Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Canım çok geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmaz inşaallah...

Çok büyük geçmiş olsun canım..
hadi kızlar listemize buyurun..zemuszemus
Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
ELaMeHMeT-22 Eylül
[/COLOR]​
[/CENTER][/B]

Son düzenleme:
ben henuz olmadigim icin tarih bilmiyorum, ama duzene girdigi an hemen tarihimi verip listeye adimi yazdiracagim

canım bende olmadım ama doktor kürtajdan 40 gün sonra dedi bende onu hesap ettim sende öyle dene istersen birlikte gün sayarız gelecek mi gelmeyecek mi diye kaydirigubbakcemile5

Eylül'de Çift Çizgiyi Görmek İsteyenler
melek76-11 Eylül
filizim-15 Eylül
ELaMeHMeT-22 Eylül
İforev-10 Eylül

arkadaslar bende dun kurtaj olmak zorunda kaldım kese bozulmus ve bebegım düşmüş cünkü parcalar alındı ıcımde kalan doktoruma sordum 1 hafta sonradan ıtıbaren bebek yapabilirsin tekrar dedi okadar cok istiyorumki bidaha olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah :S

Öncelikle çok geçmiş olsun canım çok yorgun olmalısın birkaç gün dinlen
doktorun biraz fazla abartmış kusura bakmada en az bir ay kadar rahmin kendine gelmesi için beklemelisin sositososito
Yani benim doktorum ilk adetten sonra kalabilirsin dedi ama yinede insan ona bile korkuyor acaba ne olur erken mi olur diye
hayırlısı olsun yeterki ama bence sen bir ay bekle kaydirigubbakcemile5
Allahım tez zamanda şu mübarek Ramazanın yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün :Saruboceq:

Burada hep birlikte gün sayar birbirimize müjdeleriz İnşallah bebişlerimizi
kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar bende iki kez bebeğimi kaybettim.ilkini 10 haftalıkken hamileydim kalp atşını duyamadık ve kürtaj oldum ikinicisinide 6 haftalıkken kaybettim aynı şekilde bir daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum herşeyin hayırlısı.

Arkadaşlar listemiz uğurlu geldi...idrar testi yaptım iki kez , silik iki çizgi çıktı , sanırım hamileyiiiimmmm...Listedeki herkesten iyi haberler almayı diliyorummm...Yarın kan testine göre netleştircem inşaallah bir problem yoktur...

Merhaba,
Ben de 8 haftalık hamileyim. 1,5 yıldır istiyorduk ama dün doktora gittiğimde gebeliğimin haftasıyla uyumlu olmadıgını söyledi doktor. 6 haftaya uyumluymus ve kalp atısını da hala duyamadık. Yarın kurtaj olmalıymısım. Acaba gec mi yumurtladıgım icin 6 haftalık cıkıyor, ya da 1 haftacık daha beklesem belki miniğimin kalp atıslarını duyabilirim diye bir umut kurtajı ertelesem mi? Etrafımdakilerin zehirlenirsin sözlerine kulak asmasam mı? Ne yapsam? Ne dusunsem?

canım geçmiş olsun...
aaa ne güzel canım son durumun ne bizi habersiz bırakma..

bence bekle canım 1 hafta daha benimde öle idi bi kaç doktora gittim.doktorun birisi bana 1 hafta daha bekleyelim dedi ne de olsa canlı ne olacağı belli olmaz demişti...Sen bilirsin..

Sevgili güzel arkadaşlarım! Bende kısa bir sre önce 37 haftalık bebeğimi kaybettim. İçimde bebekle büyüyen canavar bir miyom sonunda bebeğimin beslenmesini engelledi..Normal doğum yaparak aldılar çok acı.. Rabbim hepimizi yeniden güldürsün gülyüzlülerle bizde paylaşalım sevinçlerimizi... sevgiyle kalın hepiniz güzel anneler!

canım geçmiş olsun ve başın sağolsun çok acı bir durum gerçekten ALLAH tekrarını yaşatmasın................

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 1.5 ay önce düşük yaptım 8 haftalık olması gerekiyodu ama gelişmemiş 6 haftalık çıkıyodu ve kese bozulmuş kalp atışları durmuştu kürtaş oldum bana 3 ay gebe kalma korun dedi sonra da piskolojin iyi ise hemen kal dedi kafam karıştı benimde ama ben hiç korunmadım kürtajdan sonra adetimde daha gelmedi ama korkuyorum bişey olurmu diye umarım en yakın zamanda hamile kalırsın cnm

merhaba kıslar bende 8+5 haftalık hamıleydım bebegımın kalp atısı durdu carsamba gunu kurtaj oldum
doktorum kesenın acılmıs olup bebegın beslenemedıgını soyledı çok kotuyum kıslarya tup bebekle hamıle kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…