Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
nesrinn-24 eylül
iforev-10 eylül​
iforev durumun nedir canım bizi haberdar et..

merhaba ben 4 temmuz 2009 da 40 haftalık bebeğimi sezeryanla doğum yaptım malesef karnımda ölmüştü şuan hiçbir psikolojik sorun yaşamıyorum ama cinse açıdan problemlerim var bana yardımcı olurmusunuz eğer bişeyler paylaşmak isterseniz teşekkürler konuşçak birisine ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun başın sağolsun canım.Nasıl bir problem yaşıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Filizim, ben tam 10 eylul'de oldum ve bitti doktorum da 1-2 ay istersen bekle demisti, yani gelecek ay itibariyle denemelere baslamayi planliyorum
Siz de durum nedir?

Melek76 ve İforev durumunuz nedir arkadaşlar hadi bizi habersiz bırakmayın.Ben hala beklemedeyim..
Canım ben ilk doktor kontrolüme gittim , kesemizi gördük , haftaya kalp atışları için çağırdı.Bugün 5+1 oldukSonuna kadar sağlıkla giderim inşaallah...Sizlerinde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum...

Filizim, ben tam 10 eylul'de oldum ve bitti doktorum da 1-2 ay istersen bekle demisti, yani gelecek ay itibariyle denemelere baslamayi planliyorum
Siz de durum nedir?
Anladım canım sağlık olsun..

Canım çok sevindim yaa bak burası uğurlu geldi demek.Bende 16'sında hastalandım.Gelecek aya inşallah..

Eylül
melek76-11 eylül
filizim-15 eylül
nesrinn-24 eylül
iforev-10 eylül
Eylül Ayı Hamişimiz
melek76
Eylül
nesrinn-24 eylül
Ekim listemizi oluşturalım...

ben hala adet olmadım doğum tarihi 4 temmuz 2009 üstelik dikiş yerlerimde problem yok ama vajinadan gaz çıkışı var ve vajina sürekli şişip iniyo ilişki sırasında kuruluk var iltihap vardı ilaç kullandım geçi ama hala kuruluk var nedeni ne acama neden hala adet olmadım anlamadımki

Canım rahimde yapışıklımı oldu acaba?tekrar git ve başka doktora görün bir de istersen..

simdi 19 haftalik hamile olcaktim hayatimin en guzel bayrami olackti babami bir arife gunu kaybetmistim o yuzden seker bayramlari hep cok huzunlu olurum, bu sefer olmayacagimi dusunmustum, kurtaj olali 2 ay oldu daha iyiye gidiyordum ama bugun cok kotu oldum kizlar, ustune de bugun komsumuz aa gecen gun seni dusunmustum simdi 18 haftalik hamiledir, bebis nasil dedi!! sadece gozyasi dokup bebek artik yok diyebildim!! 22ayda hamile kalabilince cok inandirmistim kendimi bebegimin saglikla dogacagina simdi ise o 22 ayda yasadiklarimi bile ozledim!!!!!!!!!!!!!
herkese iyi bayramlar seneye seker bayraminda bebislerinizle olmaniz dilegiyle.

slm bende 3 senedir uğraşıyorum 3 tane bebeğimi kaybettim en sonuncusu 15 haftalıktı.çok zor bir durum.3.den sonra tahlillerimi yaptırdım ve kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı bende.ne kadar çok bu sorunu yaşayan insan varmış.burda okuyunca anladım.benim 9 yaşında bir oğlum var.ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım.daha sonradanda olabiliyomuş demekki böyle bir sorun?şimdi 10 haftalık hamileyim ve hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum.şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık.bu sefer inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeğimizi.allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

Özlemciğim inşallah senin de gelecek şeker bayramında bebişin kucağında olacak. Bak hamile kalabiliyorsun . Sana anlatmıştım ben de 42 ay sonra aşılamayla hamile kalmıştım. O zamanlar bebek sitelerinden birinde bir bölüm vardı. Son adet tarihini yazınca şu kadar haftalık hamilesiniz diye sayfayı açar açmaz yazı çıkıyordu.
Ben o siteyi ne zaman açsam elimle o yazıyı kapatıyordum. Silemiyordum da bir türlü. Burada da eylül anneleri bölümüne kadar bile indiremiyordum sayfayı. Eylülde doğacaktı bebeğim çünkü kaybetmeseydim. Hep Allahım eylüle kadar ne olur bana tekrar bebek nasip et diye dua ettim.
O yüzden seni çok çok iyi anlıyorum. Zaman zaman böyle duygu patlamaları olacaktır bu çok normal. Hiç kolay değil yaşananlar ama inşallah en kısa zamanda yeniden kavuşacaksın yavruna.
Yazılarına rastlıyorum bazen.
Allahım bir kere vermiş yeniden yaşatacaktır bu mutluluğu sana da.
Yeter ki moralini yüksek tutmaya çalış. Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin. Yumurtan var sperm var her şey de normal sanırım. Neden olmasın ki tekrar öyle değil mi.
Dualarımdasın canım her zaman.

sagol guzelim ne kadar dusunceli ve iyisin, aynen senin gb ben de subata kadar hamile kalmak icin dua ediyorum, subatta melegim kucagimda olacakti(
evet canim aciklanamayan inferteliteydim, benim durumumda olan yani onceden hamile kalmak icin aylarca ugrasan ve kaybeden ama sonradan hemen hamile kalabilen tek ornek sensin, tum formda aradim sordum kimse demedi birinciye aylarca hamile kalamadim ama ikinciye hemen kaldim diye, o yuzden sen bana cok morel oluyorsun.
Allah'im guzel yavrunu vaktinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin ve bir omur ayirmasin sizi Insallah.

Son düzenleme:

ah canim ya iyiki bulunmus neden, uc bebegin icin cok uzuldum ben de yaptirdim pihtilasma testini sonucunu bekliyorum. ne kadar ilginc oglunda cok sukur hicbir sorun yasamamis olman ve sonradan yasaman. Insallah hamileligin saglicakla sonuna kadar devam eder ve bu seferde dunya tatlisi bir kiz bebegine kavusursun.

Özlemcim geçmiş olsun, pelusenin de dediği gibi yumurta ve sperm olduktan sonra ümidini kesme, Rabbimin elinde herşey, bak ben ilk bebeğime 2 sene sonra hamile kaldım, açıklanamayan infertiliteydi benimki de, tam ümidi kestim tüp bebek tedavisine başlayacaktım hamile kaldığımı öğrendim, o anki halimi tarif edemem ama 13 haftalıkken kalbi durdu, yaşasaydı haziran 2009 da doğacaktı ama olmadı, ben sabırsız davrandım düşükten 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başladım onda da bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim, yapılan tüm tahliller ve testlerde sorun tespit edilemedi, şimdi 2010 a kadar beklemedeyim ama ümitliyim, inşallah bir gün biz de anne olacağız canım, bayramın kutlu olsun bu arada.

Peluse güzel arkadaşım senin de bayramın kutlu olsun, nasılsın canım?

Özlemciğim belki benim kadar kısa sürede olmamış ama böyle uzun süre bekleyip hatta tüp bebekle falan hamile kalıp kaybeden sonrasında kendiliğinden hamile kalan arkadaşlar var. Ben de hiç ama hiç beklemiyordum böyle bir sonuç canım. Ama işte Allahın mucizeleri bitmiyor. Ben bebek isterken bebek düşünmeyen pek çok arkadaşım doğurdu hatta ikinci bebeklerini bile aldılar kucaklarına hep onlara hediyeler bakarken Allahım derdim bana da nasip edecek misin bir gün.
ışte OL demesi yeterliymiş ve inşallah senin içinde en doğru ve hayırlı zamanda ol diyecek ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.

ıyiyim canım çok şükür bu günümüze.
Sizlerinde bayramı kutlu olsun. Allahım bir dahaki bayramda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallahhh. :Saruboceq:

Son düzenleme:

canim ya mesajini okurken hissettiklerimi tahmin edersin, sabirsiz davrandigini dusunme cunku bizim durumumuzda doktorlar "belki var olan sorun artik ortadan kalkti (biliyorsunki biz sebepszlerde de bir sorun var ama bilinmiyor) ya da tesadufi olarak var olan sorun o ay icin ortadan kalkti" diye dusunuyorlar ve kaybimizdan sonraki ilk alti ay daha umutlu yeni bir gebelik bekliyorlar bu nedenle sabirsiz davrandim diye kendini suclama. eger bir neden bulunmadiysa ve her turlu testi yaptirdiysan iki aci kayipta tesadufidir ve Insallah ucuncusu cok saglikli bir hamilelikle sapasaglam bir bicirigi kucagina alicaksindir.
ben de yukardaki dedigim doktor aciklamasi nedeniyle surekli sonradan kolay hamile kalan var mi diye soruyorum surekli.
yoksa kizlar ben aslinda hamile kalmaya da inanilmaz korkuyorum en azindan 22 ay bekledigimde boyle bir korkum yoktu aksine hevesim vardi o yuzden o gunleri bile ozledim diyorum.
neyse siz de ben de biliyoruzki beterin beteri vardir ve Rabbim beterinden korusun. bir sekilde guclu olmayi basarmak zorundayiz.
hepinizin bayrami kutlu olsun.
pelusecim bebisinle gecirecegin guzel gunleri dusun bize destek oldugun icin cok tesekkur ederiz ama senin bu dusuncelerden uzak huzurlu bir hamilelik gecirmen cok onemli, Allah nazarlardan korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…