merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun..16 temmuzdaki kürtajımdan beri bu konuyu takip ediyorum ve inanın bende yalnız olmadığımı anladım..yaşamamış insanlar bu duyguyu bilmiyorlar çünkü.bizi ancak biz anlarız.benimde bebişim kalbi durup karnımda öldü.kabullenemedim bende önce kürtaj bana çok kötü geliyordu.benim neden başıma böyle bişey geldi dedim ama oldu işte.kürtajımdan sonra panik atağımda depreşti tekrar oysa hamileyken bişeyim yoktu çok iyiydim çok mutluydum ilk bebeğimdi ama gitti.burda yazılanları okuyarak atlattım gerçekten sonunda da üye oldum ve yaşadıklarımı yazmak istedim..tedavimim bitmesine 2 ay var ve hergün takvime bakıp gün sayıyorum.inşallah hayırlısı ile bu beklediğimizzamanlar su gibi geçer ve bizde bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız...allah hepimize sabır versin...
bize sonucu bildir canım........
bu arada filizim senin hamilelik haberine o kadar çok sevinmiştimki son sayfalara geldiğimde inan yıkıldım allah sabır versin canım inşallah bi dahakini sağlıkla kucağına alırsın:)
slm filizim cnm gecmis olsun beni hatirlarmisin bilmiyorum ben bebebigimi kaybedipte ilk bu topige geldigimde seninle yazismistim seninde bir cocugun oldugunu ayni benim gibi ve bebeklerinin karninda öldügünü yazmistin benimle kaderin ayniydi sonra ben sessizce topigi takip ettim hamile kaldigini yazmistin cok sevindim okudugumda ama inanamiyorumki yine aynisi olmus senin adina inan cok üzüldüm kendimde daha 3 ay öncesi ayni aciyla yikildim seni cok iyi anliyorum rabbim sabir versin cnm onlarin ömrünü yavruna versin cok gecmis olsun bitanem:gitme:
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğimin kalp atışaları 37+5 te durduVe bebeğimi aldılar benden...Aradan 2 ay 10 gün geçti...İnşaallah bundan sonra her şey bizim için daha güzel olur...Ben sezaryan olduğum için en erken Eylül ayında korunmayı bırakabiliyorum Bende bebeğimi kucaklamak istiyorum arkadaşlar...
öyle cnm hepimizin basina geliyor malesef elimizden bisey gelmiyor ben iyiyim cnm polikistik over oldugum anlasildi (yumurtalik kisti) onun icin bebeklerimin kalbi duruyormus onun tedavisine basliycam allah izin verirse doktor olur diyor ins hayirlisiEvet canım sen ne yapıyorsun şimdi nasılsın?ALLAH'ın takdiri ne yapalım...
cnm allah birdaha yasatmasin ins ikinizede melek suan yine hamile yaklasik 5 aylik galiba onda kan pihtilasmasi var igne kullaniyor ins bu sefer kucagina alacak ins hepimize rabbim saglikli bebekler nasip etsin insmelek76 canim basin saolsuncok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?
Anladım canım hiç olmazsa nedeni belli olmuş geçmiş olsun.;İnşallah kucağına alırsın bebeğini...filizciğim çıktı sonuçlarım mthfr ve PAI heteroziğot yani düşük oranda pıhtılaşma bozukluğum var iğne başlayacak dr um...
Polikistik overde yumurtlama olmuyor diye biliyordum ben.Sendemi iğne fln kullanıcaksın.Geçmiş olsun canım..öyle cnm hepimizin basina geliyor malesef elimizden bisey gelmiyor ben iyiyim cnm polikistik over oldugum anlasildi (yumurtalik kisti) onun icin bebeklerimin kalbi duruyormus onun tedavisine basliycam allah izin verirse doktor olur diyor ins hayirlisi
Bu kan pıhtılaşmasında bazen iğnelerde işe yaramayabiliyormuş arkadaşlar öyle mi?cnm allah birdaha yasatmasin ins ikinizede melek suan yine hamile yaklasik 5 aylik galiba onda kan pihtilasmasi var igne kullaniyor ins bu sefer kucagina alacak ins hepimize rabbim saglikli bebekler nasip etsin ins
cnm merhaba polikistik over de hamile kalamama belirtileri bas sirada bende sadece bebeklerim kalbinin durmasina yol aciyormuski ben zaten allahima sükürler olsun korunmayi biraktigim an 1 ay sonra kalabiliyorum ama 5 tane yavrum gitti elden ne gelir kan pihtilasmasinda evet diger topikte arkadalarim var kullanmalarina ragmen kayiplar yasayabiliyorlar allah yasatmasin kimseye ben pco icin igne kullanmiycam cnm kan sekerimin yüksek olmasina bagli bu kistler onun icin seker ilaci kullanicam 2 ay boyunca sonra korunmayi birakicam doktorum sansimin yüksek oldugunu söylüyor hayirlisi bakalim ins
Anladım canım hiç olmazsa nedeni belli olmuş geçmiş olsun.;İnşallah kucağına alırsın bebeğini...
Polikistik overde yumurtlama olmuyor diye biliyordum ben.Sendemi iğne fln kullanıcaksın.Geçmiş olsun canım..
Bu kan pıhtılaşmasında bazen iğnelerde işe yaramayabiliyormuş arkadaşlar öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?