merhaba cnm öncelikle gecmis olsun rabbim birdaha yasatmasin benimle kaderin benziyor cnm seni cok iyi anliyorum benimde saglikli bir oglum var allahim bagislarsa 5 defada senin gibi kaybim var ama benimkiler 7,8 hafta aralarinda kalpleri durdu bitanesi kendiliginden düstü simdi yeni bi tedaviyle allah izin verirse basliycam 2 ay sonra, bende aspirin kullanmistim sonuncu hamileligimde kan pihtilasmasi var denildi ama 24 eylülde kaybettim bebegimi senin acindan dahada zor hamilelik ne kadar ilerlerse insan okadarda alisiyordur rabbim kaybettigin yavrularinin ömrünü diger yavrularina versin birdaha yasatmasin cnm yinede tekrar denemeden iyi bir incelemeden gec derim ben cünkü olan bize oluyor bende bu durumum yeni fark edildi kimbilir nezamandir vardi ? rabbim yardimcin olsunbende içimi dokmek istiyorum kizlar size bizi bizden iyi anlayan olmaz sanirim. 2 tane saglikli bebegim dogdu. ve 3. cuyu yapmak istedgimde ard arda 5 defa karnimda öldu meleklerim en sonuncusuda 22 haftalik carsamba gunu dogum yaptim ailecek drama donsutu artik cenaze evi gibi oldu allahim bu yasadikalrim kabusmu diyorumdr bebek aspirini vermsiti bu sefer oda cozum olmadi herseyi iyi giderken kut diye duruyo kalbi ne dusunucemi sasirdim takdr ilahimi; dr larin ihmalimi; birinin ahinimi aldim diyorum cok uzgunum ama kizlarim ve ailem içn mecbur yiyor iciyorum hiç bisy umrumda degil cok kotuyum bu aciyi yasamayan bilemez! rabbim kimseye aysatmasin acisi tarifsz ama mecbur hayata devam edicez...
melek76 canim basin saolsuncok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?
İforev başın sağolsun canım.Bu nedensizlikte çok kötü...Senin rahiminde yapışma oluyormu..[/QUOTE
filizim bilmiyorum, bu ay denedik bakalim hamilelik olur mu olmaz mi ona gore doktora gidecegim, cunku dogum ve kurtaj ardindan reglim cok cok az oluyor ,kaygilaniyorum ben de.Yapisma olunca ne olur acaba fikrin var mi?
İforev başın sağolsun canım.Bu nedensizlikte çok kötü...Senin rahiminde yapışma oluyormu..[/QUOTE
filizim bilmiyorum, bu ay denedik bakalim hamilelik olur mu olmaz mi ona gore doktora gidecegim, cunku dogum ve kurtaj ardindan reglim cok cok az oluyor ,kaygilaniyorum ben de.Yapisma olunca ne olur acaba fikrin var mi?
Canım yapışma olunca az adet görüyorsun ya da hiç görmüyorsun bende oldu işte 2 sefer.Gerçi benimki yapışmayada benzemiyor.:Çocuğu bekleme canım git bence bir kontrole...
yeni gelen arkadaşlarım hepinize çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın böyle acıyı...
cicek canım bendede heteroziğotluk var benimde 2 kürtajım var , bir kezde iğne ile deneyip olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum canım...inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe falnda allahın izniyle busefer alırız meleklerimizi kucağımıza ...
arkadaslar insan başına gelmeden anlamıyor..benimde 8 haftalık bebeğim karnımda öldüğünden kürtaj oldum..insan çok büyük yıkım yaşıyor..allahın takdiri tabi sonuçta..10 kasında kürtaj olduğumda doktor bana tekrar deneyin demişti bende aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korktuğumu söylemiştim ve o da bana korkunun ecele faydası yok dedi...bende tekrardan düşünüyorum, çalışmalara başladık bakalım ne olacak ..inşallah hayırlısıyla olur ve sağ salim kucağıma alırım ..allahım tüm isteyenlere versin..o güzel ve anlamlı duyguyu herkeze yaşatsın..
Canım yapışma olunca az adet görüyorsun ya da hiç görmüyorsun bende oldu işte 2 sefer.Gerçi benimki yapışmayada benzemiyor.:Çocuğu bekleme canım git bence bir kontrole...
Ben birazda korkuyorum rahim filmi falan cekerler simdi diye, agrili falan diye duydum da o yuzden de geciktiriyorum biraz, aslinda beklemeyip gitmek lazim haklisin.
Ama senin hamileligini engellememis en azindan degil mi.
Sen 2. hamilelikten sonra daha iyisin simdi degil mi??
arkadaşlar yardımınızı beklıyorum agustos ayında 3 aylık bebegım karnımda öldü.ölüm sebebi kromozom anomalisi cıktı.bende polikistlik over görünümü vardı kürtaj olunca bu kistlerde gitmiş oluyor mu.yada polikistlik overı olupta tedavı olmadan hamile kalanınız var mı.tekrar hamile kalmak istiyorum 3 denememiz hala gelen giden yok.doktorumdan memnunum ama gıtmekten cok korkuyorum cunku cok acık sozlu kotu bısey solıcek dıye korkuyorum.kafayı yicem en sonunda düşün düşün.
canım çok teşekkür ederim. diğer topikten biliorum seni. sen ne zaman düşünüosun.benim aklıma iğneler de takılıo.gebeklik olur olmaz mı vurulacaz yoksa kalp atımı başlayınca mı.benim doktorlarım kalbi atmaya başladıktan sonra dedi.senin doktorun ne diyor.
senle durumumuz aynı. takp edelim birbirirmizi lütfeen.yalnız geçirmeyelim canım
:teselli:
Ben birazda korkuyorum rahim filmi falan cekerler simdi diye, agrili falan diye duydum da o yuzden de geciktiriyorum biraz, aslinda beklemeyip gitmek lazim haklisin.
Ama senin hamileligini engellememis en azindan degil mi.
Sen 2. hamilelikten sonra daha iyisin simdi degil mi??
canım bencede anestezi altında çektir rahim filmini...dayanılamıyacak bir acı değil ama ne gerek var psikolojini bozmaya....
canım bencede anestezi altında çektir rahim filmini...dayanılamıyacak bir acı değil ama ne gerek var psikolojini bozmaya....
kizlar tesekkurler fikirleriniz ve tavsiyeleriniz, 10 gun daha bekleyip sonra gideyim ,ilk adetten sonra.
Valla bu kadar ugrasiyoruz,doktor , stres insallah Allah hepimize saglikli bebekler versin.
kizlar tesekkurler fikirleriniz ve tavsiyeleriniz, 10 gun daha bekleyip sonra gideyim ,ilk adetten sonra.
Valla bu kadar ugrasiyoruz,doktor , stres insallah Allah hepimize saglikli bebekler versin.
amin canım rabbim isteyen herkese tattırsın anne baba olmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?