Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

kızlar benide alın aranıza...1 kimyasal 2 kerede 8 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum....ekimde tekrar korunmayı bırakacağız...tüm araştırmalar yapıldı herşey normal....

senin icin hayirli olur ins bendede sorun cikmiyor cnm ama olmuyor allahim isteyen herkese versin bizlerede

cok sevindim melek allah korktuguna ugratmasin ins hayirla dogurur kucagina alirsin ins darisi basima

bende 5 ay evvek3 aylık ikiz gebeliğimi kaybettim .. Şu andamı gebe kalmaktan okadar korkuyorum ki.. Psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım

bende 5 ay evvek3 aylık ikiz gebeliğimi kaybettim .. Şu andamı gebe kalmaktan okadar korkuyorum ki.. Psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım

Kendini öyle adapte etme canım psikoloğada gitsen iş sende bitiyor.Kendi kendine aşarsın bunları dert etme herşey insanlar için.yerimseniben

arkadaşlar bende ilkini 8 haftalıkken ikinci bebeğimide 40 gün önce 12 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim.şimdi araştırma aşamasındayız.yaptırdğımız testlerde FAKTÖR XIII V34L HETEROZıGOT, B FıBRıNOJEN-455G-A HETEROZıGOT VE GPIIIaL33P HETEROZıGOT mutasyon saptanmıştır yazıyor.karyotip de yaptırdık sonucu cıkmadı.benimle sonucu aynı olan var mı?tedavi aşaması hakkında yardımcı olun lütfen.delirecem yaaaaaaa.

Geçmiş olsun eminecim.:Yaptıran arkadaşlar sana yardımcı olacaktır..

canım bende 3 düşük yaptım ikisi aniden kalp durması sonucu oldu diğeri 4,5 aylıktı onu doktor hatası yüzünden kaybettim. bana da sana yapılan testlerin aynısı yapıldı birde kromozom analizi ,rahim filmi vs.. bu yapılan testler vücüdundaki pıhtılaşma faktörlerine yönelik sanırım sende bir pıhtılaşma sorunu var çıkan sonuçlarına göre ...benim sonucumun karşısında normal yazıyor, bir sonraki gebeliğinde vücüdundaki ve bebeğe gidecek olan kanı düzenlemek amacıyla heparin tedavisine başlayabilirler. bende pıhtılaşma olmadığı halde önlem amaçlı heparin yani iğne tedavisine başlanacak. bunuda hamile kalmadan 1 ay önce başlayalım dedi doktorum. senin en azından bir neden bulundu benim düşüklerimin nedeni bulunamıyor deneme yanılma yolu hangisinde tutarsa...

arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................

gozun aydın canım allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etisn

arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................

ayyy cnm benım ınan hamıle haberlerını alınca kendım hamıle kalmıs kadar cok sevınıyorum, ınsallah kısa zamanda ben ve dıger bekleyenlerde boyle mujdelı hberler verırız, Rabbım saglıkla kucagına almayı da nasıp eder ınsallahh:Saruboceq:

Amin bebişkom saol canım en kısa zamanda inşl sizden alırız güzel haberleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…