Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun..16 temmuzdaki kürtajımdan beri bu konuyu takip ediyorum ve inanın bende yalnız olmadığımı anladım..yaşamamış insanlar bu duyguyu bilmiyorlar çünkü.bizi ancak biz anlarız.benimde bebişim kalbi durup karnımda öldü.kabullenemedim bende önce kürtaj bana çok kötü geliyordu.benim neden başıma böyle bişey geldi dedim ama oldu işte.kürtajımdan sonra panik atağımda depreşti tekrar oysa hamileyken bişeyim yoktu çok iyiydim çok mutluydum ilk bebeğimdi ama gitti.burda yazılanları okuyarak atlattım gerçekten sonunda da üye oldum ve yaşadıklarımı yazmak istedim..tedavimim bitmesine 2 ay var ve hergün takvime bakıp gün sayıyorum.inşallah hayırlısı ile bu beklediğimizzamanlar su gibi geçer ve bizde bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız...allah hepimize sabır versin...

bu arada filizim senin hamilelik haberine o kadar çok sevinmiştimki son sayfalara geldiğimde inan yıkıldım allah sabır versin canım inşallah bi dahakini sağlıkla kucağına alırsın:)

ozon öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım ve aramıza hoş geldin...inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz ve bu acıların hepsini unuturuz...

bu arada filizim senin hamilelik haberine o kadar çok sevinmiştimki son sayfalara geldiğimde inan yıkıldım allah sabır versin canım inşallah bi dahakini sağlıkla kucağına alırsın:)

Nasip değilmiş canım hayırlısı olsun.ALLAH hepimize nasip etsin hayırlısı ile...

slm filizim cnm gecmis olsun beni hatirlarmisin bilmiyorum ben bebebigimi kaybedipte ilk bu topige geldigimde seninle yazismistim seninde bir cocugun oldugunu ayni benim gibi ve bebeklerinin karninda öldügünü yazmistin benimle kaderin ayniydi sonra ben sessizce topigi takip ettim hamile kaldigini yazmistin cok sevindim okudugumda ama inanamiyorumki yine aynisi olmus senin adina inan cok üzüldüm kendimde daha 3 ay öncesi ayni aciyla yikildim seni cok iyi anliyorum rabbim sabir versin cnm onlarin ömrünü yavruna versin cok gecmis olsun bitanem:gitme:

Evet canım sen ne yapıyorsun şimdi nasılsın?ALLAH'ın takdiri ne yapalım...

melek76 canim basin saolsun cok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?

filizciğim çıktı sonuçlarım mthfr ve PAI heteroziğot yani düşük oranda pıhtılaşma bozukluğum var iğne başlayacak dr um...

Evet canım sen ne yapıyorsun şimdi nasılsın?ALLAH'ın takdiri ne yapalım...
öyle cnm hepimizin basina geliyor malesef elimizden bisey gelmiyor ben iyiyim cnm polikistik over oldugum anlasildi (yumurtalik kisti) onun icin bebeklerimin kalbi duruyormus onun tedavisine basliycam allah izin verirse doktor olur diyor ins hayirlisi

melek76 canim basin saolsun cok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?
cnm allah birdaha yasatmasin ins ikinizede melek suan yine hamile yaklasik 5 aylik galiba onda kan pihtilasmasi var igne kullaniyor ins bu sefer kucagina alacak ins hepimize rabbim saglikli bebekler nasip etsin ins

filizciğim çıktı sonuçlarım mthfr ve PAI heteroziğot yani düşük oranda pıhtılaşma bozukluğum var iğne başlayacak dr um...
Anladım canım hiç olmazsa nedeni belli olmuş geçmiş olsun.;İnşallah kucağına alırsın bebeğini...
Polikistik overde yumurtlama olmuyor diye biliyordum ben.Sendemi iğne fln kullanıcaksın.Geçmiş olsun canım..
cnm allah birdaha yasatmasin ins ikinizede melek suan yine hamile yaklasik 5 aylik galiba onda kan pihtilasmasi var igne kullaniyor ins bu sefer kucagina alacak ins hepimize rabbim saglikli bebekler nasip etsin ins
Bu kan pıhtılaşmasında bazen iğnelerde işe yaramayabiliyormuş arkadaşlar öyle mi?

bende içimi dokmek istiyorum kizlar size bizi bizden iyi anlayan olmaz sanirim. 2 tane saglikli bebegim dogdu. ve 3. cuyu yapmak istedgimde ard arda 5 defa karnimda öldu meleklerim en sonuncusuda 22 haftalik carsamba gunu dogum yaptim ailecek drama donsutu artik cenaze evi gibi oldu allahim bu yasadikalrim kabusmu diyorum dr bebek aspirini vermsiti bu sefer oda cozum olmadi herseyi iyi giderken kut diye duruyo kalbi ne dusunucemi sasirdim takdr ilahimi; dr larin ihmalimi; birinin ahinimi aldim diyorum cok uzgunum ama kizlarim ve ailem içn mecbur yiyor iciyorum hiç bisy umrumda degil cok kotuyum bu aciyi yasamayan bilemez! rabbim kimseye aysatmasin acisi tarifsz ama mecbur hayata devam edicez...

5 aydir cocuklarimi evimi kocami ihmal ettim zaten cok kotu geciyodu hamilelgim dinlendim araba kullanmadim is yapmadim offff off surekli kontrollerme gittim sonuc husran oldu çok icim yaniyo kizlar bide ben yurtidisindayim turkiyedeki ailemde bu durumdan usandi iiice alarma gectiler yien arayip soruyolar uzuluyolar tutulacak bi yeri yok inan napicami bilmiyorum surekli teselli veriyorum kendime belki rabbim daha buyuk musibetleri onluyo bu aciyla diyorum bilmiyorum hastanedeki hemsire dediki bana; benimde bi ark. vardi 5 dusukten sonra 3 tane saglikli dogum yapti naturel dedi. bilemiyosunki emin degilsin hiç bisden insan hayati boyle anliyor... boyle dusuk yapinca insan hemen tekrar istiyoki bi oncekinin acisini hafifletsin unuttursun diye sizler daha iyi anlarsiniz beni. içimden diyorum bi daha hamile kaldigimda kimseye demeyim dikkat etmeyim hiç. tabi kalabilirsem yumurtaliklar yavas calisiyo benim ancak CLOMID le hamile kalabliyorum yumurtalik calsitirici hapla bide okudum forumda kalitesiz yumurta ve spermde dusuk nedeniymis acaba ilacla hamile kaldigim içinmi oluyo bunlar diyorum kafamda bintane soru isareti?? tek dua m kimseye yasatmasin allahim bu aciyi.

cnm merhaba polikistik over de hamile kalamama belirtileri bas sirada bende sadece bebeklerim kalbinin durmasina yol aciyormuski ben zaten allahima sükürler olsun korunmayi biraktigim an 1 ay sonra kalabiliyorum ama 5 tane yavrum gitti elden ne gelir kan pihtilasmasinda evet diger topikte arkadalarim var kullanmalarina ragmen kayiplar yasayabiliyorlar allah yasatmasin kimseye ben pco icin igne kullanmiycam cnm kan sekerimin yüksek olmasina bagli bu kistler onun icin seker ilaci kullanicam 2 ay boyunca sonra korunmayi birakicam doktorum sansimin yüksek oldugunu söylüyor hayirlisi bakalim ins

canım ne güzel sağlıklı iki tane çocuğun var onlar için dayanacaksın ve sabırla üçüncüyü bekleyeceksin.çok üzülme canım üzülerek kendini yıpratma..burada hep beraber sabırla bebişlerimizi bekliycez birbirimize güzel haberlerimizi vericez.benimde 2 ayım hamiş kalabilmek için kaldı bekliyorum bakalım:)ahmı aldım falan diyede düşünme olurmu herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…