Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

pozitif olman ne guzel pamuksel, gecmisolsun sana da.insallah dedigin gibi yeni bebeklerimize saglik versin Allah.

testte çıkmayabiliyor bazen canım...birde tutup söksün diye bişeyler yapmışsın aşk olsun ya...hadi hamişsen..canım bi kaç gün daha bekle olmazsan eger bir dr agit...

gizemciğim çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin..inan kelimelerin anlamsız kaldığı bir durum...yapacağımız tek şey mücadeleye devam rabbimin izniyle olacak arkadaşım...hepimiz benzeri şeyleri yaşadık ama umudumuzu kaybetmedik...rabbim tez zamanda kucaklarımızı dolduracak inşallah...testlerini yaptır canım sakın 2-3 kere aynı şeyi yaşamana müsade etme ...

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...

doktorum hemen bir kaç tane kan testi yaptırdı.herşey normal dedi.patolojiyede gönderildi.bakalım sonuç gelince ne olduğu anlaşılacak.Umutsuz yaşanmıyor.Güzel gülerin geleceğini umut ediyorum.Veren Allah alan Allah.Sağlıklı olmadığı için aldı biliyorum.Ama insanız işte herşeyi bilsekte üzülüyoruz.Ben çok duygusal biriyim.Bu durum oyuzden beni çok etkiledi.Allah kimseye yaşatmasınn

çok tşk ederim kadın olmak ne zor bişey yaa her türlü acıyı çekiyoruz:)sanada geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın

hoşbuldum tşk ederim hayırlısı artık bakalım ama benim bi korkum var ya bir daha çocugum olmazsa diye çok endişeleniyorum:çok üzgünüm:

hoşbuldum tşk ederim hayırlısı artık bakalım ama benim bi korkum var ya bir daha çocugum olmazsa diye çok endişeleniyorum:çok üzgünüm:

o korku hepimizde var canım, ama Allah büyük!!! vardır bi bildiği
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun demekten başka birşey gelmiyor şu an elimden

kendimi çok kötü hissediyorum kime güveneceğimi şaşırdım her gittiğim doktor birşey söylüyor geçen ay kist var dedi doktorum adeti bekleyelim vücut atabilir dedi. bu arada CA125testine baktı bu 64 çıktı adetten sonra yine bakalım dedi şimdi de 74 e çıkmış bu yumurtalık kanserini belirleyen bir test sınırı 30 benimki çok yüksek kistte yok herşey normal gözüküyor ama güveneceğim bir doktor yok şimdi de doktorum laporoskopi yapalım dedi önce histeroskopi idi. kafam çok karışık anne olmayı planlarken herşey alt üst oldu.

Arkadaşlar asla düşük yaptım ne olacak neden diye sorgulamayın kendinizi bakın ben 3 düşük yaptım tahlillerimde bir neden bulunamadı ardından PID geçirdim doktor hatasından bunun sonucu sol yumurtalığım enfeksiyondan yer değiştirdi şimdi de CA125 im yüksek kafayı yemek üzereyim yumurtalık kanseri başlangıcı olabilir diye her zaman bugünkü halimize şükredelim ...

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende 4 ocakta kürtaş oldum 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama kalbi 7 haftalıkken durmuş ondan önce de 3 düşük yaptım 1 sene için de hemen hamile kalmak istiyorum kalırmıyım bilmiyorum bir bilginiz varsa söylermisiniz lütfen senağlama

Gecmis olsun canim, insallah hicbirseyin yoktur.dur hemen panik yapma,belki baska nedenler vardir.BIr de baska bir doktoru gormeyi denesen derim ben, hani ununu duydugun, arkadaslarinin falan bildigi iyi bir doktor varsa bir de ona gorun.2-3 doktorun fikrini almak iyidir bence boyle onemli bir konuda.

çok geçmiş olsun canım,benimde 3 kürtajım var.aynı şekilde bebişlerin kalbi duruo.hamile kalırsında cannım.sağlıklı bebkler versin rabbim.gerekli testlerini yaptırdın mı canım.problem neymiş

evet bende şuan doktor arayışı içindeyim zaten şöyle güvenebileceğim biri olsun yeter...

kaderim hoş geldin aramıza...çok geçmiş olsun yaşadıkların çok acı seni çok iyi anlıyabiliyoruz...gerekli araştırma ve tahlillerini yaptırdın mı arkadaşım...eger yaptırmadıysan hemen yaptırmanı tavsiye ediyorum..ve mutlaka histeroskopi yaptırın kızlar...bende rahim filmimde herşey gayet normal çıkmıştı ve benim isteğim üzerine dr um histeroskopi yaptı geçen hafta ve küçük bir septum çıkmış ve onu aldık dedi...belkide sebep o , meleklerimin kalbinin durmasına...

evet bende şuan doktor arayışı içindeyim zaten şöyle güvenebileceğim biri olsun yeter...

dilaycığım ben ankarada lütfü önderoğluna gidiyorum...çok iyi niyetli bilgili bir hoca...en güzeli maillerine cevap vermesi...istersen bir mail at canım durumunu bildiren...

dilaycığım ben ankarada lütfü önderoğluna gidiyorum...çok iyi niyetli bilgili bir hoca...en güzeli maillerine cevap vermesi...istersen bir mail at canım durumunu bildiren...
ben zaten daha önce onun hastasıydım fakat yinede düşük yaptım sebebi bilinmediği için...

ay canım ya çok geçmiş olsun en azından erken fark edilmiş ya bi ağrı sancıyla öğrensen daha kötü olurdu.
tabi bu hiçbirimizin duymak istemediği bir haber ama en azından artık öğrendin
ve çaresi neyse bakılacak ve sonra gelsin bebiş zemuszemus
moralini yüksek tutmaya çalış

teşekkür ederim . değerimi bir kez daha ölçtürüp çaresine bakacağız umarım değerim düşüş gösterir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…