yok hiç bi test yaptırmadım kürtajdan sonra rahim içerisinde sıvı kalmıştı ilaçla temizlendi falan ondan sonra kontrolede gitmedim hayırlısı artık
arkadaşlar ben histeroskopi yaptırmak istiyorum ama sonrasında spiral takılıyomuş yapışıklık olmasın diye duydum,bu benim bekleme süremi uzatırmı yada yaptırıp bilgisi olan varmı.yoksa yaptırıp hemen denemeye devammı ediliyor???
slm arkadaşlarr...bendaha çok beklicem yaa tekrar hamilelik için.
3hafta oldu daha kürtaj olalı dr.3ay verdi.
hayır canm bu ikinci olcaktı olmadı çok istiyodum
sağol çiçekcim,uterusta septum olabilirmis histeroskopi ile bakılacak varsa aynı anda alınacakmış,ben yasemine msj atıyım ozaman eğer bişey yoksa beklemeyi hiç istemiyorum(
sanada geçmiş olsun azize,,banada 3 ay dedi ama ben bişey yoksa beklemiycem 1 adet döngüsü yetiyomuş..
Ben de de uterusta septum vardi,ama her zaman sorun olmayabiliyor diye hic bir doktor almamisti.o da bebeklerin kalp durmasina neden olabiliyor muymus?
sağol çiçekcim,uterusta septum olabilirmis histeroskopi ile bakılacak varsa aynı anda alınacakmış,ben yasemine msj atıyım ozaman eğer bişey yoksa beklemeyi hiç istemiyorum(
sanada geçmiş olsun azize,,banada 3 ay dedi ama ben bişey yoksa beklemiycem 1 adet döngüsü yetiyomuş..
evet canm geriye 2ayım kaldı sayılır...eşimde hemen lmaz diyo iyice bi toparlan sonra diyo.
bakalım nolcak...sen düşükmü yapıyoyon yoksa büyüyüp kalbimi duruyo canm?
arkadaşlar ben histeroskopi yaptırmak istiyorum ama sonrasında spiral takılıyomuş yapışıklık olmasın diye duydum,bu benim bekleme süremi uzatırmı yada yaptırıp bilgisi olan varmı.yoksa yaptırıp hemen denemeye devammı ediliyor???
hg eylemciğim aramıza...ben 15 gün önce hacettepede yaptırdım histeroskopimi, dr um profosör canım..spiral falan takmadı bana hatta arkadaşım oldu aynı gün onada takmadı...2 adet döngüsü görmemi istedi hocam sonra korunmayı bırakabilirsin dedi...küçük bir septum yani bölme vardı makasla kestik dedi...sebep o mudur hocam bebeklerimin kalbinin durmasına dedim olabilirde olmayabilirde dedi, ama septumun olduğu bölgelerde kanlanma az olur dedi..kalp durması sorunu yaşayan arkadaşlarımın yaptırmasını öneriyorum...
canımcım biliosun bu ay başlıcaz çalışmalara.ama ben hiç düşünmedim histeroskopi.doktora sormuştum gerek yok dedi.ama şimdi kafama da takıldı.adetliyken yapılıodu galibaaa
canım benim banada gerek yok dedi hocam ama ben kafamda planlamıştım giderken hocam yaparsak iyi olur dedim oda tamam yapalım ozaman dedi iyikide yapmışız canım içim rahatladı ve küçükte olsa sorunu hallettik...adet kanaman bittikten hemen sonra yapılıyor canım....çiçekciğim eger yaptıracaksan uzman ellerde yaptır rislki bir operasyon çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?