canım benim hamile kalmayla ilgili bir problemim yok bu yüzden tüp bebeği tavsiye etmiyor doktorlarım ayrıca genetik sorunda yok o yüzden herşeyin normal olunca tüp bebek denemesi gereksizmiş çünkü aynı durum (düşük)yaptırsak bile olabilirmiş. şimdi tek ümidim iğne bakalım...bende2. düşüğümde lütfü beye gitmiştim ama o da düştü. sana ne diyor doktorlar? nasıl bir tedavi uygulayacaklar?
dilaycığım burdaki 2 dr umda yaşadıklarımın şanssızlık olduğunu ve tekrar denemem gerektiğini söylüyorlar..yaşımın genç olması ve hamileleik sayımız az olması sebebebiyle tüp bebek önermiyorlar...ankarada araştırmam yapılıp herşey normalse şayet ve şansım daha yüksekse tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum...en azından sağlıklı sprem ve sağlıklı yumurta döllenir...Lütfü beyden memnun kalmışmıydın sen canım .....
canimm yuregim paramparca oldu okurken, basin sagolsun, bizim 10 haftalik kayiplarimiz neki bunun yaninda...oyle buyuk bir tramvaki yasadigin, Rabbim beterinden korusun...inaniyorumki yasadiklarin nedeniyle henuz hamile kalamadin ki bu da cok normal. belki sen farketmesen de iyi olmustur on ay icinde hamile kalmadigin, zaman senin icin en onemli ilacti belki de. sanki uc aya hamile oldugunun haberini vericeksin bize; icimden gecirdim Rabbim soyletmistir Insallah. esinin dedigi cok dogru tatlim ya sana birsey olsaydi Allah korusun. yani yazmasi bile cok zor ama lutfen kendini daha iyi hisstmeye calis, sundan diyorumki sen kendini daha iyi hissedersen hormonlarin, vucudun daha iyi olucak ve yine hamile kalicaksindir. Allah'im sana cok saglikli cok huzurlu cok hayirli, dunya guzeli bir bebek nasip eder Insallah. lutfen bizlerle acini paylas, dertles sakin icine atma guzel arkadasim bebegin olabilecek en guzel yerde, cennette...
doktorlar hep şanssızlık diyor zaten banada ilk 2 düşüğüm için şanssızlık demişlerdi çünkü 2side birbirinden farklı şekilde düşmüştü. ama 3. de düşünce şanssızlık olamazdı hepsi. bütün tahlillerim yapıldı ama bir neden bulunamadı. lütfü bey oldukça bilgili fakat düşecekse bunu engelleyemeyiz demişti o zaman bana... ama hiçbir önlemde almadı ve düştü. sen sorarsan açıklama yapıyor insanı rahatlatan bir tavrı yok.. bu çok önemli benim için şimdi başka doktora gidiyorum.
Arkadaşlar benim 6 yaşında bir kızım var ve yaklaşık 4-5 ay önce 2 aylık bebeğimin kalp atışlarını duyamadık,bebeği de net göremedik.Ve ben kürtaj oldum.Tekrar hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum.Böyle benzer durum yaşamış arkadaşlar buradan paylaşımlarımızı yapalım ve kısmetse beraber hamiş kalalım..a.s.
arkadaşım,hislerin doğru çıktı ve şu an hamileyim,Rabbim isteyen herkese nasip etsin..konuyu nereye açacağımı nereye yazacağımı bilemedim ama paylaşmak istedim..Allah kimsenin kucağını boş koymasın ve tez vakitte bnurdaki tüm arkadaşlara tatlı bebişler versin...
Geçmiş olsun canım.Kalp atışlarını ne zamn duymuştunuzda durdu dediler..mrb arkadaşlar ben de 11 kasımda kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim 8.haftalarda falan durmuş kalbi
doktorum hemen araştıralım dedi 4 hafta sonra araştıracaklar alıcaz önlemimizi
arkadasim allah hakkinda en hayirlisi neyse onu versin birde bebis versin :) bende gecen sene 2 aylik hamileyken bebegimin kalbi durdugunu soylediler kurtaj olmak zorunda kaldim suan yine hamileyim 2 aylik ve cok korkuyorum ayni seyleri tekrar yasamaktan bide benim tiroid hastaligim var hem bebek gelisimini engelliyor ilac kullanilmadigi zaman hemde hamile kalmayi zorlastiriyor hemen hamile kalamiyorum benim durumumda olan varmi ?
merhaba arkadaşlar..ramazan bayramı arefesinde hamile olduğumu öğrenmiştim..çok sevinmiştim ama malesef tam 3 aylık olunca kontrole gideceğimize 1 hafta kala kanamam geldi ve dr a gittiğimde bebeğimin 7,5 haftalık iken yani yaklaşık 1 ay önce öldüğünü öğrendim.. çok zor bir ruh hali ..ben çok yıkıldım .. onu o kadar çok benimsemiştim ki... ama yapabilecek bişey yok ..artık herşeyin hayırlısı diyorum ..allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik kucağına sağlıklı bebeklerini almayı nasip etsin..insan ancak başına gelince anlıyor..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
İnşallah canım iyi dilekler hepimiz için gerçek olur.
Senin ki gerçekten pıhtılaşmadan olmayabilir, gebeliğin ilerlemiş çünkü...Benimki 7 haftalıktı ama zaten gelişimi 6 haftalık kadarda kalmış..
Allah sabrını versin canım, dilerim ki yokluğunu da bir başka melekle doldursun..
dinamiss benimde bebeğim şu an 7 haftalık ama gelişimi 1 hafta geri kalp atışını duymuşmuydun sen.benim çarşamba belli olucak ya devam ya biticek
cevaplarsan sevinirim.moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?