çok geçmiş olsun arkadaşım...polikistik overle kürtajın alakası yok...yani gitmiş olmuyor...kistlerlede hamile kalabilisrin ama senin durumun farklı kromozom anomalin varmış...bence tüp bebek denemen çok mantıklı olur pgd diye bir yöntem var onuda yaptırmanı tavsiye ederim...sağlıklı hücreler tarnsfer ediliyor bu işlemden sonra sana...o şekilde şansını arttırmış olursun...
evet bende seni biliyorum çiçekciğim diğer topikten...canım ben dr abağlıyım ne zaman düşün derse o zaman düşüneceğim...iğne konusunu haftaya gideceğim histeroskopi için ozaman konuşacağız ne zaman başlar ne yapar bilemiyorum...sende haberdar et durumundan canım...allah yardımcımız olsun hepimizin...sen bıraktın mı korunmayı...
yok canım ocak ayında bırakıyorum.10 unda adet imi bekliyorum.bakalım hayırlısı.canım ya histeroskopi yapılmadı bana gerek yok dedi.gerek var mı acaba.ne duysam kafam karışıo.haberdar et canım.gelişmelerini bekliyorum
çiçeğim...banada gerek yok dedi gittiğim prof ama ben hocam yaparsak içim rahatlar dedim..tamam yapalım ozaman dedi sağolsun...çünkü rahim filminde bazı şeyler çıkmayabiliyormuş,küçük myom polip gibi...onun için yaptırmak istedim canım...
anladım canımcım,hadi inşallahhhh terteeeeeeeeeemiz çıkar.sonrada bebiş :ecrin_bebek:
haber ver bizede.
merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..yandımm yandımm sanki...aynı durumda olan herkese allahım sabır versin..sonrada sağlıklı bi bebiş tabi..dr. 2 ay korunman yeterli dedi ama aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum..
melek76 canim basin saolsuncok zucu bi durum benimde 22 haftalikken durdu kalp atislari malesef cok uzucu bi durum. peki sebebini soyledilermi?
geçmiş olsun eylem.2. yi düşünmeden zamnında varken gerekli testleri yaptırmanda fayda var canım.bize doktorlar istemedi kimsede akıl vermedi.ancak 3. düşükte yaptık testleri.keşke 1. de yapsaydık diorum. o yüzden düşük yaşayanlara sölüorum.
eylem,gecmis olsun.
cicek, bir kac kez sorunlu gebelik olmadan test yapiyor mu doktorlar?Bir de hangi testleri yaptirmak gerekiyor?
merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce 8 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim..yandımm yandımm sanki...aynı durumda olan herkese allahım sabır versin..sonrada sağlıklı bi bebiş tabi..dr. 2 ay korunman yeterli dedi ama aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum..
canım aslında yapmıyolar ama bence iste.aslında bunlar hiç gebe kalmadan yapılması gereken testler.ama düşük olunca peşine düşüoruz.kan pıhtılaşması testiyle başlıyabilirsin.bişi varsa bi daha ki gebeliğinde tedavisini uygulasın.
bana bi sürü test yapıldı.tıp fakültesinde yaptırdık.kan pıhtılaşması,şeker,kan sayımı,tiroid,kızamık,toxoplazma... genetik testinide yaptırdık.
bence en önemlisi kan pıhtısı ve genetik testi canım.
hayirli haberlerle dönmen dilegiyle rabbim yardimcin olsun cnm :1hug:slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))
geçmiş olsun eylem.2. yi düşünmeden zamnında varken gerekli testleri yaptırmanda fayda var canım.bize doktorlar istemedi kimsede akıl vermedi.ancak 3. düşükte yaptık testleri.keşke 1. de yapsaydık diorum. o yüzden düşük yaşayanlara sölüorum.
canım genetik için hem eşimden hemde benden kan aldılar tok gidebilirsin. her ikinizdeki kromozomlar sayılıp belirleniyor anomali olup olmadığı kolay gelsin umarım temiz çıkar.Arkadaşlar yarın genetik testi yaptırmaya gidicez sadece benden mi kan alacaklar acaba yoksa eşimdendemi alıcaklar?Birde aç gitmemizmi gerekiyor?Yaptıranlar yazabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?