Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kizlar 31 martta 8+6 iken gelismeyen gebelikten kurtaj oldum. simdi yine hamileyim bugun yani 7+3 te doppler e girdim ikiz bebeklerimde kalp atısı goremedik..

yine ayni seyi yasiyor olacagım korkusu beni cok uzuyor kızlar.. ikiz oldugu icin belkide gec gelisiyor diye dusunuyorum ama gerçekten cok uzuluyorum 1 hafta daha bekliyecez. dualarınızı bekliyorum kızlar

canım geçmiş olsun allahım ikizlerine uzun ömür versin sagsalim gelişip kucagına alırsın inşallah
bende haziran ayında 6 aylık bebegimi kaybettim allahım herkeze sabır versin saglıklı sıhatli 2bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah...

Uzun zamandır bakamıyordum herkese GÜNAYDIN.ÇOK geçmiş olsun.inanın okuyunca aynı şeyleri tekrar yaşıyorum .ınşallah artık mutlu haberleri paylaşırız.Şu mübarek günlerde bol dua RABBıM herkese hayırlısını versin.bye

korkma canım , ve bebeklerine güven, keşke elimizden iyi dileklerden başka birşey gelseydi....

bende 10 gün önce bebegimi kalp atımı alınmayınca kaybettim ve bu benim ikinci bebegim doktorlar birşeyler söylemiyorlar neden kaynaklandıgına dair , çok korkuyorum banada 3 ay korun dediler sorna düşün diye ama yine aynı şeyler olacak diye korkuyorum kalp atımı alamamanın nedenini bilen varmı arkadaşlar tedavisi ne bir bilen varsa yazsın çok endişeliyim

Selam Arkadaşlar,

Ben de yeni katıldım aranıza. Üzüntülerimiz umarım yerini tez zamanda sağlıklı hamilelik haberlerine bırakır. Sevgiler.

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar ALLAH sabır versin en kısa zamanda da kucağınız dolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…