Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

ben 8 aylık doğum yaptım bebeğimi kuvöze aldırlar ve 6 gün yaşadı beni cnm oğlum...bi daha ahmile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum acım daha çok yeni....allahım tüm evladını kaybeden annelere sabır versin çok zor......ama unutmayalım cennette bizleri bekleyen meleklerimz var

allah yar ve yardımcın olsun canım.ALLAH sabırlar versin inş en yakın zamanda hamile kalırsın:teselli:

allah sabirlar versin rabbim bir daha yasatmasin

canim cok uzuldum Rabbim sabir versin, Insallah denyebilcegin ilk ayda hemen hamile kalip saglicakla bebegini kucagina alirsin. lutfen gerekli testleri olmadan acele etme zaten dogum yapitgin icin biraz beklemek zorundasin o sirada doktorunu her turlu testi yapmasi icin israrla zorla, basin sagolsun.

Allah sabir versin canim, gec donem kaybi cok daha zor oluyor sanirim,Tekrar hamile kalip kaybetme korkusu hepimiz de var ama yapacak bir sey yok, deneyip gormek zorundayiz.Insallah sorunsuz, guzel bir hamilelik gecirip bebegini kucagina alirsin,aliriz hepimiz..

arkadaşlar merhaba bende iki bebeğimi 8 haftalıkkken kalp atışları durduğundan dolayı kaybettim .1.5 sene sonra tekrar hamile kaldım ve doğum yapana kadar hegün bir iğne yedim şuçok şükür sağlıklı 9.5 aylık bir oğlum var .Allah herkeze nasip etsin hiç üzülmeyin her işte bir hayır vardır.

Merhaba arkadaşlar ,
Bugün kontrolümüz vardı , çok şükür bebeğimin kalp atımlarını duyduk.6+1 im fakat ultrasondan 6+3 göründü bebeğim...Listemizdeki herkes en kısa zamanda iyi haberlerini verir inşaallah...amiiiinn...

öncelikle herseyi kafamda bitirmeye karar verdim canım dedigin gibi eger bende sorun yapmazsam yani kafami rahatlatmayi düsünüyorum ins bebeisim gelir:)

merhaba kızlar 3 düşük yaptım 2sinin kalp atımı durduğu için kürtaj oldum diğeri ise enfeksiyondan kaybettim yine kürtaj oldum bu kalp atımı durduğu zaman size iğne tedavisini tavsiye eden doktor oldu mu çok merak ediyorum benim doktorum 0.4 lük iğne kullanacağız hamile kaldığında dedi...yapılan tahlillerimde hiç bir şey çıkmadı ama yinede iğne kullanmam gerekiyormuş.. pıhtılaşma sorunu olmadan iğne kullanıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı aranızda????

çok teşekkür ederim özlemcim.hayırlısıyla olur inşallah bu sefer .sen niçin yaptırdın testleri senindemi düşük oluyo ?

cok üzüldüm melek insallah ayni seyleri yasamadan saglikli bi bebegin olur hepimizinde ins

kızlar benide alın aranıza...1 kimyasal 2 kerede 8 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum....ekimde tekrar korunmayı bırakacağız...tüm araştırmalar yapıldı herşey normal....

Kızlar ben de sizdenim. 2 Eylül'de 7 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalp atışları duyulmadı, kanamam da başlamıştı zaten, doktorum kendi haline bırakalım dedi hemen o gece de düşük yaptım. Çok zor günler geçirdim uzun süre bu konu hakkında hiç konuşamadım. Hatta sırf bu yüzden bir süreliğine forumdan da ayrıldım ama şimdi daha iyiyim. Doktor 2 ay korunmamızı istedi, daha hiç adet olmadım sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum.

Buradan konuşursam rahatlayacağımı düşünüyorum içimde hala bi sıkıntı var belki o kötü günlerimde hiç ağlayamadığımdan ve konu hakkında konuşamadığımdan... Beni de alın aranıza a.s.

Başın sağolsun canım... Seninde 40 haftanın bitmesine çok az kalmış aslında eğer kusura bakmazsan sebebini merak ettim canım ; acını tazelemek istemiyorum ama Bende 12.04.2009 tarihinde 32+1 haftalık hamile iken kaybettim kızımı. Dekolman Plasenta nedeniyle yani plasentanın rahimden erken ayrılması demekmiş bu tabiki başımıza gelince öğrendik bunun olmasının nedenini ise tansiyona bağlıyorlar..... Sezeryandan 2 ay sonra gittiğim doktor bana 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi ama belki herkesin durumuna göre bu değişiyordur bilemiyorum. Ama sezeryanımı yapan doktor 1 yıl demişti mesela... Beş buçuk ay oldu. Ama hala hangi doktora gideceğim bilemiyorum. Sende Antalyadasın sanırım Tıpa gitmeye başladığını okumuştum bir yazında riskli gebelik uzmanı demişsin İsmi nedir doktorunun ; bende tıpta pıhtılaşma testi yaptırdım bir arkadaşım sayesinde yoksa hiç gitmemiştim. Ama bir doktorda başlayıp devam etmek ve ona güvenmek istiyorum ; herşey kısmet sonuçta Allahtan herşey ama yinede ben belli bir doktorda başlayıp devam etmemiştim. O yüzden bu konuda hassasım sanırım.

Çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canım ve Allah tamamına erdirsin dilerim... Sağlıklı ve Hayırlı Olsun İnşallah :)

Melek'cim bir önceki mesajımda bebeğini kaybetmenin nedenini sormuştum ama yanıtımı aldım canım görmemişim bu yazdığını ; doktorunu merak ettim eğer yanıtlarsan banada bir seçenek olabilir memnunsan ; gerçi benim aklımda sezeryanımı yapan doktora gitmek var Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesinde oldu benim sezeryanım. Senin doktorun kim ve hangi hastaneye gidiyorsun.

cok üzüldüm melek insallah ayni seyleri yasamadan saglikli bi bebegin olur hepimizinde ins
Canım teşekkür ederim...Şu an 7 haftalık hamileyim , sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , inşaallah bundan sonra hepimiz için çok güzel olur...

Melek sanirim hamile simdi,insallah bebeginis agliklar kucagina alir.
amin canım hep birlikte inşaallah...
Çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canım ve Allah tamamına erdirsin dilerim... Sağlıklı ve Hayırlı Olsun İnşallah :)
:) sağol tatlım...Canım benim sezeryan tarihim 15 mart 2009 , şimdiki bebeğim için son adet tarihi 11 ağustos 2009...son adete göre aradan 5 ay geçmiş oluyo , yumurtlamaya göre 5,5 ay...Bu tarihler için doktorum hiç problem değil , bir dorun yaşamayız dedi...seninde 5,5 ay geçmiş , bence gönül rahatlığıyla çalışmalara başla canım , ilk aydanda bebiş haberini alırız inşaallah...

Canım benim son güne kadar çok iyi giden bir hamileliğim vardı , son anda bebeğimin kalp atışı durdu karnımda 38+0 sezeryan tarihimdi benim , yani 2 gün kalmıştı bebeğimin doğumuna... Sonrasında bütün testleri yaptırdım...Kan pıhtılaşması çıktı , ama düşük düzeydeymiş...mthfrc677 heterozigot , diğer bütün değerlerim normal çıktı...Bir çok doktor asprin+folbiol kullanmamım yeterli olduğunu söyledi...Ben bu arada Ankaradayım ...Doktorum hacettepe tıp.tan riskli gebelikler uzmanı lütfü önderoğlu...Doktorum kalp atımını duyduktan sonra önlem amaçlı olarak , düşük dozda ( 0,3 ml fraxaparina ) iğne başlattı...Bu konuda yine hacettepe tıpta iyi bir hemotoloğada danıştım...Oda tedaviyi onayladı...Tabi ikiside önlem amaçlı kullanalım iğneyi dedi...

Kısacası canım , günde 1 tane 100mg coraspin
günde 1 tane 0,3 ml fraxaparine iğne
günde 1 tane folbiol
kullanıyorum.Kan pıhtılaşma testi yaptırdığını söylemişsin...Sonuçların nasıl acaba .Benim durumum , doktorun dediğine göre bütün kadınların yarısında varmış ve bu durumda olup tedavisiz, sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi varmış...
Antalyada jinefem diye bir yer var...Orada sibel hanım var , soyadını hatırlayamadım maalesef ,antalya tıptan geçmiş oraya , iyi olduğunu söylüyorlar , bir araştır istersen canım...Dikkatli ve titiz bir doktormuş...Durumunuda anlatırsan daha sıkı takip edebilir seni...öpüyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…