Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

sağolasın kızlar bende 10 gün geçmesini bekliyorum.bugün 5.gün.umutla bekliyorum.inşallah umudum kırılmaz.

inşaallah canımcım hamişsindir de alırsın sağlıkla meleğini kucağına...hadi bakalım ozaman hepberaber beklemedeyiz.:Saruboceq:

slm kızlar bende 25 nisanda aynı nedenden dolyı bebegimi kaybettim ilk bebegimdi benim bide.doktor 3-4 ay korunun dedi ama korunmadık bakalım bu ay belli olucak ne oldugu..hayırlısıyla tüm isteyenlerin başına inş...

sağolasın kızlar bende 10 gün geçmesini bekliyorum.bugün 5.gün.umutla bekliyorum.inşallah umudum kırılmaz.
beklemekde çok zor dimi?
inşaallah canımcım hamişsindir de alırsın sağlıkla meleğini kucağına...hadi bakalım ozaman hepberaber beklemedeyiz.:Saruboceq:
evet inşl olur ya..

Geçmiş olsun canım.Olur ve oluyo artık son zamanlarda herkesde takma kafana herşey düzelir ama keşke korunsaydın bir süre..

senin yaşadıklarını aynen bende yaşadım. ilk önce düşük arkasından bebeğin kalp atışlarının olmaması ve kürtaş. şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. tekrar denemeye ise çok korkuyorum. seninde düşüncelerini merak ediyorum

kızlar merhaba,

ben geçen ay kürtaj oldum.6+5 iken kalp atışı durduğunu 8. haftada kalp atışını duymaya gittiğimde öğrendim.

doktor 3 ay korun dedi. ama ben bekleyemeyeceğim. birde 36 gün olmasına rağmen hala adet olmadım. normalde 28 gündü..

ne dersiniz ikinci kez denemek için acele mi ediyorum..

bu arada birde (dert bitermi) bebeğimin kesesini görmeye gittiğimde 7 cm kistimlede tanıştım. doktor sen nasıl hamile kaldın dedi!!!

kistim kürtaj sonrasında gittiğim kontrolde 4,5 cm düşmüş...

görüşlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum..

canım bence kurtajdan sonra en az iki ay korun rahim kendini toparlasın
40 gune kadar regl olmamanda normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…