merhaba
ben şu anda 9 haftalık olması gereken ama gelişimi 7 haftalık olan, kalbi de muhtemelen geçen hafta içinde durmuş olan bebeğimi taşıyorum. Kalbinin durduğunu dün öğrendim doktorum bir hafta beklemeyi önerdi çok küçük bi ihtimal de olsa toparlanabilirmiş. son ultrason kontrolünden sonra yaşamıyorsa veda edeceğim büyüyemeyen bebeğime.
belirtilere gelince dikkat etmen gereken en önemli şey koyu kahverengi akıntı ve kanama. Onun dışında hamilelik belirtilerine pek takılma herkes farklı yaşayabilir..Söylediğim gibi en önemli belirti kanama. Bu arada her kanamada bunun ve kötü birşeylerin belirtisi olmayabilir. Bence iyi bir doktor bulup kontrollerini düzenli yaptır. Umarım herşey senin için yolunda gider bunun acısı ve boşluğu bi başka bebeğe kadar sanırım geçmiyo(((
mrhb cnm benim durumumda senin gibi bende ayni senin yasadiklarini yasadim hemde tam 5 kez rabbim birdaha yasatmasinmerhaba
ben şu anda 9 haftalık olması gereken ama gelişimi 7 haftalık olan, kalbi de muhtemelen geçen hafta içinde durmuş olan bebeğimi taşıyorum. Kalbinin durduğunu dün öğrendim doktorum bir hafta beklemeyi önerdi çok küçük bi ihtimal de olsa toparlanabilirmiş. son ultrason kontrolünden sonra yaşamıyorsa veda edeceğim büyüyemeyen bebeğime.
belirtilere gelince dikkat etmen gereken en önemli şey koyu kahverengi akıntı ve kanama. Onun dışında hamilelik belirtilerine pek takılma herkes farklı yaşayabilir..Söylediğim gibi en önemli belirti kanama. Bu arada her kanamada bunun ve kötü birşeylerin belirtisi olmayabilir. Bence iyi bir doktor bulup kontrollerini düzenli yaptır. Umarım herşey senin için yolunda gider bunun acısı ve boşluğu bi başka bebeğe kadar sanırım geçmiyo(((
slm arkadaşlar burayı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm Allah kimseye yaşatmasın bende şuan içimde 6 haftalık bir bebeği taşıyorum şuan 9 haftalık olması gerekiyodu kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde alamadık doktor 3 gün daha beklememizi söyledi ben kendimi hazırladım kötü sonuca bişey sorucam illa kürtaj lamı sonlanıyo başka yolu yokmu?
merhaba
Herkese çok geçmiş olsun.Bende aynı kaderi yaşayanlardanım.Bu sene şubat ayında doğuma iki gün kala bebeğim karnımda öldü. Ağustosta bida hamile kaldım.onunda 8 haftalıkken kalp atışları durdu.Allah hiç birimize birdaha böyle kötü şeyler yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?