merhaba kıslar bende 8+5 haftalık hamıleydım bebegımın kalp atısı durdu carsamba gunu kurtaj oldum
doktorum kesenın acılmıs olup bebegın beslenemedıgını soyledı çok kotuyum kıslarya tup bebekle hamıle kalmıstım
seni çok iyi anlıyorum canım ben bu acıyı 3 kez yaşadım. 8. haftaya gelemeden kalp atışları duruyordu tahlillerde hiçbir neden bulunamadı bu yüzden herşeyi zamana bırakmak en iyisi galiba birde ne zaman psikolojini düzeltirsen o zaman denemelisin bende 13 ağustosta kürtaj oldum doktorum hemen kalabilirsin dedi. ama ben 3 ay beklemek istiyorum. en kısa zamanda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız hiç bozma moralini...yapılacak tahlillerini mutlaka yaptır.merhaba kıslar bende 8+5 haftalık hamıleydım bebegımın kalp atısı durdu carsamba gunu kurtaj oldum
doktorum kesenın acılmıs olup bebegın beslenemedıgını soyledı çok kotuyum kıslarya tup bebekle hamıle kalmıstım
kızlar daha oncede yazmıstım 1 eylulde kurtaj oldum hala kanamam devam ediyor bu normalmı sizce
kızlar daha oncede yazmıstım 1 eylulde kurtaj oldum hala kanamam devam ediyor bu normalmı sizce
arkadaşlar yardımınızı beklıyorum aranızda kromozom anomalisi tespit edilip bebeği karnında ölüp tekrar hamile kaldıgında saglıklı bebegı olan var mı hiç ümidim kalmadı artık cok korkuyorum tekrardan aynı seylerı yasarım dıye.3 ay bekleme surem var.ne yapıcam bılmıyorum bı yandan delı gıbı cocuk ıstıyorum bı yandan korkuyorum ve her gecen gun duzelmem gerekırken daha kotuye gıdıyorum.acaba acaba acaba genemı basıma gelıcek dıyıp duruyorum.içimi döküyüm dedim bari sizlere kafayı yicem yoksa bırılerınle paylasıyım dedım.
geçmiş olsun arkadaşlar.Arencan her gebelikte aynı sorun olacak diye bişi yok başta kendini buna alıştır ve hep iyi şeyler düşün yoksa baştan kaybedersin canım..ben de bebeğimin kalp atışlarını duyamadığımız için (8 haftalıktı) 1 haziran da kürtaj olmuştum ve hala şuan yaşıyo olsaydı şu kadarlık hamileydim demekten kendimi alamıyorum.. ama tekrar hamile kalmaktan da çok korkuyorum yine düşük olursa diye ama bu kadar korunduktan sonra da pek bi tehlike kalmamıştır demi..
Benim ilk gebeliğimddee hiç bir sorun olmamıştı ama 2. gebeliğim olumsuz oldu canım nedenini bilmiyoruz..
sebebsizde olabiliyor demekki her gebelikte de aynı şey tekrarlanacak diye bi şey de yok demek ki bunu diyebiliriz ozaman değil mi? Bilemiyorum etrafta çok düşük duyuyorum ama kalp atışını alamadık diyen azınlık gibi geliyor bana ve korkutuyor İkinci denemeyi yapmaktan çok korkuyorum yine aynı şey olursa diye.
tabiiki ikincide de bu olacak diye bir sey yok lutfen tamamen cikar bunu kafandan, her dort gebelikten birinde oluyor diyorlar. yalniz madem sizin mikro deneme genetik testleri yaptilar mi bundan da onemlisi kan pihtilasmasi testlerini, istersen bunu yaptir oncelikle.
benim bebegimin kalbi durdu, senin gb aslinda acayip korkuyorum ama bir adim ondeyim birdaha olabilme ihtimalinin cok az oldugunu _herkadin kadar_ biliyorum. lutfen guzel seyleri dusun, Insallah birdahaki ilk denemede saglikli bir bebege kavusursun.
Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
hadi kızlar listemize buyurun..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?