günaydın.. benim iki tanesi 8 hafta diğeri 18 haftalıktı. benim de testlerde birşey çıkmadı 0.4 cleaxan iğne verecek doktorum kanı sulandırıyormuş önlem amaçlı birde histeroskopi olmamı söyledi sen oldun mu? rahim içine bakmak içn.
ya nasıl geçti çok korkuyorum ben risklerini okuyorum internetten endişeleniyorum birde kaça oldun? umarım sende bir sorun çıkmamıştır?dilaycığım ben bu perşembe oldum histeroskopimi...mutlaka ol canım ...
ya nasıl geçti çok korkuyorum ben risklerini okuyorum internetten endişeleniyorum birde kaça oldun? umarım sende bir sorun çıkmamıştır?
banada prof. Tarık aksu yapacak ama yinede endişeliyim daha önce rahim filmi çektirmiştim yinede istedi kendi özel hastanesinde olacağım paralı olarak acaba para almak için mi istedi yoksa gerçekten ihtiyaç gördüğü için mi içimde bir şüphe var. bugün başka bir doktora daha gideceğim...canım öncelikle güvenli ellerde olduktan sonra sorun yok...ben hacettepede oldum prof dr lütfü önder oğlu yaptı, uyutuluyosun onun için hiç birşey hissetmiyosun...5 kuruş para ödemedim ne hocaya nede hastaneye...özel hastasıyım hocanın...devlet memuruyum onun için hastaneye ödemedik.küçük bir septum vardı onu kestik dedi hocam onun dışında hiç bir sorun olmadığını söyledi...martta özgürsünüz dedi...iyikide yaptırdım içim çok rahatladı...
banada prof. Tarık aksu yapacak ama yinede endişeliyim daha önce rahim filmi çektirmiştim yinede istedi kendi özel hastanesinde olacağım paralı olarak acaba para almak için mi istedi yoksa gerçekten ihtiyaç gördüğü için mi içimde bir şüphe var. bugün başka bir doktora daha gideceğim...
günaydın.. benim iki tanesi 8 hafta diğeri 18 haftalıktı. benim de testlerde birşey çıkmadı 0.4 cleaxan iğne verecek doktorum kanı sulandırıyormuş önlem amaçlı birde histeroskopi olmamı söyledi sen oldun mu? rahim içine bakmak içn. bu arada şu histeroskopiden sonra gebeliği düşünüyorum bir şey çıkmazsa şubat mart...gibi.
merhabalar aranıza yeni katıldım rastgele buldum siteyi bende geçen ay 8haftalık bebegimi kaybettim kalbi durmuş göremedi dr.lar kürtajla aldılar malesef yazılarınızı göz yaşları içinde okudum insan kendini tam hazır hissederken kaybediyo cok kötü... .üzüldüm ama yapacak bişey yok şimdi ilk adetimi gördüm 32gün sonra.. tekrar hamile olmak istiyorum dr iki ay korun dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinde
9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. ardından 3 ay korundum. 2 aydır bekliyoruz henüz gelen yok : ) bu 3. ay haydi hayırlısı : )
merhabalar aranıza yeni katıldım rastgele buldum siteyi bende geçen ay 8haftalık bebegimi kaybettim kalbi durmuş göremedi dr.lar kürtajla aldılar malesef yazılarınızı göz yaşları içinde okudum insan kendini tam hazır hissederken kaybediyo cok kötü... .üzüldüm ama yapacak bişey yok şimdi ilk adetimi gördüm 32gün sonra.. tekrar hamile olmak istiyorum dr iki ay korun dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinde
günaydınlar hepinize kader arkadaşlarım :))) nasılsınız bakalım buğün....
günaydın canımcım. ben iyi değilim adet olamadım yaaaabu ay korunmayı bırakcaktık biliosun ama stresten gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio
çiçekciğim belki meleğin seninledir...eminmisin hamile olmadığına...kaç günün geçti...
canım bende 1 ay öncesine kadar 2010 haziran anneleri formundaydım.ama kısmet işte.benimde 9 haftalıkken kalbi durmuş bebğimin.2 hafta kadar karnımda ölü taşımışım onu.ikili teste gittiğimizde öğrendik.hiçbir belirtiside olmadı.bende ilk zamanlarda yıkılmıştım sürekli ağlıyordum senin gibi.ama daha sonra düşündümki elden gelen bişey yok.verende ALLAH alanda.üzülerek sadece kendimi yıpratıyorum.şimdi ilk adetimi bekliyorum sabırsızlıkla.2.adetten sonrada tekrar çalışmalara başlayacağız.Rabbim inşallah tez zamanda 2.bebeklerimize kavuşturur.ama bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh....
test yaptım canım.negatif.3 gün geçti.söksün die dün bişiler yaptım ama bugün devam etmedim.dediğin gibi bişi varsa.ama varsada testte şimdiye çıkması gerekmezmiydi.yasemin ben iyice karıştım .yumurtlama dönemimi hesaplıcam derken geçikceğini hiç düşnmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?