slm kızlar...hepinize çok ama çok geçmiş olsun...hepinizin acısını anlayabiliyorum...bende 2 kez yattım o kürtaj masasına..2 kez 7 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve 2 kerede kimyasal gebelik yaşadım...eşime ve bana araştırma yapıldı herşey gayet normal çıktıı onun üstüne korunmayı bıraktığım geçen ay tekrar kimyasal gebelik yaşadım...dr lar herşey yolunda yaşadıkların şanssızlık deselerde bence değildi...bir yerlerde var bişey...daha detaylı bir araştırma için ankaraya gideceğim kızlar...hakkımızda hayırlısı olsun...ankarada olupta bana dr ve merkez tavsiye edecek olan var mı...
Ankara kızılayda emine sernur yorulmaz var canım..
merhaba arkadaşlar bende acımı sizinle paylaşmak istedim bende yedi ay önce 39 haftalık bebeğimi oğlumu kaybettim hepimize allah sabır versin
bana yardimci olabilrmisiniz.cok kotuyum.2 tane dusuk yaptim.biri 6 aylik.digeri 7 haftalik.dvt gecirdim.kan pihtilasmasindan.ogretmenim atamam olmadi.bu yil ders calismam lazim.cocuk istiyorum icimde yuregimde bi hasret.cok korkuyorum ne yapcam bilemiyorum.bigun hersey duzelecek mi?hayati benim gibi kotu giderken bir anda herseyi duzelen var mi arkadaslar.lutfen bana yardim edin tavsiyelere ihtiyacim var bu aralar vurgunlardayim
bana yardimci olabilrmisiniz.cok kotuyum.2 tane dusuk yaptim.biri 6 aylik.digeri 7 haftalik.dvt gecirdim.kan pihtilasmasindan.ogretmenim atamam olmadi.bu yil ders calismam lazim.cocuk istiyorum icimde yuregimde bi hasret.cok korkuyorum ne yapcam bilemiyorum.bigun hersey duzelecek mi?hayati benim gibi kotu giderken bir anda herseyi duzelen var mi arkadaslar.lutfen bana yardim edin tavsiyelere ihtiyacim var bu aralar vurgunlardayim
merhaba arkadaşlar bende acımı sizinle paylaşmak istedim bende yedi ay önce 39 haftalık bebeğimi oğlumu kaybettim hepimize allah sabır versin
başın sağ olsun arkadaşım...rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hepimize...en kısa zamanda sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah...hoş geldin aramıza....
canim benim en zoru da senin yasadigin oglun bir melek cennetin en guzel kosesinde annesiyle olucak Insallah bir gun. nedeni var mi? testlerini yaptirdin mi? Insallah en kisa zamanda cok saglikli bir hamilelik gecirip yavrunu sapsaglam kollarina alirsin, oglunun acisini dindirmez eminim ama...
Emine Kaya cım basın sagolsun, yasadigin aciyi cok iyi anlayabiliyorum, atlatmasi cok zorcanim acaba neden doguma 1 hafta kala kaybettin bebegini yoksa doktor ihmali mi?
slm kızlar...hepinize çok ama çok geçmiş olsun...hepinizin acısını anlayabiliyorum...bende 2 kez yattım o kürtaj masasına..2 kez 7 haftalık meleklerimin kalbi durdu ve 2 kerede kimyasal gebelik yaşadım...eşime ve bana araştırma yapıldı herşey gayet normal çıktıı onun üstüne korunmayı bıraktığım geçen ay tekrar kimyasal gebelik yaşadım...dr lar herşey yolunda yaşadıkların şanssızlık deselerde bence değildi...bir yerlerde var bişey...daha detaylı bir araştırma için ankaraya gideceğim kızlar...hakkımızda hayırlısı olsun...ankarada olupta bana dr ve merkez tavsiye edecek olan var mı...
çok geçmiş olsun canım bende 3 düşük yaptım. 2 sinin kalp atışı 8. haftada durdu bir diğeri 18. haftada erken doğum oldu. her düşükten sonra kürtaj oldum ..en iyi doktorlara gittim bir nedeni vardır diye bir sürü tahlil detaylı araştırma ama hiçbirinde bir neden bulunamadı zaten bu düşüklerin %50 si sebepsizmiş öyle söylediler deneyeceksiniz hangisinde tutarsa mantığıyla yola çıkıyor doktorlar. şimdi bir sonraki gebeliğimde iğne başlayacaklar bakalım onunda işe yarayıp yaramadığını bilemiyorum pıhtılaşma sorunum yok ama yinede iğne başlayacaklar çünkü başka tedavisi yok nedenide yokk sana tavsiyem 1.)kromozom analizi eşinin ve senin 2.) pıhtılaşma faktörleri ve kardiolipinler 3.) rahim filmi en önemlileri bunlar diğer testler ayrıntı..... bu 3 test normalse nedeni bilinemiyor en azından benimki öyle... şimdi Ankara'da HRS kadın sağlığı merkezinde Tarık Aksu hocaya gidiyorum memnunum tavsiye edebilirim. ( not:biraz ücreti yüksek ama 240tl.)
mrb kızlar
bende 6 aylık bebegimi kaybettim
organ gelişiminde sorun olduğu için
dokturlar alınması gerektiğini söylediler
ve gittiğimiz her dokturda aynı şeyleriyi söyledi.
gelişimi durmaya başlamıştı oğlumun.
çok ama çok zoruma gidiyor beni sizler çok iyi anlarsınız.
bana doktur 4 ay sonra düşün yeni bebegi dedi.
bekliyecegim ama çok zor olacak.
sanada çok geçmiş olsun dilaycığım...allahım bir daha yaşatmasın hiçbirimize...dedeiğin 3 tahlilde yapıldı hepsi normal canım....bende prof lütfü öndr oğluna başlayacağım muayanehanesi var aynı zamandada hacettepe öğrtim görevlisi...bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum...tüp bebek neden düşünmediler sordun mu drlarına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?