Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

canım bende senin yazdıklarını görünce senle paylaşmak istedim.senin gibi 3 düşüğüm var canım.bizde allahın izniyle bi daha kine iğnelere başlıcazz.bu ay korunmayı bırakcaz.ama hastalanmayı bekliorum canım.allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar
bende kasım ayının 10 unda normal doğumla karnımda kordon dolanması sonucu ölen bebeğimi doğurdum inanın sizleri o kadar iyi anlıyorum ki doğumuna 1 hafta kalmıştı bebeğimin ama takdiri ilahi olmadı kontrollerine sık sık gidiyordum ölümünden 6 gün önce gittim kontrolünü yaptırdım hiçbirşeyi yoktu ve 6 gün sonra gidince 3 gündür bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim karnım kocamandı bebeğim tam 4 kiloydu neden oynamadığı zaman gitmedin diye soruyorlardı ama benim bebeğim öyle insanların dediği gibi günde 10 defa oynayan bebek değildi sadece karnı acıkınca oynardı ve ben bişeyler yeyince birdaha oynamazdı birde benim gaz problemim vardı oda sanki karnımda bebek oynuyormuş gibi olurdu

arkadaşlar bilmiyorum yene bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum zamanla geçermi bu korkularım zamanla alışırmıyım aynı şeyler başıma birdaha gelirmi.....

sağol canım sanada
hemen bakıcam teslterime dr. hiç iğneden filan bahsetmedi :uhm:!!!!! bu ay korunmadık (dr tavsiyesi ğzerine) ama açıkcası pek beraberde olamadık. ben köye gittim bir hafta kaldım geldiğimden beri gribim boğazlarım intihaplanmış pek işimiz olmadı anlıcan şimdi daha iyiyim ama yumurtlama dönemi de geçti yani 0-0 elde var 0
inşallah yakın zamanda tekrar hamile kalırsın, iğne başlicam dedin ozaman bu tabi dr. tavsiyesi üzerinedir değilmi? sende pıhtılaşma yok o zaman sanırım dimi?

Son düzenleme:

canım sende önümüzdeki ay 1-0 olursun inşallah.beraber oluruz bakarsın regl in ne zaman canım.
bende heterezigot var.kan pıhtılaşmasında pek önemli diilmiş.homozigot daha ileri seviyesi oluo.ama doktor iğne başlıcaz dedi.şimdilikte günde bi tane coraspin ve folbiol içiorum .allahtan hayırlıısı. regl ini yaz canım bakalım aynı zamna denk gelces mi :1hug:

inşallah bu ayı beraber 1-0 kapatırız benim regl tarihim ayın18-20 olması lazım
biraz düzensizleşti son kürtajdan sonra bide biraz kan mı bişey kalmış tekrar aldılar ama narkoz olmadan (canım çıktı) şimdiye kadar 30-31-32 günde geldi eskiden 28 dedimi hemen gelirdi artık karambole :)

Sevgili aslı, başın sağolsun.Bundan sonraki gebeliğinde aynı şeyi yaşama ihtimalin çok çok düşük. Sen doğal yolla gebe kalabilen şansıl anne adaylarından birisin galiba. Sana üzülme demiyeceğim. Ben de 3 meleğimi kaybettim. Bunu yaşayan bilir. Önce biraz zaman geçsin izin ver. Bedenen toparlan. Kendine bir şans daha vermek için önce iyice toparlan.Sonra da yeni bebiş için çalış. O sana arkadaş olacak ilaç olacak canım.

ianşallaaah canım.benimde hiç geçikme ve hamile kalma sorunum yok ama bu ay bi prob var gibi.bugün olmam lazımdı.belirtide yok.olcakmişim gibi değil.
korunmayı bırakcaz ya kafaya taktım.adetim geçikcek galiba soğan suyu içmeye başladım sabah.
sende zamanında olursun inşallah takipdeyiz oke

arkadaşlar bilmiyorum yene bebek düşünüyorum ama çok korkuyorum zamanla geçermi bu korkularım zamanla alışırmıyım aynı şeyler başıma birdaha gelirmi.....

aslıcım , çok çok geçmiş olsun.allah kolaylık versin canım.kendini çabucak toparlamaya çalış.bizlerde yanındayız.

@ çiçek8182 : bu iyi haber olabilir mi? sen geçtiğimiz ay korunmadın dimi test yapmayı düşünmüyormusun? kimbilir

@aslihan_gurun: geçmiş olsun ama hani derler ya korkunun ecele faydası yok,
herşeyin hayırlısı, Allahım inşallah bu kez yüzünüzü güldürür olumlu olmaya çalış
tekrar olurmu demişsin : Takdiri ılahi cenaballah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimize
ama sen nekadar pozitif olursan okadar çok pozitiflik sana geri döner

canım bend e 32. haftada kaybettim bebğimi ama benim pleanta ayrılması an,den yitirdim oğlumu. ben sezeryan oldum benim önümde uzun şşeyler var. neden olduğunun araştırılması. varsa tedavisi, sezeryan olduğu için hamile klam süreci uzuyo flan filan. 40. gün oldu ve çok üzgünüm ben hala kendim gelebilmiş değilim.

ama sana umut olsun diye yazıyorum senin kordon dolanması sebebi olmayan bişey bence sen yinede gider sorarsın doktora ve normal doğum yapmışsın şanslısın. benim bi arkadaşım geçen yıl aynı sebepten 5,5 aylık bebeğini kaybetti şimdi 6 aylık hamileymiş yani yaklaşık 5- 6 ay sonra hamile kalmış. inşallah senin d eolur. umarım da bi problem yaşamazsın.

sağolun arkadaşlar çok teşekkür ediyorum desteğiniz için sizlerinde yazılarınızı okudum sizlerde çok üzücü olaylar yaşamışsınız dilarim Rabbim sizlerede yardımcı olur çok zor sizleride çok çok iyi anlıyorum bende herzaman sizlerin yanında olacağım

benim 3 düşüğüm oldu sebebi bulunamadı bana yapılan pıhtılaşma testleri faktör5, protrombin faktör 2 gen, MTHFR677, proteinC, proteinS, Anti Trombin3 ,Aktive ProteinC rezistansı pıhtılaşma için bana bunlara bakıldı birşey çıkmadı fakat doktorum önlem amaçlı 0.4 iğneyi hamile kalmayı düşündüğüm ay vurulmamı istedi.bakalım işe yarayacak mı?

Allah sabır versin 3tane... hani derler ya eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar gerçekten de öyle. misal ben okurken neler yaşadığını anlayabiliyorum acını üzüntünü kinini ama başkasına söyleyince; aman daha gençsiniz!!!! Allah yine verir boşver üzülme!!!
duymazdan gelip geçiştiriyordum birden aklıma geldide canım sıkıldı :çok üzgünüm:

neyse, bende Protrombin zamanı 12 olarak belirtiyor normali 11
ila 14 müş (öbür yazdığın testler yok sonuçlarımda)
ozaman pıhtılaşma sorunu yok sanırım dimi?
siz ne zaman düşünüyorsunuz tekrar hamileliği? kaç haftalıklardı bebeklerin?
o bahsettiğin iğne yazmış olduğum iğneden mi?
biraz soru yağmuru gibi oldu ama :)

yok canım geçen ay korunduk.bu ay korunmayı bırakıcaz allahın izniyle. ama hastalanmam lazım önce

önümüzdeki ay inşallah ozaman adetin kaç günde bir geliyor çok uzun olmasa bari

günaydın hepinize kızlar ...ben geldim herşey yolunda şükür...1-2 aya kadar tekrar denemeler başlayacak :)))

günaydın

benimde kürtajdan sonra günlerim şaşırdı eskiden her 28 günde idi
şimdi 30-31-33 bakalım bu ay kaç gün olacak

günaydın.. benim iki tanesi 8 hafta diğeri 18 haftalıktı. benim de testlerde birşey çıkmadı 0.4 cleaxan iğne verecek doktorum kanı sulandırıyormuş önlem amaçlı birde histeroskopi olmamı söyledi sen oldun mu? rahim içine bakmak içn. bu arada şu histeroskopiden sonra gebeliği düşünüyorum bir şey çıkmazsa şubat mart...gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…