Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

merhaba cnm öncelikle gecmis olsun rabbim birdaha yasatmasin benimle kaderin benziyor cnm seni cok iyi anliyorum benimde saglikli bir oglum var allahim bagislarsa 5 defada senin gibi kaybim var ama benimkiler 7,8 hafta aralarinda kalpleri durdu bitanesi kendiliginden düstü simdi yeni bi tedaviyle allah izin verirse basliycam 2 ay sonra, bende aspirin kullanmistim sonuncu hamileligimde kan pihtilasmasi var denildi ama 24 eylülde kaybettim bebegimi senin acindan dahada zor hamilelik ne kadar ilerlerse insan okadarda alisiyordur rabbim kaybettigin yavrularinin ömrünü diger yavrularina versin birdaha yasatmasin cnm yinede tekrar denemeden iyi bir incelemeden gec derim ben cünkü olan bize oluyor bende bu durumum yeni fark edildi kimbilir nezamandir vardi ? rabbim yardimcin olsun

bende allahın izninle tekrar hamile kalmak istiyorum.
benimde 2gün önce 11haftalık bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj oldum.
çok üzgünüm arkadaşlar.

melek76 canim basin saolsun cok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?

golge benim de 23 haftalikken kalbi durdu ve otopsi ve diger gen testleri sonucunda hic bir sorun olmadigi goruldu, maalesef hic nedensiz yere durmus kalbi.

ıforev başın sağolsun canım.Bu nedensizlikte çok kötü...Senin rahiminde yapışma oluyormu..

arkadaslar insan başına gelmeden anlamıyor..benimde 8 haftalık bebeğim karnımda öldüğünden kürtaj oldum..insan çok büyük yıkım yaşıyor..allahın takdiri tabi sonuçta..10 kasında kürtaj olduğumda doktor bana tekrar deneyin demişti bende aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğumu söylemiştim ve o da bana korkunun ecele faydası yok dedi...bende tekrardan düşünüyorum, çalışmalara başladık bakalım ne olacak ..inşallah hayırlısıyla olur ve sağ salim kucağıma alırım ..allahım tüm isteyenlere versin..o güzel ve anlamlı duyguyu herkeze yaşatsın..

arkadaşlar bende 3 kürtaj oldum.genetiğimiz temiz.kan pıhtılaşma testinde heterezigot çıktı.

tüp bebek yapmaya karar vermiştim görüşmeye gittik aama goktor bi kere daha denememizi tavsiye etti.çok korkuyorum...

4. gebelikte iğne kullanılacak.önümüzdeki ay düşünüyoruz.sizlerin verdiği teselliyi kimse veremiyo.sonuçta kader arkadışıyız hepimiz.neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.geçmeyen bi acı.allah hepimizin yardımcısı olsun.desteklerinize çok ihtiyacım var. tabi ki elimden geldiğincede yardım olmaya....

yeni gelen arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıyı...
cicek canım bendede heteroziğotluk var benimde 2 kürtajım var , bir kezde iğne ile deneyip olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum canım...inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falnda allahın izniyle busefer alırız meleklerimizi kucağımıza ...

arkadaşlar yardımınızı beklıyorum agustos ayında 3 aylık bebegım karnımda öldü.ölüm sebebi kromozom anomalisi cıktı.bende polikistlik over görünümü vardı kürtaj olunca bu kistlerde gitmiş oluyor mu.yada polikistlik overı olupta tedavı olmadan hamile kalanınız var mı.tekrar hamile kalmak istiyorum 3 denememiz hala gelen giden yok.doktorumdan memnunum ama gıtmekten cok korkuyorum cunku cok acık sozlu kotu bısey solıcek dıye korkuyorum.kafayı yicem en sonunda düşün düşün.

canım çok teşekkür ederim. diğer topikten biliorum seni. sen ne zaman düşünüosun.benim aklıma iğneler de takılıo.gebeklik olur olmaz mı vurulacaz yoksa kalp atımı başlayınca mı.benim doktorlarım kalbi atmaya başladıktan sonra dedi.senin doktorun ne diyor.
senle durumumuz aynı. takp edelim birbirirmizi lütfeen.yalnız geçirmeyelim canım
:teselli:

çok geçmiş olsun canım.senin bi tane kürtajın var galiba.testlerini yaptırdın mı canım

Canım benimki normal olan yapışma gibi olmuyor zaten ilk kürtajdan sonra oldu ilk kez kan içerde birikio,adet kanı..2.kürtajımdan sonrada oldu cumartesi gittim kanülle açtı doktor ve spiral taktı biraz dinlensin diyee..
Rahim filmini anestezili çektirirsin canım doktor isterse korkma...

Selam kızlar ben 22 haftalık hamıleyım. DÜn ıŞten geldım, havada soĞuktu bırden ÜŞÜdÜm, bır Şey farkettım ÜŞÜdÜĞÜmde sol karnım gerı Çekıldı, saĞ karnımda kÜtÜk gıbı Şekıl vardı her halde bebektı. BebeĞıme bırŞey olmuŞmudur. Korkuyorumda. ılk bebeĞımı 19 haftalıkken kaybettım. Korkularım ıyıce arttı. Sızdede ÜŞÜrken bÖyle oluyormu . Cevap verın kızlar ..

çok geçmiş olsun arkadaşım...polikistik overle kürtajın alakası yok...yani gitmiş olmuyor...kistlerlede hamile kalabilisrin ama senin durumun farklı kromozom anomalin varmış...bence tüp bebek denemen çok mantıklı olur pgd diye bir yöntem var onuda yaptırmanı tavsiye ederim...sağlıklı hücreler tarnsfer ediliyor bu işlemden sonra sana...o şekilde şansını arttırmış olursun...

evet bende seni biliyorum çiçekciğim diğer topikten...canım ben dr abağlıyım ne zaman düşün derse o zaman düşüneceğim...iğne konusunu haftaya gideceğim histeroskopi için ozaman konuşacağız ne zaman başlar ne yapar bilemiyorum...sende haberdar et durumundan canım...allah yardımcımız olsun hepimizin...sen bıraktın mı korunmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…