Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

dilaycığım burdaki 2 dr umda yaşadıklarımın şanssızlık olduğunu ve tekrar denemem gerektiğini söylüyorlar..yaşımın genç olması ve hamileleik sayımız az olması sebebebiyle tüp bebek önermiyorlar...ankarada araştırmam yapılıp herşey normalse şayet ve şansım daha yüksekse tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum...en azından sağlıklı sprem ve sağlıklı yumurta döllenir...Lütfü beyden memnun kalmışmıydın sen canım .....

doktorlar hep şanssızlık diyor zaten banada ilk 2 düşüğüm için şanssızlık demişlerdi çünkü 2side birbirinden farklı şekilde düşmüştü. ama 3. de düşünce şanssızlık olamazdı hepsi. bütün tahlillerim yapıldı ama bir neden bulunamadı. lütfü bey oldukça bilgili fakat düşecekse bunu engelleyemeyiz demişti o zaman bana... ama hiçbir önlemde almadı ve düştü. sen sorarsan açıklama yapıyor insanı rahatlatan bir tavrı yok.. bu çok önemli benim için şimdi başka doktora gidiyorum.

arkadaşım,hislerin doğru çıktı ve şu an hamileyim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin..konuyu nereye açacağımı nereye yazacağımı bilemedim ama paylaşmak istedim..Allah kimsenin kucağını boş koymasın ve tez vakitte bnurdaki tüm arkadaşlara tatlı bebişler versin...

dilaycığım üzüldüm yaşadıklarına...evet lütfü bey için öyle dediler çok açıklayıcı değil ama sorarsan söyler diye...şimdi kime gidiyorsun arkadaşım...

mrb arkadaşlar ben de 11 kasımda kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim 8.haftalarda falan durmuş kalbi
doktorum hemen araştıralım dedi 4 hafta sonra araştıracaklar alıcaz önlemimizi

arkadasim allah hakkinda en hayirlisi neyse onu versin birde bebis versin :) bende gecen sene 2 aylik hamileyken bebegimin kalbi durdugunu soylediler kurtaj olmak zorunda kaldim suan yine hamileyim 2 aylik ve cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan bide benim tiroid hastaligim var hem bebek gelisimini engelliyor ilac kullanilmadigi zaman hemde hamile kalmayi zorlastiriyor hemen hamile kalamiyorum benim durumumda olan varmi ?

ay canim nasil sevindim
Allah nazarlardan korusun sizi, saglicakla kavus ogluna:)) ya da kizina.
listeme ekleyecegim seni:))
kocaman Masallah.
ne olur uzme kendini hic artik.
dualarinda beni de hatirla, Insallah ben de tekrardan hamile kalabilirim. biraz zor kaliyorumda 22 ayda kalmistim kaybettigim bebegime(

mrb arkadaşlar ben de 11 kasımda kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim 8.haftalarda falan durmuş kalbi
doktorum hemen araştıralım dedi 4 hafta sonra araştıracaklar alıcaz önlemimizi
Geçmiş olsun canım.Kalp atışlarını ne zamn duymuştunuzda durdu dediler..

Saol canım benim.Öyle bir şey yaşadım evet ama onda kalp atışlarını hiç duyamamıştık bebeğin.Ve şuan 8+3 hamileyim.7 haftalıkken kalp atışlarını duyduk çok şükür.Çarşamba günü tekrar gideceğim.İnşallah herşey yolunda gider...

merhaba arkadaşlar bende 3 kez bebeklerimi kaybettim..ilk bebeğim kalp atışları durdu 13 haftalıktı..2.bebeğim 5 aylıktı suyu azdı ve gelişim geriliği vardı beyninde kist ve mesanesi yok dedi doktor...karnımdan sıvı aldılar ve bebek gelişmediği için anne karnında ölür seni zehirler dedi doktor ve gebelik normal doğumla sonlandırıldı..sıvının sonucunda doktor hiçbirşey yok bu senin şansızlığın dedi..ve ben hemen o ay hamile kaldım..bebeğim 8 haftalık olmadan kalp atışları durdu..artık burdaki doktorum bu böyle olmaz genetik test yaptırın neyse sorun anlaşılsın dedi..Ankarada bütün testlerimiz yapıldı haziran ayında ve sonuc hiçbirşey cıkmadı eşimin ve benim testlerim hepsi normal.sadece sağ tüp tıkalı cıktı..dr.iskender başer..doktorum tekrar hamile kal yakından takip edlim dedi..kan pıhtılaşması süphesiyle calexsan iğne kulanıcam..ama 5 aydır korunmuyoruz hamile kalamıyorum..kendi kendime diyorum her sorunu aştık yeniden hamile kalıcam derken şimdide hamile kalamamak gibi bir sorunum olcak galiba diyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim hepimizin kollarını boş koymasın inş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende bebeğimi meleğimi kaybettim 8 + 4 günlüktü cumartesi günü kürtaj oldum çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın ...

merhaba arkadaşlar..ramazan bayramı arefesinde hamile olduğumu öğrenmiştim..çok sevinmiştim ama malesef tam 3 aylık olunca kontrole gideceğimize 1 hafta kala kanamam geldi ve dr a gittiğimde bebeğimin 7,5 haftalık iken yani yaklaşık 1 ay önce öldüğünü öğrendim.. çok zor bir ruh hali ..ben çok yıkıldım .. onu o kadar çok benimsemiştim ki... ama yapabilecek bişey yok ..artık herşeyin hayırlısı diyorum ..allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik kucağına sağlıklı bebeklerini almayı nasip etsin..insan ancak başına gelince anlıyor..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tuluklum ben de geçen hafta aynı şeyleri yaşadım Allah sabır versin ve tekrar çok sağlıklı bebek inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaştmasın ....

çok geçmiş olsun kötü bir ruh hali allah sabır versin inş yeniden güsel sağlıklı bebişlerin olur

dinamiss benimde bebeğim şu an 7 haftalık ama gelişimi 1 hafta geri kalp atışını duymuşmuydun sen.benim çarşamba belli olucak ya devam ya biticek
cevaplarsan sevinirim.moralim bozuk.

MSEDA güzel dileklerin için teşekkürler.doktor hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben biraz bekleyeyim diyorum . bir taraftanda hemen denesem mi acaba diyorum..kafam karışıyor, ama en azından 1 ay beklerim galiba:)) kısmet bakalım

dinamiss benimde bebeğim şu an 7 haftalık ama gelişimi 1 hafta geri kalp atışını duymuşmuydun sen.benim çarşamba belli olucak ya devam ya biticek
cevaplarsan sevinirim.moralim bozuk.

Serraxi canım kötü şeyler düşünme ama biliyorsun ki bunlar olağan şeylermiş dr lar doğal seleksiyon diyor bu gibi durumlara ..allahtan hayırlısını iste ,sağlıklı ise bebek bişey olmaz zaten ..inşallah gittiğinde kalp atışlarını duyarsın sağlıklı bir gebeliğin olur..

herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....

eylül 1 de kürtaj oldum bebeğim 3 aylıkken karnımda ölmüş hemen aldırıp ankaraya yolladık neden kaynaklandığını öğrenmek için sonuç 1 ay sonra geldi bebeğim mongolmuş(dowm) sendromuymuş
ve vücüdüm kabul etmedği için ölmüş şimdi cok yeni hamileyim 10 günlük falan sanrırın gec döllendi 13 kasımda kan tahlili yaptrım pozitif cıktı ama dr bakmadı cok yeni dedi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi bu arada bende hergün iğne vuruluyorum umarım bu bebeğime birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…