Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

dilaycığım ben bu perşembe oldum histeroskopimi...mutlaka ol canım ...

ya nasıl geçti çok korkuyorum ben risklerini okuyorum internetten endişeleniyorum birde kaça oldun? umarım sende bir sorun çıkmamıştır?

canım öncelikle güvenli ellerde olduktan sonra sorun yok...ben hacettepede oldum prof dr lütfü önder oğlu yaptı, uyutuluyosun onun için hiç birşey hissetmiyosun...5 kuruş para ödemedim ne hocaya nede hastaneye...özel hastasıyım hocanın...devlet memuruyum onun için hastaneye ödemedik.küçük bir septum vardı onu kestik dedi hocam onun dışında hiç bir sorun olmadığını söyledi...martta özgürsünüz dedi...iyikide yaptırdım içim çok rahatladı...

banada prof. Tarık aksu yapacak ama yinede endişeliyim daha önce rahim filmi çektirmiştim yinede istedi kendi özel hastanesinde olacağım paralı olarak acaba para almak için mi istedi yoksa gerçekten ihtiyaç gördüğü için mi içimde bir şüphe var. bugün başka bir doktora daha gideceğim...

canım banada yapılmıştı rahim filmi ama bu septum orada çıkmamıştı, hatat lütfü bey çok gerek yok dedi bana yapmak için ama ben ısrar ettim yapılsın diye, çünkü rahim filminde bazı yapışıklık myom septum falan çıkmayabiliyormuş ve bendede öyle oldu...rahim filmim çok güzel çıkmıştı...sen bilirsin , araştır iyice ona göre karar ver...ama bir sitede okumuştum avrupada tüp bebek öncesi histeroskopi yaptırmak zorunluymuş...

tam adı o mu bilmiyorum ama evet bir rahim röntgeni çekildim önce bir sıvı salıyorlar (alttan) kanallar açık mı herhangi bir parça vs. varmı diye Allaha şükür temiz çıktı
ama çok acı çektim bence biraz gereksiz gibi geldi tüpler tıkalı olsa zaten hamile kalamazdım bende muayanehanesine gidiyorum 600 lira bayıldım geldim
150 muayene+ 450 o test için
o iğneyi hamile kaldıktan sonra mı kullanacaksın yoksa öncesinde mi?????????
ya benim dr. neden bundan hiç bahsetmedi !!!!!!!
bir kaç ayda hemen hemen 2000 lira verdik. buna kürtajda dahil
sırf kürtaj 750 tl aslında istese hastanede yapabilirdi ama para lazımdı herhal
insan napcanı şaşırıyor kendini kullanılmış enayi gibi hissediyor
sonuçları verdi şimdi bu bize demesin mi hamile kalınca tekrar gel, şaşırdık
öncesinde atıp tutuyordu şöyle yapıcaz böyle yapıcaz siz merak etmeyin
sonra tıssssss
hiç bir önleme amaçlı hap iğne hiçbirşey vermedi
biz bu ay işte çalışmalara başladık , hayırlısı hepimiz için

9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. ardından 3 ay korundum. 2 aydır bekliyoruz henüz gelen yok : ) bu 3. ay haydi hayırlısı : )

merhabalar aranıza yeni katıldım rastgele buldum siteyi bende geçen ay 8haftalık bebegimi kaybettim kalbi durmuş göremedi dr.lar kürtajla aldılar malesef yazılarınızı göz yaşları içinde okudum insan kendini tam hazır hissederken kaybediyo cok kötü... .üzüldüm ama yapacak bişey yok şimdi ilk adetimi gördüm 32gün sonra.. tekrar hamile olmak istiyorum dr iki ay korun dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinde

canım hoşgeldin iiyiki geldin.burda ki arkadaşlar sağolsunlar hertürlü desteği veriolar.acını çok iyi anlıorum.benim 3 defa aynı şey oldu.haline şükret.gerekli testlerini yaptır canım.bi daha aynı şeyi yaşamamk için.burda ki herkes tecrübeli ve bilgi sahibi canım.çekinmeden sor.çok geçmiş olsun

9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar. ardından 3 ay korundum. 2 aydır bekliyoruz henüz gelen yok : ) bu 3. ay haydi hayırlısı : )

çok geçmiş olsun arkadaşım, rabbim bir daha yaşatmasın..inşallah tez zamanda müjdeli haberi paylaşırsın bizlerle :)

semacığım hoşgeldin aramıza...çok geçmiş olsun arkadaşım...burda en iyi biz anlıyoruz birbirimizi, hepimiz aynı yada benzer acılardan geçtik.bak adetini görmüşsün ne güzel allah hayırlısını versin arkadaşım hakkımızda...

günaydınlar hepinize kader arkadaşlarım :))) nasılsınız bakalım buğün....

günaydın canımcım. ben iyi değilim adet olamadım yaaaa bu ay korunmayı bırakcaktık biliosun ama stresten gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiio

çiçekciğim belki meleğin seninledir...eminmisin hamile olmadığına...kaç günün geçti...

çiçekciğim belki meleğin seninledir...eminmisin hamile olmadığına...kaç günün geçti...

test yaptım canım.negatif.3 gün geçti.söksün die dün bişiler yaptım ama bugün devam etmedim.dediğin gibi bişi varsa.ama varsada testte şimdiye çıkması gerekmezmiydi.yasemin ben iyice karıştım .yumurtlama dönemimi hesaplıcam derken geçikceğini hiç düşnmemiştim

merhaba arkadaşlar.geçen haftaya kadar 2010 temmuz anneleri forumundaydım.5 gün önce10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar.Kendimi bebeğime hazırlamışken kaybettiğimi duymak çok üzdü beni.Günlerdir perişanım.sürekli ağlıyorum.Nasıl atlatacağım yardım edin bana((

canım bende 1 ay öncesine kadar 2010 haziran anneleri formundaydım.ama kısmet işte.benimde 9 haftalıkken kalbi durmuş bebğimin.2 hafta kadar karnımda ölü taşımışım onu.ikili teste gittiğimizde öğrendik.hiçbir belirtiside olmadı.bende ilk zamanlarda yıkılmıştım sürekli ağlıyordum senin gibi.ama daha sonra düşündümki elden gelen bişey yok.verende ALLAH alanda.üzülerek sadece kendimi yıpratıyorum.şimdi ilk adetimi bekliyorum sabırsızlıkla.2.adetten sonrada tekrar çalışmalara başlayacağız.Rabbim inşallah tez zamanda 2.bebeklerimize kavuşturur.ama bu sefer hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahh....

İnşallah.Allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip eder inşallah.Allah kimseye yaşatmasın çok acı...

Son düzenleme:

Ben de ayni durumdayim, hamile de degilim ama 2-3 gundur de gecikmem var.Kurtajdan sonra zaten 31-32 gunde olmaya basladi reglim.Yani her ne kadar bilse de insan hamile olmadigini hep bir umut, belki de vardir bir sey diye dusunuyor ama muhtemelen bugun yarin gercekle yuzlesirim

Yeni katilanlar icin gecmis olsun, cok uzgunum, uzgunuz hepiniz icin ama maalesef hepimizin hikayeleri benzer.Ben de 23 haftalik bebegimi kaybettim, hic bir neden bulunamadan.
Umarim hepimiz en yakin zamanda iyi haberler aliriz.

Selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Bende 30.12.2009 da 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için küretaj oldum 1 dış gebelik 2 kimyasal gebelikten sonra bu da 4. kayıbım oldu ama hiç pes etmedim hiçte karamsarlığa kapılmadım veren Allah gene verir bu ay sonunda hormonlarıma falan bakacaklar olmadı genetik inceleme de isteyecem dr. yaptırmasını Allah yeni olacak yavrularımıza sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…