Bebeği karnında ölen ve tekrar hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı!

geçmiş olsun kaderimsi,aynı durumdayız bende istiyorum ama bakalım kısmet allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah..çalışmalar için bir adet döngüsü yeter diyorlar ama umarımm hemen olur..

geçmiş olsun semacım inşallah en kısa zamanda tekrar gelir meleklerimiz..

Kızamıkçık aşısı oldunuz mu?Kızamıkçık (rubella) hastalığı bebeğin iç organlarının geliştiği erken gebelik döneminde bebekte önemli bozukluklara neden olabilir(sağırlık,körlük, beyin gelişiminin engellenmesi...). Bu nedenle hamileliğe karar verdiğinizde doktorunuza başvurup bu hastalığa karşı bağışıklığınız bulunup bulunmadığını bir kantesti ile öğrenmelisiniz. Eğer bağışıklığınız yoksa doktorunuz aşınızı yapacaktır. Kan testini gebeliğinizden en az 3 ay önce yaptırmalısınız.selam arkadaslar ben 24 eylülde düsük yasadim ve bugün ögrendimki bu asi cok önemliymis benimde vurulmam
gerektigi yazili oldugu halde vurulmamis sizler hamilelik döneminde vuruldunuzmu? türkiyede hemen yapilan bi asimi bu? bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim cünkü sinirlerim cok bozuk senağlama

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize...bildiğim kadarıyla kolaylıkla yaptırabiliyorsun bu aşıyı...

.şimdi adet olmayı ve daha sonra tekrardan çalışmalara devam etmeyi düşünüyorum..ilk hamileliğimde karnımda öldüğünden bana çok zor gelmişti..artık dualarımı hayırlısıyla sağlıklı olacaksa kucağıma alacaksam hamile kalayım diye ediyorum..allahım herşeyin hayırlısını versin..canını sıkma

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize...bildiğim kadarıyla kolaylıkla yaptırabiliyorsun bu aşıyı...
sagol cnm beni üzen nokta burda benim pco hastaligim var derken onun tedavisine baslayacagim sirada bu kadar basit ve gözlerinin önünde duran raporda yazan bi ayrintiyi kacirmis olmalari belkide tek sebeb buydu giden bebeklerime üzülüyorum ben allah yardimcimiz olsun

bende kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bende tekrar hamile kalmak istiyorum korunmasam olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler..hepinize geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşallah

@sema_sivas: korunman şart değil güzelim zaten 1 adet görmüşsün vücud hazır değilse zaten kalamazsın ama adetini de görmüşsün, hadi bol şanslar :)
hiç korkma Allah en yakın zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalmana yardımcı olur inşallah

bende kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bende tekrar hamile kalmak istiyorum korunmasam olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler..hepinize geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşallah

canım çokta şart değil 3 ay beklemek hem kürtajdan sonra daha çabuk gebe kalınıo.bi tane mi kürtajın canım

hayırlısı.rahim temizlenmişken allahıın izniyle olmaya olur ama test yaptırdın mı canım.kan pıtılaşması filan.

yok hiç bi test yaptırmadım kürtajdan sonra rahim içerisinde sıvı kalmıştı ilaçla temizlendi falan ondan sonra kontrolede gitmedim hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…