teşekkür ederim . değerimi bir kez daha ölçtürüp çaresine bakacağız umarım değerim düşüş gösterir...
slm arkadaşlar bende 4 ocakta kürtaş oldum 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama kalbi 7 haftalıkken durmuş ondan önce de 3 düşük yaptım 1 sene için de hemen hamile kalmak istiyorum kalırmıyım bilmiyorum bir bilginiz varsa söylermisiniz lütfen senağlama
Amin Allah kimseyi bebeğiyle sınamasın çok acı veriyor.
merhabalar aranıza yeni katıldım rastgele buldum siteyi bende geçen ay 8haftalık bebegimi kaybettim kalbi durmuş göremedi dr.lar kürtajla aldılar malesef yazılarınızı göz yaşları içinde okudum insan kendini tam hazır hissederken kaybediyo cok kötü... .üzüldüm ama yapacak bişey yok şimdi ilk adetimi gördüm 32gün sonra.. tekrar hamile olmak istiyorum dr iki ay korun dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinde
geçmiş olsun semacım inşallah en kısa zamanda tekrar gelir meleklerimiz..
canım çok çok geçmiş olsun.ne zaman bakılcak değerine bizlere de haber ver canım.:1hug:
teşekkürler eylem umarım birşey çıkmaz.çok geçmiş olsun dilay umarım birşeyin yoktur..çok üzüldümmm..
Kızamıkçık aşısı oldunuz mu?Kızamıkçık (rubella) hastalığı bebeğin iç organlarının geliştiği erken gebelik döneminde bebekte önemli bozukluklara neden olabilir(sağırlık,körlük, beyin gelişiminin engellenmesi...). Bu nedenle hamileliğe karar verdiğinizde doktorunuza başvurup bu hastalığa karşı bağışıklığınız bulunup bulunmadığını bir kantesti ile öğrenmelisiniz. Eğer bağışıklığınız yoksa doktorunuz aşınızı yapacaktır. Kan testini gebeliğinizden en az 3 ay önce yaptırmalısınız.selam arkadaslar ben 24 eylülde düsük yasadim ve bugün ögrendimki bu asi cok önemliymis benimde vurulmam
gerektigi yazili oldugu halde vurulmamis sizler hamilelik döneminde vuruldunuzmu? türkiyede hemen yapilan bi asimi bu? bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim cünkü sinirlerim cok bozuk senağlama
.şimdi adet olmayı ve daha sonra tekrardan çalışmalara devam etmeyi düşünüyorum..ilk hamileliğimde karnımda öldüğünden bana çok zor gelmişti..artık dualarımı hayırlısıyla sağlıklı olacaksa kucağıma alacaksam hamile kalayım diye ediyorum..allahım herşeyin hayırlısını versin..canını sıkmaslm arkadaşlar bende 4 ocakta kürtaş oldum 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ama kalbi 7 haftalıkken durmuş ondan önce de 3 düşük yaptım 1 sene için de hemen hamile kalmak istiyorum kalırmıyım bilmiyorum bir bilginiz varsa söylermisiniz lütfen senağlama
Slm canım öncelikle çok geçmiş olsun..Bende aynı şeyleri yaşadım..kürtaj oldum bir defa adet oldum tekrar deneyelim dedim ancak bugün yaptırdığım tahlilde negatif çıktı .
sagol cnm beni üzen nokta burda benim pco hastaligim var derken onun tedavisine baslayacagim sirada bu kadar basit ve gözlerinin önünde duran raporda yazan bi ayrintiyi kacirmis olmalari belkide tek sebeb buydu giden bebeklerime üzülüyorum ben allah yardimcimiz olsunçok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize...bildiğim kadarıyla kolaylıkla yaptırabiliyorsun bu aşıyı...
bende kürtajdan sonra ilk adetimi gördüm bende tekrar hamile kalmak istiyorum korunmasam olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler..hepinize geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşallah
canım çokta şart değil 3 ay beklemek hem kürtajdan sonra daha çabuk gebe kalınıo.bi tane mi kürtajın canım
canım çokta şart değil 3 ay beklemek hem kürtajdan sonra daha çabuk gebe kalınıo.bi tane mi kürtajın canım
peki bakalım hayırlısı kısmetse olur:)
hayırlısı.rahim temizlenmişken allahıın izniyle olmaya olur ama test yaptırdın mı canım.kan pıtılaşması filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?