Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

rica ederim eylemcim,sigara içenlerde mi pıhtılaşma çıkıomuş.onu pek anlamadım canım.

canım genetik için hem eşimden hemde benden kan aldılar tok gidebilirsin. her ikinizdeki kromozomlar sayılıp belirleniyor anomali olup olmadığı kolay gelsin umarım temiz çıkar.

Saol canım sadece benden kan aldılar genetik için.19 martta kromozom analizi yapılacak.Hem bana hem eşime...

Saol canım sadece benden kan aldılar genetik için.19 martta kromozom analizi yapılacak.Hem bana hem eşime...

meraba canım,genetik için alınan kan zaten kromozom analizi olmuo mu?genetik sonucunda kromozom sayısı ve anomali olup olmadığı çıkıo die biliorum.öle değil mi canım.merak ettim?

evet gebeliğinde yada gebelikten önce sigara içinlerde daha yüksek oranda görülüyormuş,sigarayı gebelikten 1 yıl önce bırakmak gerekiyomuş ayrıca..sigara erken plesanta yaşlanması yapıp bebek kan akışını bozuyormuş,phtılarda buna dahil tabi..

meraba canım,genetik için alınan kan zaten kromozom analizi olmuo mu?genetik sonucunda kromozom sayısı ve anomali olup olmadığı çıkıo die biliorum.öle değil mi canım.merak ettim?

Bilmiyorum canım faktör testlerini içeriyormuş bende yeni öğreniyorum...

yasemin ve filizim test sonuclariniz iyi cikar,sorununuz kalmaz umarim bu testelrden sonra.
Sigara tamam kotu bir sey de ote yandan bakiyorum insanlara hamileligi boyunca bile birakmadan devam ediyorlar, turp gibi de bebekleri doguyor, ben vallahi duman olan yere bile yaklasmadim, gozunun icine baktim netice ortada..Isyan etmeyeyim diyorum da bazen zor..

evet canım,sigaraya aşerenleri biliorum.bende hamileliklerimin hepsinde sigara dumanlarından bile kaçtım.ama olmayınca olmuo.isyan etmiyelim yinede.

kızlar ben de heyecanla bekliyorum..ara vermeden tekrar deniyoruz..bakalım ne olacak..yine aynı şeyleri yaşama korkusu çok kötü ya..allahım herkesin yardımcısı olsun..

kızlar ben de heyecanla bekliyorum..ara vermeden tekrar deniyoruz..bakalım ne olacak..yine aynı şeyleri yaşama korkusu çok kötü ya..allahım herkesin yardımcısı olsun..
insallah hic birimiz o kötü tecrübelerimizi birdaha yasamayiz ama bizi bebek fikrinden uzaklastiramayacak ins saglikla kucaklayana kadar allah izniyle devam edecegiz rabbim umudlarimizi bosa cikarmasin cnm :Saruboceq:

İnşallah canm saol kimsede sorun olmasın yaaa....

bende ekimin 27 sinde kürtaj olmuştum geçtigimiz ay adet kanamasından sonra ara ara yin damla şeklinde kan geldi doktormu aradım korkma normal dedi ama bn böyle birşey hiç dymadım okumdım da sizdede oldumu arkadaşlar böyle şeyer... ve ocak 3 de adet gördüm şimdi çok tedirginim ya bi sorun varsa diye

merhabalar,
bu konuyu yeni ve tesadüf eseri buldum
bende malesef 2 sefer bu üzücü olayı yaşamak zorunda kaldım
ilk bebegğim tam bugün 1 sene oluyor
ikincisi de geçtiğimiz ramazan kadir gecesi öğrendim
burda sizlerle/acı kader ortaklarımla acımı paylaşmak bana ii gelecek sanırım

Gecmis olsun zelcan, umarim iyi ve ugurlu gelir burasi sana..
Nedeni belli ki bebeklerini kaybetmenin?

tşk ederim iforev
malesef belli değil 2. düşükten sonra bir sürü test yaptik bunlara eşimin ve benim genetik testleri dahil ama malesef hiç bir neden bulunamadı
kendim eski ultrasonlara baktığımda 2 ultrason arası 7 gün geçmesine rağmen yani 6hafta3gün gitmişim
7 hafta 3 gün olması gereken 6hafta 6gün
yani gelişmemiş sağolsun özelhastaneye gitmemize rağmen dr. efendi dikkat etme zahmetinde bulunmamış vs.

canım çok geçmiş olsun ben 3 düşük yaptım ikisinin kalbi 8. haftada durdu diğeri 18 haftada su kesem boşaldı (doktor ihmali yüzünden enfeksiyonumu fark edemedi). düşüğe yönelik tüm tahliller yapıldı fakat birşey çıkmadı genelde ani kalp durmasında pıhtılaşma bozukluğu oluyormuş kanda ama bende böyle bir sorun yok görünüyor doktorlarım önlem amaçlı heparin iğnesi tavsiye ettiler gebelik düşündüğümde bunları kullanıcam. benim sebebi bulunamayan düşük doktorlar deneyeceksin birinde elbet tutacak diyor bakalım. yadıklarını okuyunca yaşadıklarım gözümün önüne geldi bende seninle paylaşmak istedim.

adına çok üzüldüm özelliklede 18haftakine tam 3 ayı atlattık derken......
Allah yardımcımız olsun bize de evlatlar nasip eder ınşallah..

evet doktorlar deneyeceksin 3kere 5 kere elbet birinde olacak ama bu ayakkabı denemek değil ki fiziksel ve ruhsal anlamda nasıl mahfolduğumuzu ya görmüyorlar ya umursamıyorlar.
bu bahsettiğin heparin iğnesi nedir, benim dr. hiç bahsetmedi
ve bu kan pıhtılaşması testlerde nasıl yazıyor??
dr. sorun yok dedi o kadar ama pıhtılaşma testi yapılıp yapılmadığını bilmiyorum
testler elimde en azından kendim bakarım

canım öncelikle çok geçimiş olsun.benimde 3 küratajım var malasef.

kan pıhtılaşması testleri: MTHFR A 1296 , MTHFRC677T ,FV LEİDEN MUTASYON

bunlarda mutasyon yoksa bi çok doktor, tekrarlayan düşüklerde iğne önerio canım.bende hamile olduğumda başlıcam canım.
ne kadar koruncan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…