Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

merhaba arkadaşlar benimde 3 kez bebeklerimin kalbi durdu..ve 4.hamile kalmak istiyorum..allahım inş. dördüncüde kucağıma almayı nasip eder.rabbim isteyenlere en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar benimde 3 kez bebeklerimin kalbi durdu..ve 4.hamile kalmak istiyorum..allahım inş. dördüncüde kucağıma almayı nasip eder.rabbim isteyenlere en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin..

canım bende seninle aynı durumdayım ve yıne hamileyim korkularım var doktorum onlem olarak progestan ecopırın ve kansulandırcı ıgne verdı sen testlerını yaptırdın mı? dilerim en kısa zamnda hamıle kalırsın ve saglıkla yavrunu kucagına alırsın

canım allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.ben tahlillerimi yaptırdım.banada doktorum kan sulandırı clexsan iğne verdi ve bebe aspirini kullanıcam.rahim filmimde sağ tüp tıkalı cıktı.bakalım inş bu ay bekliyorum hamiş kalmayı.bizler için dua et canım...

inşallah tekrar yaşamazsın canım bu tür şeyleri geçmiş olsun.
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn.senin adına cok sevindimm.darısı bizlerin başına aminnn
saol canım amin..

Korkma canım bak ilaçlarınıda vermiş doktor elinde değildir biliyorum ama bebek herşeyden etkileniyor biliyorsun.

hatice 48 BETL 24 gecmis olsun arkadaslar allah korktugunuza ugratmasin bende 5 düsük yasadim simdi tekrar deniycem rabbim verirse sanirim sizdede kan pihtilasmasi var isterseniz kanpihtilasmasi nedeniyle düsük yasayanlar topigine girerseniz orda bir cok arkadasimiz ayni dertten muzdarip acilarimizi kullandigimiz ilaclari orda paylasiyoruz tekrar gecmis olsun

Son düzenleme:
kızlar sizlere ne gibi bir tedavi uygulanıyor yada uygulanacak benimde 3 düşüğüm oldu bunlardan 2si kalp atışı durması nedeniyle düştü araştırıldı fakat bir neden bulunamadı şimdi yeniden gebe kalmadan önce iğne tedavisine başlayacak mışım.. ya sizlere ne denildi? bu arada pıhtılaşma sorunum falan yokkk.

benimde kalp atışı olmadıgı için 10 haftalık gebelıgıme 3 gün önce son verildi o kürtaj koltuguna oturmak dünyanın en acı duygusuymuş çok istiyorduk ve çok hazırdık masaya aglayarak yattım narkozu yıne o şekilde verdiler uyandıgımda daha çok ağladım çünkü artık benimle değildi..kaç gündür annemlerde kalıyorum ve henüz evime gitmeye hazır degilim ne yapacagımı blmez durumdayım tekrarı olursa allah korusun yani o masaya tekrar ytmak istemiyorum.. kalp atışını dinlemiştik bir önceki muayanede hala unutamıyorum o sesi birde doktorun bebegin kalp atışını duymadıgını söyledigi anı çokk zor çook

duymuşsun kalp taışlarını neden durmuş peki canım?

Selam kızlar bende 8 haftalıkken kaybettim onu, kalbi durmuş 3 gün önce doktor hemen kürtaja alalım dedi ben belki yine atar umuduyla istemedim doktor boşuna bekleyeceksin sana zarar verir dedi bi umut dedim yine olmadım kürtaj eve gelip saatlerce ağladım psikolojim hala berbat, akşamına sancı ve kanama eşliğinde kendi kendine düştü henüz çok küçükmüş 8 haftalık gibi değildi doktor da zaten ultrasonda baktıgında gelişmemiş demişti senağlama az ilk düşen parça 3 cm kadar falan bi et parçasıydı adet sancısı gibi bi sancı olsu bugünde aşırı bi bel ağrısı ile uyandım bi kaç saat önce aşırı sancı başladı kıvrandım resmen lavaboya gittiğimde küçücük bir parça daha gördüm tırnak kadar vardı, yarın doktora gidecem ultrasonda bakılacak inşallah parça kalmamıştır ya hem bu kadar sancı çek üstüne bi daha tekrar kürtaj ol çok zor ... senağlama :çok üzgünüm: yokluğuna alışmak daha zor ama :çok üzgünüm: :gitme:

canım ya seni çok iyi anlıyorum ben hala atlatamadım... ama bunada şükür rabbim hepimizi beterin beterinden sakınsın inş.. sen kendi saglıgına dikkat et şimdi ikincisi hayırlısıyla olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…