kızlar benide alın aranıza...1 kimyasal 2 kerede 8 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve kürtaj oldum....ekimde tekrar korunmayı bırakacağız...tüm araştırmalar yapıldı herşey normal....
cok sevindim melek allah korktuguna ugratmasin ins hayirla dogurur kucagina alirsin ins darisi basimaCanım teşekkür ederim...Şu an 7 haftalık hamileyim , sezeryandan 5,5 ay sonra hamile kaldım , inşaallah bundan sonra hepimiz için çok güzel olur...
amin canım hep birlikte inşaallah...
:) sağol tatlım...Canım benim sezeryan tarihim 15 mart 2009 , şimdiki bebeğim için son adet tarihi 11 ağustos 2009...son adete göre aradan 5 ay geçmiş oluyo , yumurtlamaya göre 5,5 ay...Bu tarihler için doktorum hiç problem değil , bir dorun yaşamayız dedi...seninde 5,5 ay geçmiş , bence gönül rahatlığıyla çalışmalara başla canım , ilk aydanda bebiş haberini alırız inşaallah...
Canım benim son güne kadar çok iyi giden bir hamileliğim vardı , son anda bebeğimin kalp atışı durdu karnımda38+0 sezeryan tarihimdi benim , yani 2 gün kalmıştı bebeğimin doğumuna... Sonrasında bütün testleri yaptırdım...Kan pıhtılaşması çıktı , ama düşük düzeydeymiş...mthfrc677 heterozigot , diğer bütün değerlerim normal çıktı...Bir çok doktor asprin+folbiol kullanmamım yeterli olduğunu söyledi...Ben bu arada Ankaradayım ...Doktorum hacettepe tıp.tan riskli gebelikler uzmanı lütfü önderoğlu...Doktorum kalp atımını duyduktan sonra önlem amaçlı olarak , düşük dozda ( 0,3 ml fraxaparina ) iğne başlattı...Bu konuda yine hacettepe tıpta iyi bir hemotoloğada danıştım...Oda tedaviyi onayladı...Tabi ikiside önlem amaçlı kullanalım iğneyi dedi...
Kısacası canım , günde 1 tane 100mg coraspin
günde 1 tane 0,3 ml fraxaparine iğne
günde 1 tane folbiol
kullanıyorum.Kan pıhtılaşma testi yaptırdığını söylemişsin...Sonuçların nasıl acaba .Benim durumum , doktorun dediğine göre bütün kadınların yarısında varmış ve bu durumda olup tedavisiz, sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kişi varmış...
Antalyada jinefem diye bir yer var...Orada sibel hanım var , soyadını hatırlayamadım maalesef ,antalya tıptan geçmiş oraya , iyi olduğunu söylüyorlar , bir araştır istersen canım...Dikkatli ve titiz bir doktormuş...Durumunuda anlatırsan daha sıkı takip edebilir seni...öpüyorum canım...
cok sevindim melek allah korktuguna ugratmasin ins hayirla dogurur kucagina alirsin ins darisi basima
bende 5 ay evvek3 aylık ikiz gebeliğimi kaybettim .. Şu andamı gebe kalmaktan okadar korkuyorum ki.. Psikoloğa gitmem gerekiyor sanırım
cok sağol filiz allah birdaha yaşatmasın
arkadaşlar bende ilkini 8 haftalıkken ikinci bebeğimide 40 gün önce 12 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim.şimdi araştırma aşamasındayız.yaptırdğımız testlerde FAKTÖR XIII V34L HETEROZİGOT, B FİBRİNOJEN-455G-A HETEROZİGOT VE GPIIIaL33P HETEROZİGOT mutasyon saptanmıştır yazıyor.karyotip de yaptırdık sonucu cıkmadı.benimle sonucu aynı olan var mı?tedavi aşaması hakkında yardımcı olun lütfen.delirecem yaaaaaaa.
arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................
Canımmmm çok sevindimmm , sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorummmm....
arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................
cnm gözün aydin darisi basimiza insallah:1hug:arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?