merhaba ben 4 temmuz 2009 da 40 haftalık bebeğimi sezeryanla doğum yaptım malesef karnımda ölmüştü şuan hiçbir psikolojik sorun yaşamıyorum ama cinse açıdan problemlerim var bana yardımcı olurmusunuz eğer bişeyler paylaşmak isterseniz teşekkürler konuşçak birisine ihtiyacım var
Melek76 ve İforev durumunuz nedir arkadaşlar hadi bizi habersiz bırakmayın.Ben hala beklemedeyim..Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
nesrinn-24 eylül
iforev-10 eylül
Canım ben ilk doktor kontrolüme gittim , kesemizi gördük , haftaya kalp atışları için çağırdı.Bugün 5+1 oldukMelek76 ve İforev durumunuz nedir arkadaşlar hadi bizi habersiz bırakmayın.Ben hala beklemedeyim..
Anladım canım sağlık olsun..Filizim, ben tam 10 eylul'de oldum ve bitti doktorum da 1-2 ay istersen bekle demisti, yani gelecek ay itibariyle denemelere baslamayi planliyorum
Siz de durum nedir?
Canım ben ilk doktor kontrolüme gittim , kesemizi gördük , haftaya kalp atışları için çağırdı.Bugün 5+1 oldukSonuna kadar sağlıkla giderim inşaallah...Sizlerinde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum...
Özlemciğim inşallah senin de gelecek şeker bayramında bebişin kucağında olacak. Bak hamile kalabiliyorsun . Sana anlatmıştım ben de 42 ay sonra aşılamayla hamile kalmıştım. O zamanlar bebek sitelerinden birinde bir bölüm vardı. Son adet tarihini yazınca şu kadar haftalık hamilesiniz diye sayfayı açar açmaz yazı çıkıyordu.
Ben o siteyi ne zaman açsam elimle o yazıyı kapatıyordum. Silemiyordum da bir türlü. Burada da eylül anneleri bölümüne kadar bile indiremiyordum sayfayı. Eylülde doğacaktı bebeğim çünkü kaybetmeseydim. Hep Allahım eylüle kadar ne olur bana tekrar bebek nasip et diye dua ettim.
O yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. Zaman zaman böyle duygu patlamaları olacaktır bu çok normal. Hiç kolay değil yaşananlar ama inşallah en kısa zamanda yeniden kavuşacaksın yavruna.
Yazılarına rastlıyorum bazen.
Allahım bir kere vermiş yeniden yaşatacaktır bu mutluluğu sana da.
Yeter ki moralini yüksek tutmaya çalış. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin. Yumurtan var sperm var her şey de normal sanırım. Neden olmasın ki tekrar öyle değil mi.
Dualarımdasın canım her zaman.
slm bende 3 senedir uğraşıyorum 3 tane bebeğimi kaybettim en sonuncusu 15 haftalıktı.çok zor bir durum.3.den sonra tahlillerimi yaptırdım ve kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende.ne kadar çok bu sorunu yaşayan insan varmış.burda okuyunca anladım.benim 9 yaşında bir oğlum var.ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım.daha sonradanda olabiliyomuş demekki böyle bir sorun?şimdi 10 haftalık hamileyim ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık.bu sefer inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeğimizi.allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah
sagol guzelim ne kadar dusunceli ve iyisin, aynen senin gb ben de subata kadar hamile kalmak icin dua ediyorum, subatta melegim kucagimda olacakti(
evet canim aciklanamayan inferteliteydim, benim durumumda olan yani onceden hamile kalmak icin aylarca ugrasan ve kaybeden ama sonradan hemen hamile kalabilen tek ornek sensin, tum formda aradim sordum kimse demedi birinciye aylarca hamile kalamadim ama ikinciye hemen kaldim diye, o yuzden sen bana cok morel oluyorsun.
Allah'im guzel yavrunu vaktinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin ve bir omur ayirmasin sizi Insallah.
Özlemcim geçmiş olsun, pelusenin de dediği gibi yumurta ve sperm olduktan sonra ümidini kesme, Rabbimin elinde herşey, bak ben ilk bebeğime 2 sene sonra hamile kaldım, açıklanamayan infertiliteydi benimki de, tam ümidi kestim tüp bebek tedavisine başlayacaktım hamile kaldığımı öğrendim, o anki halimi tarif edemem ama 13 haftalıkken kalbi durdu, yaşasaydı haziran 2009 da doğacaktı ama olmadı, ben sabırsız davrandım düşükten 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım onda da bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim, yapılan tüm tahliller ve testlerde sorun tespit edilemedi, şimdi 2010 a kadar beklemedeyim ama ümitliyim, inşallah bir gün biz de anne olacağız canım, bayramın kutlu olsun bu arada.
Peluse güzel arkadaşım senin de bayramın kutlu olsun, nasılsın canım?
Özlemcim geçmiş olsun, pelusenin de dediği gibi yumurta ve sperm olduktan sonra ümidini kesme, Rabbimin elinde herşey, bak ben ilk bebeğime 2 sene sonra hamile kaldım, açıklanamayan infertiliteydi benimki de, tam ümidi kestim tüp bebek tedavisine başlayacaktım hamile kaldığımı öğrendim, o anki halimi tarif edemem ama 13 haftalıkken kalbi durdu, yaşasaydı haziran 2009 da doğacaktı ama olmadı, ben sabırsız davrandım düşükten 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım onda da bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim, yapılan tüm tahliller ve testlerde sorun tespit edilemedi, şimdi 2010 a kadar beklemedeyim ama ümitliyim, inşallah bir gün biz de anne olacağız canım, bayramın kutlu olsun bu arada.
Peluse güzel arkadaşım senin de bayramın kutlu olsun, nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?