Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

Sevgili sweet baby, Allah sabir versin diyorum oncelikle.Ben de 23 haftalik bebegimi kaybettim, biliyorum seninki kadar aci degil,ama cok zor inan ..Seni o kadar iyi anliyorum ki bilemezsin, ayni umutsuzluk,ayni caresizlik, hatta durust olmak gerekirse,baska bebekleri,hamileleri gorunce bir kiskanclik,cekememezlik bile hissediyorum.Hep soruyorum neden ben, hic adil degil diye ama maalesef yapacak hic ama hic bir sey yok,bizim kontrolumuzde degil bazen isler.Terapiýe gitmeyi denesen belki iyi gelir, en azindan istedigin herseyi, yargilar mi, soylediklerimi duymaktan bikmis midir diye dusunmeden anlatacagin,rahatca aglayabilecegin,kendini ifade edebilecegin biri olur.Cunku ben artik esime bile sikayet etmekten , hep ayni seyden bahsetmekten utaniyorum, belki o dusunmemistir ama bir gun 'yine mi ayni konu' diyecek diye cekiniyorum.
Doktorunun direktifleri dogrultusunda en kisa zamanda yeniden hamile kalir, saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.Zaman en guzel ilac bir de..Umarim cok yakin zamanda daha iyi hissedersin.Burada okumustum, bir arkadas diyor ki kaybettigin bebek icin yaralari sarmanin en guzel yolu yeni bir bebek diye, cok dogru geldi bana.Insallah hepimiz,baska acilar yasamadan bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz da acilarimiz tamamen olmasa da bir nebze hafifler..

mrhb kızlar.bende aranıza yeni katıldım.geçen hafta kalp atışı olmadığı için 8+5 günlük bebeğimi aldılar benden .ömrü o kadarmış ne diyelim.çook üzgünüm.3 hafta karnımda ölü kalmış.ve hiçbir belirtisi olmadı.ağrı kanama falan.2li test için gittiğimizde öğrendik.Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.daha büyük olsa dahada çok üzülüdüm tabiki.şimdi aynı durumu bi daha yaşamaktan korkuyorum.inş.bi daha bebeğim olur.ve bu sefer sağlıcakla kucağıma almak nasip olur inşallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım...allah bir daha yaşatmasın...imkanın varsa trombofili paneline baktırabilirsin...

bebek patolojiye gitti.sonucu ptesi çıkacak.ama dr bunun binlerce sebebi var diyo.ilk gebelikte olabilirmiş.tekrarlarsa araştırma yapılıyormuş.bizde sebebini çok merak ediyoruz.ne yapacağımızı şaşırdık.

sağolun kızlar. ben ocak annesi olucaktım. ara sıra onlar bakıyorum isimsz. doğuranlar olmuş onalrın heyecanlarını okuyorum. okadar köü oluyorum ki. Allah niye nasip etmedi aacba diye soruyorum hep kendime. sonra bunun isyan olabileceğini düşünüp inancımı kaybetmekten korkuyorum. Allahım bana ve beimi gibi olanalra neolur yardım et tez zamanda bize sağlıklı bebişler nasip et. hep öle diyorum ama ben hayata tutunabilmiş değilim mlesef.oğlumu çok özlüyorum

Gecmis olsun ve insallah yeni bebeginiz en kisa zamanda gelir.

canım benim...acını sonsuz paylaşıyorum...bende 2009 eylül ve 2010 ocak annesi olacaktım...( mümkün oldukça girmiyorum o topiğe..çok üzülüyorum çünkü..sana tavsiyem girme mümkünse..sadece yaraların depreşiyor başka hiç birşey olmuyor...kaybettiğimiz meleklerimizi unutturacak tekşey sağlıklı bebek sahibi olmak...inşallah meleklerimiz günahlarımıza kefaret olurlar ve bizleri almadan cennete girmezler...ben hep böyle avuttum kendimi....allah yar ve yardımcımız olsun...

evet kızlar moral çok önemli.elimizde olmadan üzülüyoruz ama yapacak birşeyimiz yok.verende ALLAH alanda ALLAH.Rabbim hepimize sabır versin.en kısa zamandada bebiş ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Benimde aynı canım en son 9 haftalıkken gitmiştik.12 haftalıkken gitiik 2'li test yaptırcaktık ama 9 haftalıkken kalbi durmuş.Ben de 3 hafta karnımda taşımışım

sağolun kızlar ya . inşallah dualrımız kabul olur . öle yapıcam bidaha girmicem o eski topiğime. mahvoluyorum o analrda.a

masevam canım çok büyük geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ama lütfen ümitsizliğe kapılma bizi bizden daha iyi bilen Rabbimiz var hakkımızda herşeyin hayırlısını versin çok zor çok acı biliyorum bitanem ama imtihan imtihan imtihan Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin Herşey onun izni dairesinde gerçekleşiyor sana ne mutlu ki bitanem seni cennetin kapısında bekleyen biriciğin var Allah sana çok sabır versin inşaallah en hayırlı veen güzel zamanda dünyanın en tatlı bebeğini nasip eder senin için dua edicem ben debi bebeğimi kaybettim 3ay önce Allah tekrar nasip eder inş duanı bekliyorum

merhaba
benim bebeğimde 5 kasımda doğdu.9 kasımda bir kalp ameliyatı geçirdikten sonra kaybettim.bebeğim sezeryanla doğdu.ilk bebeğimdi.acımı unutmak için en iyi ilacın tekrar çocuk sahibi olmak olduğunu düşünüyorum.doktorum en az iki yıl bekle dedi ama ben o kadar beklemek istemiyorum.
sizce ne zaman yeni bebeği düşünmeliyim?bu konuda tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız?ya da sezaryandan sonra kısa zaman da hamile kalıp tekrar bebek sahibi olan tanıdıklarınız varsa ,ne kadar sonra hamile kaldılar?

canım başınsağolsun. günlerdir bend e hep aynı soruları soruyorum. ben oak ortasında doktora gidicem bakalım ne dicek. 4 ay sonra hamile kalanda var 6 ay sonra da 1 sene sonra da. bu kişiye ve yaşadığın duruma bağlı galiba. ufffffff bu acıya dayanmak çok zor gerçekten. ancak bi kardeş onalrın acısını unutturabilir diy düşünüyo insan. daah benim aarştırma yapılcak ne enden olmuş diye. ona öre sorucam doktoruma.

bende önümüzdeki hafta kendi doktoruma gideceğim.bakalım o ne diyecek.2 yıl bekleyin diyen üniversite hastanesindeki doğumu yaptıran doktordu.(doçent)
Bizim bebeğimiz ağır kalp hastası olarak doğdu bu biliniyor ama neden bu şekilde olduğunu bulamadılar.bizde nedenini öğrenmeye çalışacağız.
araştırma için kime gitmeyi düşünüyorsunuz?

geçmiş olsun arkadaşlar bende ağustos ayında kaybettim bebeğimi 8+5 tik ama kalp atışları durdu bebeğimin o kalp atışlarını tekrar duymak için 3 doktor gezdim bi gün içinde ama olmadı..şimdi uzun süre düşünmüyorum hamileliği..Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…