Selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Bende 30.12.2009 da 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için küretaj oldum 1 dış gebelik 2 kimyasal gebelikten sonra bu da 4. kayıbım oldu ama hiç pes etmedim hiçte karamsarlığa kapılmadım veren Allah gene verir bu ay sonunda hormonlarıma falan bakacaklar olmadı genetik inceleme de isteyecem dr. yaptırmasını Allah yeni olacak yavrularımıza sağlık versin.
test yaptım canım.negatif.3 gün geçti.söksün die dün bişiler yaptım ama bugün devam etmedim.dediğin gibi bişi varsa.ama varsada testte şimdiye çıkması gerekmezmiydi.yasemin ben iyice karıştım .yumurtlama dönemimi hesaplıcam derken geçikceğini hiç düşnmemiştim
merhaba arkadaşlar.geçen haftaya kadar 2010 temmuz anneleri forumundaydım.5 gün önce10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve aldılar.Kendimi bebeğime hazırlamışken kaybettiğimi duymak çok üzdü beni.Günlerdir perişanım.sürekli ağlıyorum.Nasıl atlatacağım yardım edin bana((
Selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Bende 30.12.2009 da 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için küretaj oldum 1 dış gebelik 2 kimyasal gebelikten sonra bu da 4. kayıbım oldu ama hiç pes etmedim hiçte karamsarlığa kapılmadım veren Allah gene verir bu ay sonunda hormonlarıma falan bakacaklar olmadı genetik inceleme de isteyecem dr. yaptırmasını Allah yeni olacak yavrularımıza sağlık versin.
gizemciğim çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin..inan kelimelerin anlamsız kaldığı bir durum...yapacağımız tek şey mücadeleye devam rabbimin izniyle olacak arkadaşım...hepimiz benzeri şeyleri yaşadık ama umudumuzu kaybetmedik...rabbim tez zamanda kucaklarımızı dolduracak inşallah...testlerini yaptır canım sakın 2-3 kere aynı şeyi yaşamana müsade etme ...
canım hoşgeldin iiyiki geldin.burda ki arkadaşlar sağolsunlar hertürlü desteği veriolar.acını çok iyi anlıorum.benim 3 defa aynı şey oldu.haline şükret.gerekli testlerini yaptır canım.bi daha aynı şeyi yaşamamk için.burda ki herkes tecrübeli ve bilgi sahibi canım.çekinmeden sor.çok geçmiş olsun
semacığım hoşgeldin aramıza...çok geçmiş olsun arkadaşım...burda en iyi biz anlıyoruz birbirimizi, hepimiz aynı yada benzer acılardan geçtik.bak adetini görmüşsün ne güzel allah hayırlısını versin arkadaşım hakkımızda...
hoşbuldum tşk ederim hayırlısı artık bakalım ama benim bi korkum var ya bir daha çocugum olmazsa diye çok endişeleniyorum:çok üzgünüm:
tam adı o mu bilmiyorum ama evet bir rahim röntgeni çekildim önce bir sıvı salıyorlar (alttan) kanallar açık mı herhangi bir parça vs. varmı diye Allaha şükür temiz çıktı
ama çok acı çektim bence biraz gereksiz gibi geldi tüpler tıkalı olsa zaten hamile kalamazdım bende muayanehanesine gidiyorum 600 lira bayıldım geldim
150 muayene+ 450 o test için
o iğneyi hamile kaldıktan sonra mı kullanacaksın yoksa öncesinde mi?????????
ya benim dr. neden bundan hiç bahsetmedi !!!!!!!
bir kaç ayda hemen hemen 2000 lira verdik. buna kürtajda dahil
sırf kürtaj 750 tl aslında istese hastanede yapabilirdi ama para lazımdı herhal
insan napcanı şaşırıyor kendini kullanılmış enayi gibi hissediyor
sonuçları verdi şimdi bu bize demesin mi hamile kalınca tekrar gel, şaşırdık
öncesinde atıp tutuyordu şöyle yapıcaz böyle yapıcaz siz merak etmeyin
sonra tıssssss
hiç bir önleme amaçlı hap iğne hiçbirşey vermedi
biz bu ay işte çalışmalara başladık , hayırlısı hepimiz için
Arkadaşlar asla düşük yaptım ne olacak neden diye sorgulamayın kendinizi bakın ben 3 düşük yaptım tahlillerimde bir neden bulunamadı ardından PID geçirdim doktor hatasından bunun sonucu sol yumurtalığım enfeksiyondan yer değiştirdi şimdi de CA125 im yüksek kafayı yemek üzereyim yumurtalık kanseri başlangıcı olabilir diye her zaman bugünkü halimize şükredelim ...
slm arkadaşlar bende 4 ocakta kürtaş oldum 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama kalbi 7 haftalıkken durmuş ondan önce de 3 düşük yaptım 1 sene için de hemen hamile kalmak istiyorum kalırmıyım bilmiyorum bir bilginiz varsa söylermisiniz lütfen senağlama
Gecmis olsun canim, insallah hicbirseyin yoktur.dur hemen panik yapma,belki baska nedenler vardir.BIr de baska bir doktoru gormeyi denesen derim ben, hani ununu duydugun, arkadaslarinin falan bildigi iyi bir doktor varsa bir de ona gorun.2-3 doktorun fikrini almak iyidir bence boyle onemli bir konuda.
slm arkadaşlar bende 4 ocakta kürtaş oldum 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama kalbi 7 haftalıkken durmuş ondan önce de 3 düşük yaptım 1 sene için de hemen hamile kalmak istiyorum kalırmıyım bilmiyorum bir bilginiz varsa söylermisiniz lütfen senağlama
evet bende şuan doktor arayışı içindeyim zaten şöyle güvenebileceğim biri olsun yeter...
ben zaten daha önce onun hastasıydım fakat yinede düşük yaptım sebebi bilinmediği için...dilaycığım ben ankarada lütfü önderoğluna gidiyorum...çok iyi niyetli bilgili bir hoca...en güzeli maillerine cevap vermesi...istersen bir mail at canım durumunu bildiren...
kendimi çok kötü hissediyorum kime güveneceğimi şaşırdım her gittiğim doktor birşey söylüyor geçen ay kist var dedi doktorum adeti bekleyelim vücut atabilir dedi. bu arada CA125testine baktı bu 64 çıktı adetten sonra yine bakalım dedi şimdi de 74 e çıkmış bu yumurtalık kanserini belirleyen bir test sınırı 30 benimki çok yüksek kistte yok herşey normal gözüküyor ama güveneceğim bir doktor yok şimdi de doktorum laporoskopi yapalım dedi önce histeroskopi idi. kafam çok karışık anne olmayı planlarken herşey alt üst oldu.
teşekkür ederim . değerimi bir kez daha ölçtürüp çaresine bakacağız umarım değerim düşüş gösterir...ay canım ya çok geçmiş olsun en azından erken fark edilmiş ya bi ağrı sancıyla öğrensen daha kötü olurdu.
tabi bu hiçbirimizin duymak istemediği bir haber ama en azından artık öğrendin
ve çaresi neyse bakılacak ve sonra gelsin bebiş zemuszemus
moralini yüksek tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?