Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

slm kızlar...hepinize çok ama çok geçmiş olsun...hepinizin acısını anlayabiliyorum...bende 2 kez yattım o kürtaj masasına..2 kez 7 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve 2 kerede kimyasal gebelik yaşadım...eşime ve bana araştırma yapıldı herşey gayet normal çıktıı onun üstüne korunmayı bıraktığım geçen ay tekrar kimyasal gebelik yaşadım...dr lar herşey yolunda yaşadıkların şanssızlık deselerde bence değildi...bir yerlerde var bişey...daha detaylı bir araştırma için ankaraya gideceğim kızlar...hakkımızda hayırlısı olsun...ankarada olupta bana dr ve merkez tavsiye edecek olan var mı...

merhaba arkadaşlar bende acımı sizinle paylaşmak istedim bende yedi ay önce 39 haftalık bebeğimi oğlumu kaybettim hepimize allah sabır versin

bana yardimci olabilrmisiniz.cok kotuyum.2 tane dusuk yaptim.biri 6 aylik.digeri 7 haftalik.dvt gecirdim.kan pihtilasmasindan.ogretmenim atamam olmadi.bu yil ders calismam lazim.cocuk istiyorum icimde yuregimde bi hasret.cok korkuyorum ne yapcam bilemiyorum.bigun hersey duzelecek mi?hayati benim gibi kotu giderken bir anda herseyi duzelen var mi arkadaslar.lutfen bana yardim edin tavsiyelere ihtiyacim var bu aralar vurgunlardayim

Ankara kızılayda emine sernur yorulmaz var canım..

merhaba arkadaşlar bende acımı sizinle paylaşmak istedim bende yedi ay önce 39 haftalık bebeğimi oğlumu kaybettim hepimize allah sabır versin

başın sağ olsun arkadaşım...rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hepimize...en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah...hoş geldin aramıza....

başın sağ olsun arkadaşım çok geçmiş olsun...atanamamak çok kötü bilirim 7 yıl atama bekleyen birisi olarak...inşallah bir gün herşey düzelecek tek ümidimiz buu...bol bol ders çalış ve mutlaka memuriyetini eline al bu arada bebek içinde çalış...2. düşüğünden sonra araştırma yapıldımı?

canim cok gecmis olsun, cok aci anliyorum...pihtilasma icin igne yapilicak degil mi hamile oldugunda? bak burda kan pihtilasmasi yasayan arkadaslarin topigi var, gebelik basliginin altinda orda cok arkadasimiz var ignelerle ve Allah'in izniyle yavrularina sapasaglam kavusan, mutlaka o basligi takip et.

canim benim en zoru da senin yasadigin oglun bir melek cennetin en guzel kosesinde annesiyle olucak Insallah bir gun. nedeni var mi? testlerini yaptirdin mi? Insallah en kisa zamanda cok saglikli bir hamilelik gecirip yavrunu sapsaglam kollarina alirsin, oglunun acisini dindirmez eminim ama...

Emine Kaya cım basın sagolsun, yasadigin aciyi cok iyi anlayabiliyorum, atlatmasi cok zor canim acaba neden doguma 1 hafta kala kaybettin bebegini yoksa doktor ihmali mi?

başın sağ olsun arkadaşım...rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hepimize...en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah...hoş geldin aramıza....

çok teşekür ederim canım innşallah bu acıyı bir daha yaşatmasım yüce rabbim çünkü çok zor üzüntümde 27 kilo zayıfladım allahtan 13 yaşında bir oğlum var onunla avunuyorumÇok üzgünüm çoook

çok teşekkürkür ederim canım sebeb göstermediler ben şeker hastasıyım ama şekerim çok iyi gidiyordu bebeğin sağlığıda çok iyiydi ne oldu annlayamadım otobsi yaptırmaya kıyamadım sebebi nedir diye doktora sordum sebeb gösteremedi devamlı kontroldeydim son anda kalbi durmuş çevremde birçok kişi şeker hastası ve çocukları kucaklarında bilemiyorm çünkü ileri derece bir şekerim yok çünkü dikkat ediyorum

Emine Kaya cım basın sagolsun, yasadigin aciyi cok iyi anlayabiliyorum, atlatmasi cok zor canim acaba neden doguma 1 hafta kala kaybettin bebegini yoksa doktor ihmali mi?

çok teşekür ederim öyle çünkü 37 haftalıkken alınması gerekiyordu ben şeker hastasıyım şeker hastalarının daha erken alınıyormuş

çok geçmiş olsun canım bende 3 düşük yaptım. 2 sinin kalp atışı 8. haftada durdu bir diğeri 18. haftada erken doğum oldu. her düşükten sonra kürtaj oldum ..en iyi doktorlara gittim bir nedeni vardır diye bir sürü tahlil detaylı araştırma ama hiçbirinde bir neden bulunamadı zaten bu düşüklerin %50 si sebepsizmiş öyle söylediler deneyeceksiniz hangisinde tutarsa mantığıyla yola çıkıyor doktorlar. şimdi bir sonraki gebeliğimde iğne başlayacaklar bakalım onunda işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum pıhtılaşma sorunum yok ama yinede iğne başlayacaklar çünkü başka tedavisi yok nedenide yokk sana tavsiyem 1.)kromozom analizi eşinin ve senin 2.) pıhtılaşma faktörleri ve kardiolipinler 3.) rahim filmi en önemlileri bunlar diğer testler ayrıntı..... bu 3 test normalse nedeni bilinemiyor en azından benimki öyle... şimdi Ankara'da HRS kadın sağlığı merkezinde Tarık Aksu hocaya gidiyorum memnunum tavsiye edebilirim. ( not:biraz ücreti yüksek ama 240tl.)

sanada çok geçmiş olsun dilaycığım...allahım bir daha yaşatmasın hiçbirimize...dedeiğin 3 tahlilde yapıldı hepsi normal canım....bende prof lütfü öndr oğluna başlayacağım muayanehanesi var aynı zamandada hacettepe öğrtim görevlisi...bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum...tüp bebek neden düşünmediler sordun mu drlarına ...

mrb kızlar
bende 6 aylık bebegimi kaybettim
organ gelişiminde sorun olduğu için
dokturlar alınması gerektiğini söylediler
ve gittiğimiz her dokturda aynı şeyleriyi söyledi.
gelişimi durmaya başlamıştı oğlumun.
çok ama çok zoruma gidiyor beni sizler çok iyi anlarsınız.

bana doktur 4 ay sonra düşün yeni bebegi dedi.
bekliyecegim ama çok zor olacak.

çok geçmiş olsun arkadaşım...allah bir daha yaşatmasın böyle acıyı hiç birimize...tek tesellimiz meleklerimiz bizi cennette bekliyo olacak...sen bilirsin ama 4 ay kısa bir süre sana tavsiyem en az 6 ay beklemen kendi sağlığın ve yeni doğacak bebeğinin sağlığı için...hoş geldin aramıza...

çakırgozlum cok gecmis olsun Allah sabırlar versin.. Acaba neden boyle bir sey oldu arkadasım ya dr lar bisi dedi mi? ne bileyim kullandıgın bir ilaçmı yoksa baska birsey mi?

canım benim hamile kalmayla ilgili bir problemim yok bu yüzden tüp bebeği tavsiye etmiyor doktorlarım ayrıca genetik sorunda yok o yüzden herşeyin normal olunca tüp bebek denemesi gereksizmiş çünkü aynı durum (düşük)yaptırsak bile olabilirmiş. şimdi tek ümidim iğne bakalım...bende2. düşüğümde lütfü beye gitmiştim ama o da düştü. sana ne diyor doktorlar? nasıl bir tedavi uygulayacaklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…