Merhaba arkadaşlar...
Bende 2 hafta önce 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmaması nedeniyle kürtaj oldum..
Allahım kimselere böyle acı vermesin çok kötü çok zor çok acı birşey bu..
Ben yurtdışından geldim ve bu benim ilk kontrolümdü, ultrasona girmek için gitmistik ki birde ne duyayım
3 haftadir kalp atişları yokmuş bebeğimin
1 ay öncesi ögrenmistim hamile oldugumu 1+1 gün sonrasida bebeğimin icimde öldügünü ögrendim
Ertesi gün kürtaja aldilar, yavas yavas kendime geliyorum ve doktorum (sanirim farkli farkli seyler söyluÿorlar) ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi
Fakat suandada hic korunmuyorum Allah hayirlisini versin yeterki
Korkuyorum sizin gibi, acaba yine aynisi olurmu acaba benimde saglikli bir bebegim olurmu diye endiseler duyuyorum ama sanirim herkesin psikolojisinde yatan birsey bu..
Allahim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine biz bebek bekleyen arkadaslara saglikli eli ayagi düz hayirli saglikli bebişler versin Insallah tez zamanda..
Gec olsun güc olmasin demisler..
Insallah burada acimizi paylasirken hep birlikte hamile kaldigimiz günleride yasar anilarimizi paylasiriz..
Üzülmeyin arkadaslar, ben aglamaktan bi hal oldum ama ne care Hayirlisi buymus Allah büyük yeterki saglikli bebişlerimiz olsun..
Çok büyük geçmiş olsun canım..Merhaba arkadaşlar...
Bende 2 hafta önce 10 haftalık bebeğimin kalp atışları olmaması nedeniyle kürtaj oldum..
Allahım kimselere böyle acı vermesin çok kötü çok zor çok acı birşey bu..
Ben yurtdışından geldim ve bu benim ilk kontrolümdü, ultrasona girmek için gitmistik ki birde ne duyayım
3 haftadir kalp atişları yokmuş bebeğimin
1 ay öncesi ögrenmistim hamile oldugumu 1+1 gün sonrasida bebeğimin icimde öldügünü ögrendim
Ertesi gün kürtaja aldilar, yavas yavas kendime geliyorum ve doktorum (sanirim farkli farkli seyler söyluÿorlar) ilk adetten sonra tekrar hamile kalabilecegimi söyledi
Fakat suandada hic korunmuyorum Allah hayirlisini versin yeterki
Korkuyorum sizin gibi, acaba yine aynisi olurmu acaba benimde saglikli bir bebegim olurmu diye endiseler duyuyorum ama sanirim herkesin psikolojisinde yatan birsey bu..
Allahim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine biz bebek bekleyen arkadaslara saglikli eli ayagi düz hayirli saglikli bebişler versin Insallah tez zamanda..
Gec olsun güc olmasin demisler..
Insallah burada acimizi paylasirken hep birlikte hamile kaldigimiz günleride yasar anilarimizi paylasiriz..
Üzülmeyin arkadaslar, ben aglamaktan bi hal oldum ama ne care Hayirlisi buymus Allah büyük yeterki saglikli bebişlerimiz olsun..
Canım çok geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmaz inşaallah...
Çok büyük geçmiş olsun canım..
hadi kızlar listemize buyurun..zemuszemus[/CENTER][/B]
Eylülmelek76-11 eylül
filizim-15 eylül
ELaMeHMeT-22 Eylül[/COLOR]
ben henuz olmadigim icin tarih bilmiyorum, ama duzene girdigi an hemen tarihimi verip listeye adimi yazdiracagim
canım bende olmadım ama doktor kürtajdan 40 gün sonra dedi bende onu hesap ettim sende öyle dene istersen birlikte gün sayarız gelecek mi gelmeyecek mi diye kaydirigubbakcemile5
cok iyi fikir, beraber sayalim gunleri kaydirigubbakcemile3 .Bu durumda 10 eylul benim de.
arkadaslar bende dun kurtaj olmak zorunda kaldım kese bozulmus ve bebegım düşmüş cünkü parcalar alındı ıcımde kalan doktoruma sordum 1 hafta sonradan ıtıbaren bebek yapabilirsin tekrar dedi okadar cok istiyorumki bidaha olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah :S
canım geçmiş olsun...Merhaba arkadaşlar bende iki kez bebeğimi kaybettim.ilkini 10 haftalıkken hamileydim kalp atşını duyamadık ve kürtaj oldum ikinicisinide 6 haftalıkken kaybettim aynı şekilde bir daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum herşeyin hayırlısı.
aaa ne güzel canım son durumun ne bizi habersiz bırakma..Arkadaşlar listemiz uğurlu geldi...idrar testi yaptım iki kez , silik iki çizgi çıktı , sanırım hamileyiiiimmmm...Listedeki herkesten iyi haberler almayı diliyorummm...Yarın kan testine göre netleştircem inşaallah bir problem yoktur...
Merhaba,
Ben de 8 haftalık hamileyim. 1,5 yıldır istiyorduk ama dün doktora gittiğimde gebeliğimin haftasıyla uyumlu olmadıgını söyledi doktor. 6 haftaya uyumluymus ve kalp atısını da hala duyamadık. Yarın kurtaj olmalıymısım. Acaba gec mi yumurtladıgım icin 6 haftalık cıkıyor, ya da 1 haftacık daha beklesem belki miniğimin kalp atıslarını duyabilirim diye bir umut kurtajı ertelesem mi? Etrafımdakilerin zehirlenirsin sözlerine kulak asmasam mı? Ne yapsam? Ne dusunsem?
Sevgili güzel arkadaşlarım! Bende kısa bir sre önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim. İçimde bebekle büyüyen canavar bir miyom sonunda bebeğimin beslenmesini engelledi..Normal doğum yaparak aldılar çok acı..Rabbim hepimizi yeniden güldürsün gülyüzlülerle bizde paylaşalım sevinçlerimizi... sevgiyle kalın hepiniz güzel anneler!
arkadaslar bende dun kurtaj olmak zorunda kaldım kese bozulmus ve bebegım düşmüş cünkü parcalar alındı ıcımde kalan doktoruma sordum 1 hafta sonradan ıtıbaren bebek yapabilirsin tekrar dedi okadar cok istiyorumki bidaha olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?