cicek8182, tesekkur ederim canim bilgiler icin.Cok faydali oldun.
teşekkür ederim çiçek ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum testler bozuk çıkarmış,2 ay kullanıp bırakıcam.ozaman en azından kan pıhtılaşması için olanları mutlaka yaptırıcam.birde burdan tüm arkadaşlara önemli bir bilgi hamileliğinden 1 yıl öncesine kadar sigara içmiş annelerde mutlaka görülüyormuş,ve aspirin kullanmaları gerekiyomuş lütfen gerekli testleri yaptırıp doktorlarına danışsın anneler,kimse üzülmesin
canım genetik için hem eşimden hemde benden kan aldılar tok gidebilirsin. her ikinizdeki kromozomlar sayılıp belirleniyor anomali olup olmadığı kolay gelsin umarım temiz çıkar.
Saol canım sadece benden kan aldılar genetik için.19 martta kromozom analizi yapılacak.Hem bana hem eşime...
meraba canım,genetik için alınan kan zaten kromozom analizi olmuo mu?genetik sonucunda kromozom sayısı ve anomali olup olmadığı çıkıo die biliorum.öle değil mi canım.merak ettim?
cnm ben yaptirmistim burda esinden ve senden aliniyor kan tabi orayla bura farklimidir bilemiyorum hayirlisi olsun insBilmiyorum canım faktör testlerini içeriyormuş bende yeni öğreniyorum...
yasemin ve filizim test sonuclariniz iyi cikar,sorununuz kalmaz umarim bu testelrden sonra.
Sigara tamam kotu bir sey de ote yandan bakiyorum insanlara hamileligi boyunca bile birakmadan devam ediyorlar, turp gibi de bebekleri doguyor, ben vallahi duman olan yere bile yaklasmadim, gozunun icine baktim netice ortada..Isyan etmeyeyim diyorum da bazen zor..
insallah hic birimiz o kötü tecrübelerimizi birdaha yasamayiz ama bizi bebek fikrinden uzaklastiramayacak ins saglikla kucaklayana kadar allah izniyle devam edecegiz rabbim umudlarimizi bosa cikarmasin cnm :Saruboceq:kızlar ben de heyecanla bekliyorum..ara vermeden tekrar deniyoruz..bakalım ne olacak..yine aynı şeyleri yaşama korkusu çok kötü ya..allahım herkesin yardımcısı olsun..
yasemin ve filizim test sonuclariniz iyi cikar,sorununuz kalmaz umarim bu testelrden sonra.
Sigara tamam kotu bir sey de ote yandan bakiyorum insanlara hamileligi boyunca bile birakmadan devam ediyorlar, turp gibi de bebekleri doguyor, ben vallahi duman olan yere bile yaklasmadim, gozunun icine baktim netice ortada..Isyan etmeyeyim diyorum da bazen zor..
merhabalar,
bu konuyu yeni ve tesadüf eseri buldum
bende malesef 2 sefer bu üzücü olayı yaşamak zorunda kaldım
ilk bebegğim tam bugün 1 sene oluyor
ikincisi de geçtiğimiz ramazan kadir gecesi öğrendim
burda sizlerle/acı kader ortaklarımla acımı paylaşmak bana ii gelecek sanırım
tşk ederim iforev
malesef belli değil 2. düşükten sonra bir sürü test yaptik bunlara eşimin ve benim genetik testleri dahil ama malesef hiç bir neden bulunamadı
kendim eski ultrasonlara baktığımda 2 ultrason arası 7 gün geçmesine rağmen yani 6hafta3gün gitmişim
7 hafta 3 gün olması gereken 6hafta 6gün
yani gelişmemiş sağolsun özelhastaneye gitmemize rağmen dr. efendi dikkat etme zahmetinde bulunmamış vs.
adına çok üzüldüm özelliklede 18haftakine tam 3 ayı atlattık derken......
Allah yardımcımız olsun bize de evlatlar nasip eder İnşallah..
evet doktorlar deneyeceksin 3kere 5 kere elbet birinde olacak ama bu ayakkabı denemek değil ki fiziksel ve ruhsal anlamda nasıl mahfolduğumuzu ya görmüyorlar ya umursamıyorlar.
bu bahsettiğin heparin iğnesi nedir, benim dr. hiç bahsetmedi
ve bu kan pıhtılaşması testlerde nasıl yazıyor??
dr. sorun yok dedi o kadar ama pıhtılaşma testi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum
testler elimde en azından kendim bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?