arkadaşlar hamileyim ben darısı başınıza........................
merhaba arkadaşlar benimde 3 kez bebeklerimin kalbi durdu..ve 4.hamile kalmak istiyorum..allahım inş. dördüncüde kucağıma almayı nasip eder.rabbim isteyenlere en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin..
canım bende seninle aynı durumdayım ve yıne hamileyim korkularım var doktorum onlem olarak progestan ecopırın ve kansulandırcı ıgne verdı sen testlerını yaptırdın mı? dilerim en kısa zamnda hamıle kalırsın ve saglıkla yavrunu kucagına alırsın
merhabe ben yeniyim ilk yazım size inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
inşallah tekrar yaşamazsın canım bu tür şeyleri geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar benimde 3 kez bebeklerimin kalbi durdu..ve 4.hamile kalmak istiyorum..allahım inş. dördüncüde kucağıma almayı nasip eder.rabbim isteyenlere en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin..
saol canım amin..allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.senin adına cok sevindimm.darısı bizlerin başına aminnn
canım bende seninle aynı durumdayım ve yıne hamileyim korkularım var doktorum onlem olarak progestan ecopırın ve kansulandırcı ıgne verdı sen testlerını yaptırdın mı? dilerim en kısa zamnda hamıle kalırsın ve saglıkla yavrunu kucagına alırsın
merhabe ben yeniyim ilk yazım size inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Selam kızlar bende 8 haftalıkken kaybettim onu, kalbi durmuş 3 gün önce doktor hemen kürtaja alalım dedi ben belki yine atar umuduyla istemedim doktor boşuna bekleyeceksin sana zarar verir dedi bi umut dedim yine olmadım kürtaj eve gelip saatlerce ağladım psikolojim hala berbat, akşamına sancı ve kanama eşliğinde kendi kendine düştü henüz çok küçükmüş 8 haftalık gibi değildi doktor da zaten ultrasonda baktıgında gelişmemiş demişti senağlama az ilk düşen parça 3 cm kadar falan bi et parçasıydı adet sancısı gibi bi sancı olsu bugünde aşırı bi bel ağrısı ile uyandım bi kaç saat önce aşırı sancı başladı kıvrandım resmen lavaboya gittiğimde küçücük bir parça daha gördüm tırnak kadar vardı, yarın doktora gidecem ultrasonda bakılacak inşallah parça kalmamıştır ya hem bu kadar sancı çek üstüne bi daha tekrar kürtaj ol çok zor ... senağlama :çok üzgünüm: yokluğuna alışmak daha zor ama :çok üzgünüm: :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?