ben 8 aylık doğum yaptım bebeğimi kuvöze aldırlar ve 6 gün yaşadı beni cnm oğlum...bi daha ahmile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum acım daha çok yeni....allahım tüm evladını kaybeden annelere sabır versin çok zor......ama unutmayalım cennette bizleri bekleyen meleklerimz var
ben 8 aylık doğum yaptım bebeğimi kuvöze aldırlar ve 6 gün yaşadı beni cnm oğlum...bi daha ahmile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum acım daha çok yeni....allahım tüm evladını kaybeden annelere sabır versin çok zor......ama unutmayalım cennette bizleri bekleyen meleklerimz var
Arada kaynamışsın cnm yaYeni tarihini ver..
ah canim ya iyiki bulunmus neden, uc bebegin icin cok uzuldum ben de yaptirdim pihtilasma testini sonucunu bekliyorum. ne kadar ilginc oglunda cok sukur hicbir sorun yasamamis olman ve sonradan yasaman. Insallah hamileligin saglicakla sonuna kadar devam eder ve bu seferde dunya tatlisi bir kiz bebegine kavusursun.
Canım rahimde yapışıklımı oldu acaba?tekrar git ve başka doktora görün bir de istersen..
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...İnşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
cok üzüldüm melek insallah ayni seyleri yasamadan saglikli bi bebegin olur hepimizinde ins
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...İnşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar ,
Bugün kontrolümüz vardı , çok şükür bebeğimin kalp atımlarını duyduk.6+1 im fakat ultrasondan 6+3 göründü bebeğim...Listemizdeki herkes en kısa zamanda iyi haberlerini verir inşaallah...amiiiinn...
Allah sabır versin arkadaşım , seni çok iyi anlıyorum...Bende 37+5 de bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim...Bebeğim kakasını yapmış karnımdasenin yaşadıklarının aynısı yaşadım , sadece ben sezeryan oldum , en az 6 ay beklememi söylediler .Ama ben 4 ayı doldurur doldurmaz korunmayı bıraktım...İlk denememizde olmadı...Bu ay 2. denemem...Beklenen adet 11 eylül...İnşaallah bebeşim bu ay sağlıkla gelir diye dua ediyorum...En kısa zamanda buradaki herkes sağlıklı bebeklere kavuşur inşaallah...
Canım teşekkür ederim...Şu an 7 haftalık hamileyim , sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , inşaallah bundan sonra hepimiz için çok güzel olur...cok üzüldüm melek insallah ayni seyleri yasamadan saglikli bi bebegin olur hepimizinde ins
amin canım hep birlikte inşaallah...Melek sanirim hamile simdi,insallah bebeginis agliklar kucagina alir.
:) sağol tatlım...Canım benim sezeryan tarihim 15 mart 2009 , şimdiki bebeğim için son adet tarihi 11 ağustos 2009...son adete göre aradan 5 ay geçmiş oluyo , yumurtlamaya göre 5,5 ay...Bu tarihler için doktorum hiç problem değil , bir dorun yaşamayız dedi...seninde 5,5 ay geçmiş , bence gönül rahatlığıyla çalışmalara başla canım , ilk aydanda bebiş haberini alırız inşaallah...Çok güzel bir haber bu hayırlı olsun canım ve Allah tamamına erdirsin dilerim... Sağlıklı ve Hayırlı Olsun İnşallah :)
Melek'cim bir önceki mesajımda bebeğini kaybetmenin nedenini sormuştum ama yanıtımı aldım canım görmemişim bu yazdığını ; doktorunu merak ettim eğer yanıtlarsan banada bir seçenek olabilir memnunsan ; gerçi benim aklımda sezeryanımı yapan doktora gitmek var Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesinde oldu benim sezeryanım. Senin doktorun kim ve hangi hastaneye gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?