Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

selam canım nasılsın. daha çok yeni anlıyorum seni. çünkü bende seninle aynı acıları yaşadım.31 ağustos 2008 de 9 aylık bebeğimi kaybettim.çok acı.o hastaneden çıkıp eve boş dönünce napacığımı bilemedim. eve girmek istemedim. sanki o yaşamış hayatımızdaydı.benim bebeğimde kızdı. iremsu koyucaktık adını.herşeyi hazırdı.beşiği, kıyafetleri aklına gelebilecek herşeyi.ama olmadı sevincimiz yarım kaldı.güle oynaya gittik hastaneye.taki doktor bebek ölü diyesiye kadar.şimdi küçücük bir mezarı var babası hastanede bırakmadı biz gömdük.mezarına gidip geliyoz.daha çok insan motive oluyo inan.çünkü sadece biz yaşamadık b acı olayı.bizim gibi milyonlarca.o bizleri öbür dünyada karşılayacak.ne kadar şanslıyız ki bizi teselli eden bir ailemiz var.sonra 10 ay sonra tekrar hamile kaldım. ve 3 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.6 ay tedavilerim bitti. neden oluyo diye.kan pıhtılaşması varmış.şimdi 2 aydır korunmuyoruz.hamile kalır kalmaz gel dedi doktor iğneni yapalım dedi. olmaz değil mulaka olur.sen gönlünü ferah tut.tamam yaşadığımız unutulacak gibi değil ama yaşama tutunmaya bak.mutlaka vardır bir yerde seni bekleyen bebeğin.mutlaka hayatına girecek. ya hiç olmayanlar onlar napsınlar.benim bir tanıdığım var. yakın akrabam.trafik kazasında 5 yaşındaki oğlunu kaybetti.hemde tedaviyle olmuştu bebekleri.sonra 2 sene sonra tekrar oldu bebekleri şimdi bir kızları var 2 yaşından allah onu bağışlasın.dua et ki bizim oluyıo.ya olmayanlar.HAYATA TUTUN Kİ DİĞER GELECEK BEBEĞİNE IŞIK OLASIN.ÇÜNKÜ O ANNESİNİ ÇOK MERAK EDİYO.

slm kızlar pazartesi lütfü önderoğlu ile randevum vardı...görüştük ekstra tahliller istedi ve ocağın ilk haftası tanısal amaçlı histeroskopi olacağım...bundan sonra lütfü beyle devam edeceğim anne olma yolunda :))

kaç senedir olmuyo canım bebeğin.hayırlısı olsun diyelim. allah hepimimze nasip eder inşallah.

kaç senedir olmuyo canım bebeğin.hayırlısı olsun diyelim. allah hepimimze nasip eder inşallah.

canım 1 yılı aşkındır düşünüyoruz bebek...bu süre zarfında 2 kez 7 haftalıkken kalbi durdu 2 kezde kimyasal gebelik yaşadım...

Bende cuma günü kanama şikayetiyle doktora gittim ve kalp atışı duyulmadı 7 haftalık bebeğim karnımda ölmüş cmt.sabah kürtaj oldum patoloji sonucu 1 hafta sonra çıkıcak niye düştüğünü öğrenicem zaten 1 hafta sonra kontrole çağırdı doktorum kızlar benim bir sorum var kontrolde tekrar alttan muayene yapıyormu doktor benim şikayetim yok kanamamda durdu nefret ediyorum alttan muayene olmaktan psikolojimi bozuyor inş..etmez

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...bana karından bakmıştı kürtaj sonu...bence sanada öyle yapar...

kalp atisini onceden duymusmuydunuz? ilk defa duymak icin mi bekletiyor doktorun?
insallah guzel haberler getirirsin bizlere.

kalp atışlarını bir hafta önce duymuştuk ondan önceki hafta da sorunlar başlamıştı (kahverengi akıntı) kalp atışlarını duyduğumuz için ben hep umutlu olmaya çalıştım sorun olmadığını hamileliği böyle geçireceğimi düşünmeye çalıştım ama içim hiç rahat değildi hep olumlu düşünrek kendimi avuttum. sanırım bir hafta büyümeye çalıştı bebeğim ama başaramadı (( artık yok (( çok acılı sancılı ve zor oldu. kürtaja gerek kalmadı..meleğim kendi başına annesine sağlık katarak gitti. sağlık katarak diyorum çünkü yıllardır 11 in üzerine çıkmayan hemoglobin değerlerim bebeğimle birlikte 12 nin üzerine çıktı. sanırım zamanı değildi yerini sağlam bir şekilde kardeşine bıraktı gitti. ben toparlandım çünkü kısa zaman içinde yeniden anne olacağım biliyorum. daha güzel birşeyler olacak bunu hissediyorum bu yüzden yeniden hevesle olan en küçük sağlık problemlerimi halledip (diş gibi) yeni meleğimi bekliyorum. ve aynı şeyi yaşayan arkadaşlara tavsiyem hep sonrasını ve gelecekte daha mutlu olduğunuzu düşünün....

ben kürtaj olmadım .hiç istemiyordum. doktorum çok küçük (yüzde 10 gibi) bir ihtimalde olsa toparlanıp gebeliğin devam edebileceğini söyledi. bu yüzden 1 hafta bekledik.bebeğin çok iyi tutunduğunu bu yüzden büyük ihtimalle kürtaj gerekeceğini kendi kendine gidemeyeceğini söylemişti. ama kontrol gününe 1 gün kala çok şiddetli sancı ve yoğun kanama ile kaybettim bebeğimi. kürtja gerek kalmadı sonrasında da sancı kanama devam etti ama şu an iyiym (4 gün sonra) kürtaj bana çok soğuk gelmişti ve hiç istemiyordum açıkçası ama çoğunlukla en sağlıklı yol olduğunu ve korkulacak birşey olmadığını biliyorum. benim bebeğim sanırım annesini çok seviyordu giderken bile onu üzmemek için elinden geleni yaptı....bu arada ben kalbi durup sonra toparlanıp dünyaya gelen bebekler olduğunu duydum.

ben de tam 28 gün önce kürtaj oldum bıraktı gitti beni meleğim
kürtajdan 3 hafta sonra gittim kontrole alttan baktı bence alttan bakması daha iyi Allah korusun en ufak bi sorun varsa bile bilinsin isterim bugün adeti bekledim ama yok
saçma ama bi korku saplandı içime ya yine hamileysem diye korunduk ama korku işte
antibiyotik aldım sigara içtim bolca çamaşır suyu v.b soludum valla korku saplandı içime korunmamıza rağmen:))
kan pıhtılaşma testi yapılacak bi yapılsın sonuç çıksın hemen başlıcam çalışmalara
Allah hepimize acımızı unutturacak güzellikler yaşatsın çift çift bebek göndersin sağlıkla inşallah

selam canım.çok geçmiş olsun.bende 23 haziran 2009 günü gebeliğim kürtajla sonlandırıldı.15 gün sonra tekrar kontrole gittim. ama doktorum alttan ultrasonla baktı.alıştık artık.alttan bakması daha iyi.üstten bişey anlaşılmaz canım.rahat ol.kadınların doğal kanunu.bu yıllarca böyle canım.hamile kaldığımız sürece bu böyle olucak.

Geçmiş olsun canım dün doktora tekrar gittim son kez baktı kalbi atmıyordu kürtaj dedi zaten hazırlamıştım kendimi hemen olsun dedim doktorda en iyisinin kürtaj olduğunu söledi ve dün oldum bugün çok şükür iyiyim 1 hafta sonra gene gidicem allah tez zamanda isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin

Benim bebeğimde 23 haziranda doğacaktı ama olmadıBugün kontrolümüz vardı ve 12 haftalık bebeğim 9 haftalıkta kalmış gelişmemiş ve kalbi durmuşYarın kürtaj için gideceğim.Bu 2.oldu.........................................

filizcim Allah sabır versin tekrar yasatmasın arkadasım, kan pıhtılasma testleri falan yaptırdınmı ilaç kullandın mı cnm

çok geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın....

filizciğim inan söyleyecek söz bulamıyorum çünkü sçzlerin anlamsız kaldığı bir nokta...allahım sabır versin...dayanma gücü versin ve bol bol umut versin bir dahaki bebeğin için...şimdiden çok geçmiş olsun arkadaşım...

filizcim Allah sabır versin tekrar yasatmasın arkadasım, kan pıhtılasma testleri falan yaptırdınmı ilaç kullandın mı cnm
Saol canım.Yaptıracağıaz canım kürtaj materyalinide yolladık teste...

Saol arkadaşım öle gerçekten yaşayan biliyo işte............mafoldumben

filizim
çok geçmiş olsun Allah sabır evrsin çok zor biliyorum. benimde bebeğim 15+3 haftalıkken yaşadığı halde alınması gerekiyordu. suni sancı ile normal doğum yaptırılarak alındı. çok zor.

Aren canım geçmiş olsun neden yaşadığı halde alındı?

bebekte ödem oluşmuştu yani kafa ense su toplamıştı. erken amniyosentez yapıldı bana tüm testler yapıldı birşey çıkmadı. doktor hemen alınamsı lazım dedi. testlerde birşey çıkmayınca ben beklemek istedim. 1 ay bekledim. bu arada da doktor doktor gezdim. adanada gidebeileceğim en iyi doktorlara gittim ama malesef hepsi aynı şeyi söyledi. 1 ay içinde düzelme de olmadı. gebeliği sonlandırmayı kabul etmek zorunda kaldım. 8 ay oldu. zor bir dönemdi benim için hala çok üzülüyorum. yeni olsa düşse belki bu kadar üzülürmüydüm bilmiyorum. ultrasonda görüyorsun elelrini ayaklarını oynatıyor. cinsiyetini öğrendiğimde sevincini yaşayamadım,kaybedeceğini biliyorsun. işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…