Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

yanıtın için teşekkür ederim ama daha ilk kaybım onun için hemen tüp bebek denemesine girmek istemiyorum.çünkü sorun bende degıl bebekteydi oda tesadüfen cıkıyomus birde calıstıgım yerde kimyasal maddeler vardı ondan da şüpheleniyorum.allah bir daha yaşatmasın artık bi çocuğum olsun istiyorum çünküüü hep dua ediyorum geçen seneyi hatırlamıyorum resmen çok acı çektim cvs kan testlerii rabbim bir daha yaşatmasınnn...teşeküüürler...

yok canım ocak ayında bırakıyorum.10 unda adet imi bekliyorum.bakalım hayırlısı.canım ya histeroskopi yapılmadı bana gerek yok dedi.gerek var mı acaba.ne duysam kafam karışıo.haberdar et canım.gelişmelerini bekliyorum

çiçeğim...banada gerek yok dedi gittiğim prof ama ben hocam yaparsak içim rahatlar dedim..tamam yapalım ozaman dedi sağolsun...çünkü rahim filminde bazı şeyler çıkmayabiliyormuş,küçük myom polip gibi...onun için yaptırmak istedim canım...

anladım canımcım,hadi inşallahhhh terteeeeeeeeeemiz çıkar.sonrada bebiş :ecrin_bebek:
haber ver bizede.

merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..yandımm yandımm sanki...aynı durumda olan herkese allahım sabır versin..sonrada sağlıklı bi bebiş tabi..dr. 2 ay korunman yeterli dedi ama aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum..

geçmiş olsun eylem.2. yi düşünmeden zamnında varken gerekli testleri yaptırmanda fayda var canım.bize doktorlar istemedi kimsede akıl vermedi.ancak 3. düşükte yaptık testleri.keşke 1. de yapsaydık diorum. o yüzden düşük yaşayanlara sölüorum.

melek76 canim basin saolsun cok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?

Sağol canım Gerçekten çok üzücü ...Canım sana da geçmiş olsun , umarım son olur ve bir daha böyle bir acı yaşaöazsın...
Canım benim bebeğimin kalbi 37+5 da karnımda durdu O zaman araştırıldı fakat bi neden bulunamadı...Sonrasında genetik testler yapıldı...Benim mthfr genimde heterozigotluk bulundu...Bu değer kan pıhtılaşmasının en masum haliymiş...Doktor kadınların yarısında bu değer böyledir dedi...Şu an ben hamileyim canım , doktor gerek yok ama önlem amaçlı olarak iğne ve asprin kullanalım dedş...bebeğimin kalp atışları duyulduğundan beri her gün düşük dozda iğne yapıyorum kendime .Ve her gün 100 mg coraspin kullanıyorum...Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah...Canım mutlaka üniversite hastanesinde tahlillerini yaptır...Bildiğim kadarıyla sebepsiz düşük yaşayan yada kalp atımı duran hamileliklerde iğne tedaviside uygulayabiliyorlar...
Canım her şey gönlünce olsun , en kısa zamanda sağlıklı bebişlerle kucağın dolsun...

eylem,gecmis olsun.
cicek, bir kac kez sorunlu gebelik olmadan test yapiyor mu doktorlar?Bir de hangi testleri yaptirmak gerekiyor?

merhaba arkadaslar benimde ilk gebeligimdi iki bucuk aylikken kalp atisi duyulmadi ve sonuc olarak karnimda oldu ustelikte kanamam olmadan 1 aralik 2009da kurtaj olmak zorunda kaldim cok zor bir durum bu aradada hepniz GECMIS olsun sizleri cok iiiii anliyorum alllah ins en kisa zamanda tekrar nasip eder tekrar bebek dusunuyoruz ama gene basima gelir diye cok korkuyorum...........acaba nekadar zamanda hamile kalinir bileniniz varmi?????

merahaba arkadaslar bende iki bucuk aylik bebegim karnimda oldu ve kanamam olmadan 1 aralik 2009kurtaj oldum ama cok zorrrrrrrr allah kimseye yasatmasin ve tekrar bebk istiyoruz ayni seylerin olmasindan cok korkuyorum allah istiyen herkeze nasip etsin sizlerede coook GECMIS olsun

eylem,gecmis olsun.
cicek, bir kac kez sorunlu gebelik olmadan test yapiyor mu doktorlar?Bir de hangi testleri yaptirmak gerekiyor?

canım aslında yapmıyolar ama bence iste.aslında bunlar hiç gebe kalmadan yapılması gereken testler.ama düşük olunca peşine düşüoruz.kan pıhtılaşması testiyle başlıyabilirsin.bişi varsa bi daha ki gebeliğinde tedavisini uygulasın.

bana bi sürü test yapıldı.tıp fakültesinde yaptırdık.kan pıhtılaşması,şeker,kan sayımı,tiroid,kızamık,toxoplazma... genetik testinide yaptırdık.

bence en önemlisi kan pıhtısı ve genetik testi canım.

canım çok geçmiş olsun.benim de aynı durumdan 3 tane var.iyi düşün diolar öle yapıorum bakalım.kürtajın çok yeniymiş üşütme dikkat et kendini.

cicek8182, tesekkur ederim canim bilgiler icin.Cok faydali oldun.

slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))

hayirli haberlerle dönmen dilegiyle rabbim yardimcin olsun cnm :1hug:

teşekkür ederim çiçek ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum testler bozuk çıkarmış,2 ay kullanıp bırakıcam.ozaman en azından kan pıhtılaşması için olanları mutlaka yaptırıcam.birde burdan tüm arkadaşlara önemli bir bilgi hamileliğinden 1 yıl öncesine kadar sigara içmiş annelerde mutlaka görülüyormuş,ve aspirin kullanmaları gerekiyomuş lütfen gerekli testleri yaptırıp doktorlarına danışsın anneler,kimse üzülmesin

sağol iforev,geçmiş olsun kaderim_55 doktor 2 ay beklemen yeterli dedi.ayrıca benim bildiğim doğum kontrol hapı bırakıldığında 2 katı hormın salgılandığından daha kolay hamile kalınıyor..tabi kısa süre kullanımda..

Arkadaşlar yarın genetik testi yaptırmaya gidicez sadece benden mi kan alacaklar acaba yoksa eşimdendemi alıcaklar?Birde aç gitmemizmi gerekiyor?Yaptıranlar yazabilirmi acaba?

Arkadaşlar yarın genetik testi yaptırmaya gidicez sadece benden mi kan alacaklar acaba yoksa eşimdendemi alıcaklar?Birde aç gitmemizmi gerekiyor?Yaptıranlar yazabilirmi acaba?
canım genetik için hem eşimden hemde benden kan aldılar tok gidebilirsin. her ikinizdeki kromozomlar sayılıp belirleniyor anomali olup olmadığı kolay gelsin umarım temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…